Borde jag??

Nu när jag är på semester är ju min uppdatering lite sisådär eftersom att det är svårt för mig att hitta internet vart jag än. Särskilt som nu när vi drog till Bahamas, det första jag gjorde var inte att springa runt och leta wifi direkt.

Instagram försöker jag uppdatera så ofta det går. Det går ju så himla fort och jag funderar även på att sparka igång min twitter också! Paris tjatar på mig hela tiden om jag borde skriva mer där och jag har försökt men lagt ner lika fort. Men nu funderar jag på att verkligen sätta igång på riktigt och skriva ofta, det går ju lika fort som instagram typ.

Får se…Ni får gå in och följa så jag har någon att twittra till, kanske bjuder jag på en och annan bomb! PaowPaulina heter jag där.


Inte twittrat på tre månader… haha standard

…Ja Daniel, jag ska! 🙂 😀

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Nikolina mars 5, 2013 at 10:56 f m

    Nooo, fokusera på bloggen. I need you 🙂
    http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skinn på näsan. Nitar, läder och bajsblöjor !

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *