Bästishäng!

Sverige. Jag är hemma. Alltså verkligen hemma och det känns faktiskt bra. Jag inviger min dag här hemma genom att rocka min vanliga thaisallad med lilla Paris och herre Gud, det var PRECIS lika gott som jag inbillat mig under hela tiden i Miami. Alltså det FINNS ingen sån mat i USA…där är allt friterat eller drypandes av fett, typ, till och med deras ”thai” smakar annorlunda. Typ inte ens som thaimat…men jag saknar ändå Miami ganska mycket. Fast mer folket än maten 🙂 haha!

Är hemma hos Daniel nu och ska nog lägga in en lila färg i håret! Daniel har en vild färgbomb (som han såklart är för feg för att använda) som jag nog kommer att rocka. Ni vet hur jag är, oförutsägbar som få!

mat
Middag! Så gott
paow1
Jag idag 🙂 Gillar ni luggen??
danielparis
Älskling! Har saknat dig <3
1763933
Vad tror ni, vågar jag? 🙂

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *