Flashbacks!

Haha, jag och Peter satt och kollade på gamla bilder på min lilla laptop. Tänk att lilla Paowie har varit så här liten. Känns som jag har vuxit till mig och blivit en kvinna. Även fast man ibland kan vara lite förvirrad i sina tankar så har jag hittat mig själv allt mer och mer.

Dessa bilder finns det mycket nostalgi bakom, även rövhål till vänner tyvärr!

Glitterboxen

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)
 • HANNI

  skitfin hårfärg på andra bilden

 • elin sundgren

  Tjej på 16 år som drömmer om att bli modell!
  Kika in och följ min vardag och bli inspirerad, KRAM

 • Maria

  Måste säga att du är en väldigt söt tjej 🙂 jätte unikt o vackert ansikte, du ser hälsosam ut!

 • Angelica

  Du är så himla fin i mörkbrunt hår!! 🙂

 • MissS

  Paow, man vet ju aldrig hur ärliga och öppna ni storbloggare är i era bloggar. Men du känns ändå som den som delar med dig mest och är den som är mest ärlig.
  Baserat på det tycker jag att du äntligen (!) verkar må bättre och känner dig tryggare. Som om du har växt och blivit starkare i dig själv. Nu skriver du ju inte så djupt om din kille, men han verkar bra för dig (likväl som du säkert är bra för honom). Att han gillar dig och inte något du skulle kunna bli med lite tjat och nedtryckningar. I alla fall, det är härligt och underbart att se att du har börjat rensa ut människor från ditt liv som suger mer energi än vad de ger.
  Alltid diggat dig och jag älskar att se Paow resa sig upp igen.

 • Nikolina

  Alltid lika vacker 🙂
  Meeen om jag ska vara ärlig så gillar jag din stil mer nu.
  Du passar i lite mer rock stil 🙂
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skinn på näsan. Nitar, läder och bajsblöjor !

 • LORISSA LOVEBOMB

  Man kommer nog vara lite förvirrad livet ut, oavsett hur vuxen man blir… men någonstans däri kommer man väl hitta sig själv till slut 🙂

 • Nata

  Måste säga att du är 1000 gånger vackrare i mörkt hår 🙂

 • Playgirls

  Visst är det härligt att titta tillbaka på gamla bilder och märka hur mycket man växt sen dess 🙂

  //Kolla gärna in våran blogg där vi skriver om allt som har med sex att göra! :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *