Om man kollar på mångas första tatueringar så är det deras eget namn på handledarn typ. Eller i nacken :p

Jag säger inte att tatueringar måste betyda något. Så länge det är något motiv. Men varför sitt eget namn??? Man vet väl själv vad man heter? Eller?

20130322-150956.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (70)
 • Angelica

  Den grejen fattar inte jag heller… Men du har ju Paow tatuerat vid din fjäril eller? 🙂

  • S

   Hon heter ju inte Paow, glömt det? Det är ett smeknamn, kanske hon vill minnas det? Samma smeknamn behöver man ju inte ha hela livet så man kan ju glömma.. Tycker inte det är samma sak iaf

 • Frida

  Kan inte annat än hålla me dig! Fattar verkligen inte vitsen med de.. Samma med ens eget födelsedatum/år. Men men smaken är som baken

 • pallaskrivaom

  Har ingen tatuering med mitt eget namn, men man kanske står för vem man är? Älskar sig själv etc.
  Varför har du tatuerat paow?

 • Anna Katana

  Min pojkvän har sitt namn tatuerat och första gången träffade honom fråga jag ”Varför” Jag förstod liksom inte logiken i det hela, för som du skriver man vet väl vad man heter?
  Han hade inget bra svar. Men så tänkte jag att har man namnet där man ser det själv kanske det är bra när man är gammal och senil.
  ”Hmm…vad hette jag nu igen” Ser tatuering. Just det ja 😀

  • S

   När man är gammal brukar man oftast bo med någon som tar hand om en eller på ålderdomshem och då brukar de säga ens namn ganska ofta så tror inte man glömmer bort vad man heter i första hand

  • Rasmus

   Fast om du är senil och gammal så lär du ju inte komma ihåg varför du tatuerade den? 😀

 • therese

  dessie har ju intatuerat ”desiree” på hela svanken haha!?

 • M

  Är det inte du som har tatuerat in Paow….?

 • annie

  varför tatuerar man en fjäril? man kanske gillar fjärilar. varför tatuerar man en dödskalle? man kanske gillar dödskallar. varför tatuerar man sitt namn? man kanske gillar sitt namn.

 • Elin

  Du har väl tatuerat in paow på insidan av din läpp? 🙂

 • jennifer

  Jag själv har tatuerat in mitt namn. Har ett flertal tatueringar o de alla har betydelse, just min namntatuering står för allt JAG är, vem jag är. Även om det bara är mitt namn så har den betydelsen för allt som jag är som person. Samma som om man gör ett visst motiv som man tycker står för vem man är. Simple as that 🙂

 • anonyyym

  Du har ju tatuerat in ”paow” och dessie ”desiree”..?

 • sofia

  Alla som klagar på att hon har tatuerat in Paow vid läppen känns som en annan sak, då Paow inte är hennes riktiga namn. Paow symboliserar lite mer hennes karriär inom bloggen än om hon skulle skrivit ”Paulina”. Så tycker och känner jag iallafall!

  • bella

   Ja men man kanske tycker att sitt egna namn och symboliserar något? man kanske helt enkelt vill ha det intauerat och föra med sig det in i döden eller något sen när man dör :P. Fattar inte varför alla ska tycka till hela tiden, varför kan man inte bara gör det man vill och tycker känns rätt liksom? 🙂

 • nathalie björklund

  men bara för att man tatuerar sitt eget namn så vet man väl vad man heter? så om man tatuerar sitt barns namn så vet man inte vad barnet heter? så därför tatuerar man in det? haha hu ränkte du där?
  var det en pik till dessie eller eftersom hon har tatuerat in sitt namn förr? och sen så har du tatuerat in paow i din underläpp ocks, haha dubbelmoral.

  • sofie

   nathalie.. du är typ pinsam!!

   tatuerar du in dina barns namn betyder det inte att man inte minns deras namn, fan vad tattigt att tänka så :s
   Jag tror dom flesta gör det för att minnas dom för alltid kanske? 😉

  • Wilma

   Hahaha en som känner sig träffad här eller:’) hon heter inte paow om du missat det. Hon var ju ironisk när hon skrev det. Asså jag skrattat åt sånna som dig.

  • moova

   Att tatuera sina barns namn gör man väl för att ens barn betyder mycket för personen.
   Så du tatuerar ditt eget namn för att du betyder mycket för dig själv? bra jobbat!

 • Emma

  Hah, rätt kul när Dessie har tatuerat in sitt eget namn i svanken.

 • ebba

  Hahaha! Så sant! Vad är grejen liksom???

 • kaisa

  hahaha jag vet det är faktiskt sjukt fult med sitt eget namn

 • Nikolina

  Hahah, Jag fattar inte heller. Och nått jag absolut inte förstår är tribaler. Så fult. haha.
  Jag tycker inte man ska tatuera sig för tatuerandets skull, utan gör något som man verkligen vill ha 🙂 Jag har gjort de med alla min tatueringar. Även om många stör sig på att jag tatuerat huvudet och är brud, men de skiter jag i 🙂
  Från Ankpung, bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son

 • Elin

  Det är du som har huvudrollen i ditt eget liv, ingen annan är viktigare än du själv. Utan dig finns inte ditt liv. Så man kan se det som en hyllning till sig själv. Självklart kommer det komma (och även gå) människor in och ut ur ditt liv, såna som betyder hela världen för dig, kanske bara för en stund eller såna som stannar en hel evighet. Precis som steffi. Du hade hennes namn, hon betydde något då, men inte längre. I slutändan är det du själv som betyder mest, det är bara dig själv du behöver hålla vid liv för att något ska betyda någonting överhuvudtaget. Nog kan du också rocka en fet Paulina tatuering i någon snygg font tvärs över skuldran. 🙂 kram /E

 • Kiwi

  Jag har mitt namn och 6 första i mitt personnummer på min arm. Lättare att se vad jag heter om jag skulle råka ut för nått och inte kunna svara, haha 😉

 • Ebba

  Om jag inte minns fel står det väl ändå paow.se på insidan av hennes läpp? Det är ju inte helt samma sak som att skriva sitt namn

 • 666

  Lika dumt som när du tatuerade in steffis namn haha.. idiot

 • Evi

  När jag var 18 tatuerade jag in mitt namn i nacken.
  Jag hade tagut mig ur mitt missbruk. Jag hade klarat mig och överlevt mina destruktiva tonår. Jag var faktskt vid liv och för första gången någonsin kunde jag känna kärlek till mig själv. Tatueringen var ett sätt att visa det. Min tatuering är min hyllning till mig själv och en kärleksförklaring till den fucking fantastiska människan jag är idag!

 • Emelie

  FInt namn 😉 Men jag håller absolut med! Vet flera som har tatuerat sitt eget namn. Upp till
  vardera person, men jag skulle inte göra det. . .

 • Julia

  Är väl mer nån slags påminnelse om att alltid komma ihåg vem man är, själsligt alltså, inte vad man är döpt till. Ungefär som att din blogg alltid kommer heta paow, för att det är du för dig.

 • johanna

  det undrar då fan jag med, OCH då har jag själv tatuerat in mitt namn i nacken. för x antal år sedan dock! vad fan tänkte jag?! 😀

 • Belle

  bra skrivet ! håller me helt , skitlöjligt !! att tatuera in sitt namn bara skriker ”jag vill såå gärna tatuera mig men kommer inte på nåt bra motiv så jag tar mitt namn för d kommer jag alltid kunna stå för !” SUCK !!!!

 • rebecca ahlm

  hahaha håller helt med dig paow, det kallas självkär!

 • AA

  har tatuerat mitt namn 😉 men ska fortsätta med 3 namn till, min familj under då. det kan jag stå för så ja. de kommer ju ha betydelse för mig för de som nu tjatar ” eh vad är meningen me de ? ”

 • Nat

  Varför tatuerade du in ”Steffi”? Var du rädd att glömma in (fd) bästis namn? Fast iofs, du verkar ju byta vänner som en annan byter trosor, så lika bra utifall att…

 • Lina

  Jag har tatuerat in mitt namn, men det var min egna autograf så den blir väl rätt så personlig? Hellre det en en ”bästis” namn man vill tatuera över eller lasra bort 🙂 vad betyder den?

 • Stina

  Jag tatuerade mitt namn för några år sedan och är supernöjd!

  Folk tatuerar in sina person nr i olika stilar, många med romersk typsnitt, sina stjärntecken mm!

  När folk frågar mig varför jag gjort det, svarar jag bara: varför inte? Folk gör mer sjuka tatueringar!

  Ja skulle aldrig tatuera in någon annans namn, för man vet inte hur den vänskapen ser ut om 2-4 år! No offense…

 • sanna

  Fast varför skriva steffis namn? Du bet väll vad hon heter?
  Och den varade ju inte så länge, och jag tror dom som tatuerat sitt namn ångrar det mindre än vad du kommer att göra med dina!

 • Nina

  Kan väl ha en betydelse, jag har mitt för-/mellan-/efternamn tatuerat på handen men bara för att jag ärligt talat är stolt över mitt namn och att jag vet att jag aldrig kommer byta. Sen har mitt efternamn en stor betydelse för det står för min familj och släkt. Man tatuerar väl fan inte sitt namn för att man glömmer bort det? Hur dumt låter inte det?….

 • Tjabba

  På handledarn?
  Får hoppas att handledaren inte har för många att handleda då.

  Hahaha!

  Eller menade du handleden?
  Jösses.

 • E

  Många tatuerar nog in sitt namn som första tatuering för att det är nått man aldrig kan ånga och nått som aldrig kommer att ändras. Det är inte bara att göra en första tatuering för många. Sen är det ju bara personer i personens närhet som vet om att det är hans eller hennes namn. Andra som ser det kan det ju vara vilken person som helst man han tatuerat in namnet på.-

 • Celle

  Idiot. Många tatuerar in sina barns namn t.ex. för att man älskar dem och de betyder mycket osv. Knappast för att man ska minnas vad dem heter?

 • amandastaar

  haha håller med! Känns lite… ”Hmm måste tatuera mig, vaaaaad ska jag göra”

 • Lisa

  Jag tatuerade in mitt namn för att jag ville. Enkelt.

 • Evah - En av Karlstads största bloggar

  Du har ju tatuerat in Paow både på insidan av läppen och vid din fjäril? 😛
  Även om det är ditt smeknamn för bloggen så borde du ju minnas att du kallats för Paow eller hur?

 • sandra

  det är för killen ska veta vad man heter när man har doggystyle

 • Sandra

  Då undrar jag varför du valt att tatuera paow? Du vet väl själv vad du kallas eller?

 • Emelie :)

  Haha har också tänkt på det, det känns som att personen är så korkad att den brukar glömma sitt namn och skriver upp det ^^ sååå weird

 • A

  Hej Paowie! Ja har läst din blogg från o till under ett jävla tag nu.. Jag är nog ingen typisk blogg läsare då ja tycker sånt oftast är waste of time.. men ändå har ja kikat in här då o då.. I början (om ja nu ska va ärlig) så digga jag inte riktigt ditt flow men det spela ingen roll för det är inte min business.. Men nu har ja fått en annan bild av dig.. Jag älskar hur du är dig själv no matter what.. Du har fått gå igenom mycket skit.. Men man märker att du innerst inne är en söt tjej.. och ibland har ja känt trots att ja ej känner dig att ja vill banka skiten ur vissa bloggare som klankar ner o snackar.. För ja kan tyda endast av att läst din blogg ett par gånger att du är en fin människa.. Du förtjänar fina vänner och vägledning. Paowie stay strong.. du är fin! Fokusera på dig själv! Hatare finns alltid.. Plus vet du vad.. du är redan en kämpe.. att du kämpat igenom allt är bara wow. Iaf trots att vi inte känner varandra o kanske aldrig stöter på varandra.. I believe in u! Och ja.. I got your back även om ja ej känner dig.. Vissa människor behöver man ej känna för att veta att de är genuina. Du är en av de! Holla back if u want to.. Annars må bäst i alla lägen!

 • Malin

  Jag har inte heller fattar det där. Tycker det är skittöntigt! Men det var en som förklarade det som en påminnelse att alltid vara den man är och inte ändra på sig för andra.
  Men jag tvivlar på att alla med sitt namn intatuerat tänker så.

 • Malin

  att tauera in sitt namn førstod hon inte då man bør veta vad man heter. Men varfør då taueraq in sin bæsta væns namn eller man, pojkvæn osv vet van inte vad dom heter heller :S bara resonomanget hennes var lika patetisk som hon sjælv. Vad man æn gør før tatuering så kommer den alltid bæra med sig en mening. Kanske ær det en man gjorde på fyllan som inte betyder ett skit men man kommer alltid minas den kvællen kanske skrev man in sitt namn før man kænde sig stolt øver sig sjælv kanske man gillar sitt namn. och nær man tittar på den om 20 år så tænker man tillbaka och har en historia att shit då var jag så och så och hade dom och dom åsikterna. FØRSTÅR! Dessutom ær det væll mer førståligt att skriva in sitt namn æn att gøra en trabel som alla havde i svanken.

 • bella

  Och vem säger att ens namn inte kan ha en stor betydelse för en? 🙂 herregud, det är väl upp till var och en. Känner man att ens namn har en stor betydelse och vill tatuera in det så får man väl göra det. Varför ska du tycka till om vad andra människor väljer att göra med sin kroppar? 😛 du hatar ju när folk dömer dig, så varför ska du göra samma sak. Dubbelmoral.se

 • Vivi

  Jag håller med!!

 • a.

  Har ingen tatuering men kan tänka mig att man tatuerar sitt namn som en hyllning till sig själv, precis som man gör när man tatuerar in namnet på någon man älskar. Tycker det är rätt fint att hylla sig själv sådär! Dessutom tycker jag inte att du är rätt person att klaga på tatueringar…

 • emma

  håller med dig!! onödigt bara …

 • Sara

  HAHAHAHAHAHAHA, du säger exakt det min kusin sa xD

 • Sabina

  handledarn? handleden…

 • Love

  Jag har väl tur som heter Love och har just ”Love” på handleden. Uppenbarligen så tänker folk inte på att det är mitt namn utan att det är ”kärlek” jag har tatuerat in. För mej va och är det en rolig grej eftersom det automatiskt blir dubbel betydelse 🙂 Två flugor i en smäll så att säga!

 • Julia hård

  Grejen att tatuera in sin kompis namn…?

 • Evelina

  fråga din vän Dessie ? hon har ju det 😛 hon borde kunna svara på det.

 • Anna Munkhammar

  Man vet aldrig nr man glömmer X-)

 • Helene

  Jag har mitt namn i typ ljumsken, o det är bara för att killen ska komma ihåg vad jag heter när han gått ner på mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *