Igår så var det en lugn men rolig dag. Började med att jag mötte upp Daniel för thaimat. Vi pratade kärlek och han är verkligen en grym lyssnare! Sen så åkte vi tillbaka hem till honom och chillade innan han gick ut för att han skulle på fest hos min favorit! Var bjuden men orkade inte följa med. Så fick lite egentid i Daniels lägenhet som spenderades framför en porrfilm (How I meet your mother är typ som porr för mig) och lila färg i håret.

Tänkte först lägga den lila färgen i hela håret. Men vågade inte. Så det fick bli topparna.

Snart kommer Emil och vi ska leka småbarnsföräldrar och ta min lillebror till Andys lekland så att vi också kan leka. Jag och Dessie var där en gång och skyllde på att våran lillasyster var där inne så lekte vi. Haha! Så kul. Men inte ens vi vågade åka alla rutschkanor. Asläskiga :S haha!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *