Borde jag??

Nu när jag är på semester är ju min uppdatering lite sisådär eftersom att det är svårt för mig att hitta internet vart jag än. Särskilt som nu när vi drog till Bahamas, det första jag gjorde var inte att springa runt och leta wifi direkt.

Instagram försöker jag uppdatera så ofta det går. Det går ju så himla fort och jag funderar även på att sparka igång min twitter också! Paris tjatar på mig hela tiden om jag borde skriva mer där och jag har försökt men lagt ner lika fort. Men nu funderar jag på att verkligen sätta igång på riktigt och skriva ofta, det går ju lika fort som instagram typ.

Får se…Ni får gå in och följa så jag har någon att twittra till, kanske bjuder jag på en och annan bomb! PaowPaulina heter jag där.


Inte twittrat på tre månader… haha standard

…Ja Daniel, jag ska! 🙂 😀

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Caroline Roxy - Säröhus Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Vi spenderade en av våra första dejter här..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *