Grejen att tatuera sitt eget namn?

Om man kollar på mångas första tatueringar så är det deras eget namn på handledarn typ. Eller i nacken :p

Jag säger inte att tatueringar måste betyda något. Så länge det är något motiv. Men varför sitt eget namn??? Man vet väl själv vad man heter? Eller?

20130322-150956.jpg

(Visited 99 times, 1 visits today)

70 Comments

 1. Angelica mars 22, 2013 at 3:29 e m

  Den grejen fattar inte jag heller… Men du har ju Paow tatuerat vid din fjäril eller? 🙂

  Reply
  1. S mars 22, 2013 at 5:22 e m

   Hon heter ju inte Paow, glömt det? Det är ett smeknamn, kanske hon vill minnas det? Samma smeknamn behöver man ju inte ha hela livet så man kan ju glömma.. Tycker inte det är samma sak iaf

   Reply
 2. Frida mars 22, 2013 at 3:48 e m

  Kan inte annat än hålla me dig! Fattar verkligen inte vitsen med de.. Samma med ens eget födelsedatum/år. Men men smaken är som baken

  Reply
 3. pallaskrivaom mars 22, 2013 at 3:50 e m

  Har ingen tatuering med mitt eget namn, men man kanske står för vem man är? Älskar sig själv etc.
  Varför har du tatuerat paow?

  Reply
 4. Anna Katana mars 22, 2013 at 4:07 e m

  Min pojkvän har sitt namn tatuerat och första gången träffade honom fråga jag ”Varför” Jag förstod liksom inte logiken i det hela, för som du skriver man vet väl vad man heter?
  Han hade inget bra svar. Men så tänkte jag att har man namnet där man ser det själv kanske det är bra när man är gammal och senil.
  ”Hmm…vad hette jag nu igen” Ser tatuering. Just det ja 😀

  Reply
  1. S mars 22, 2013 at 5:20 e m

   När man är gammal brukar man oftast bo med någon som tar hand om en eller på ålderdomshem och då brukar de säga ens namn ganska ofta så tror inte man glömmer bort vad man heter i första hand

   Reply
  2. Rasmus mars 23, 2013 at 12:35 f m

   Fast om du är senil och gammal så lär du ju inte komma ihåg varför du tatuerade den? 😀

   Reply
 5. therese mars 22, 2013 at 4:24 e m

  dessie har ju intatuerat ”desiree” på hela svanken haha!?

  Reply
 6. M mars 22, 2013 at 4:29 e m

  Är det inte du som har tatuerat in Paow….?

  Reply
 7. annie mars 22, 2013 at 4:48 e m

  varför tatuerar man en fjäril? man kanske gillar fjärilar. varför tatuerar man en dödskalle? man kanske gillar dödskallar. varför tatuerar man sitt namn? man kanske gillar sitt namn.

  Reply
 8. Elin mars 22, 2013 at 4:48 e m

  Du har väl tatuerat in paow på insidan av din läpp? 🙂

  Reply
  1. sofie mars 23, 2013 at 11:41 f m

   hon heter ju fortfarande inte paow!!!
   vad är det alla människor missat ?

   Reply
 9. jennifer mars 22, 2013 at 4:54 e m

  Jag själv har tatuerat in mitt namn. Har ett flertal tatueringar o de alla har betydelse, just min namntatuering står för allt JAG är, vem jag är. Även om det bara är mitt namn så har den betydelsen för allt som jag är som person. Samma som om man gör ett visst motiv som man tycker står för vem man är. Simple as that 🙂

  Reply
  1. Nina mars 23, 2013 at 11:03 f m

   Helt rätt! Det är ju sällan så simpelt med en tatuering att man skaffade en ”bara för att ha”. Det finns oftast alltid någon betydelse bakom en tatuering!

   Reply
  2. Helena mars 23, 2013 at 9:52 e m

   Håller med denna kommentar helt och hållet! 🙂

   Reply
 10. anonyyym mars 22, 2013 at 5:08 e m

  Du har ju tatuerat in ”paow” och dessie ”desiree”..?

  Reply
 11. sofia mars 22, 2013 at 5:24 e m

  Alla som klagar på att hon har tatuerat in Paow vid läppen känns som en annan sak, då Paow inte är hennes riktiga namn. Paow symboliserar lite mer hennes karriär inom bloggen än om hon skulle skrivit ”Paulina”. Så tycker och känner jag iallafall!

  Reply
  1. bella mars 23, 2013 at 7:48 e m

   Ja men man kanske tycker att sitt egna namn och symboliserar något? man kanske helt enkelt vill ha det intauerat och föra med sig det in i döden eller något sen när man dör :P. Fattar inte varför alla ska tycka till hela tiden, varför kan man inte bara gör det man vill och tycker känns rätt liksom? 🙂

   Reply
   1. bella mars 23, 2013 at 7:48 e m

    också* inte och

    Reply
 12. nathalie björklund mars 22, 2013 at 5:30 e m

  men bara för att man tatuerar sitt eget namn så vet man väl vad man heter? så om man tatuerar sitt barns namn så vet man inte vad barnet heter? så därför tatuerar man in det? haha hu ränkte du där?
  var det en pik till dessie eller eftersom hon har tatuerat in sitt namn förr? och sen så har du tatuerat in paow i din underläpp ocks, haha dubbelmoral.

  Reply
  1. sofie mars 23, 2013 at 11:43 f m

   nathalie.. du är typ pinsam!!

   tatuerar du in dina barns namn betyder det inte att man inte minns deras namn, fan vad tattigt att tänka så :s
   Jag tror dom flesta gör det för att minnas dom för alltid kanske? 😉

   Reply
  2. Wilma mars 23, 2013 at 12:49 e m

   Hahaha en som känner sig träffad här eller:’) hon heter inte paow om du missat det. Hon var ju ironisk när hon skrev det. Asså jag skrattat åt sånna som dig.

   Reply
  3. moova mars 23, 2013 at 9:04 e m

   Att tatuera sina barns namn gör man väl för att ens barn betyder mycket för personen.
   Så du tatuerar ditt eget namn för att du betyder mycket för dig själv? bra jobbat!

   Reply
 13. Emma mars 22, 2013 at 5:50 e m

  Hah, rätt kul när Dessie har tatuerat in sitt eget namn i svanken.

  Reply
 14. ebba mars 22, 2013 at 6:07 e m

  Hahaha! Så sant! Vad är grejen liksom???

  Reply
 15. kaisa mars 22, 2013 at 6:12 e m

  hahaha jag vet det är faktiskt sjukt fult med sitt eget namn

  Reply
 16. Nikolina mars 22, 2013 at 6:15 e m

  Hahah, Jag fattar inte heller. Och nått jag absolut inte förstår är tribaler. Så fult. haha.
  Jag tycker inte man ska tatuera sig för tatuerandets skull, utan gör något som man verkligen vill ha 🙂 Jag har gjort de med alla min tatueringar. Även om många stör sig på att jag tatuerat huvudet och är brud, men de skiter jag i 🙂
  Från Ankpung, bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son

  Reply
 17. Elin mars 22, 2013 at 6:50 e m

  Det är du som har huvudrollen i ditt eget liv, ingen annan är viktigare än du själv. Utan dig finns inte ditt liv. Så man kan se det som en hyllning till sig själv. Självklart kommer det komma (och även gå) människor in och ut ur ditt liv, såna som betyder hela världen för dig, kanske bara för en stund eller såna som stannar en hel evighet. Precis som steffi. Du hade hennes namn, hon betydde något då, men inte längre. I slutändan är det du själv som betyder mest, det är bara dig själv du behöver hålla vid liv för att något ska betyda någonting överhuvudtaget. Nog kan du också rocka en fet Paulina tatuering i någon snygg font tvärs över skuldran. 🙂 kram /E

  Reply
 18. Kiwi mars 22, 2013 at 7:12 e m

  Jag har mitt namn och 6 första i mitt personnummer på min arm. Lättare att se vad jag heter om jag skulle råka ut för nått och inte kunna svara, haha 😉

  Reply
 19. Ebba mars 22, 2013 at 9:05 e m

  Om jag inte minns fel står det väl ändå paow.se på insidan av hennes läpp? Det är ju inte helt samma sak som att skriva sitt namn

  Reply
 20. 666 mars 22, 2013 at 9:17 e m

  Lika dumt som när du tatuerade in steffis namn haha.. idiot

  Reply
 21. Evi mars 22, 2013 at 9:17 e m

  När jag var 18 tatuerade jag in mitt namn i nacken.
  Jag hade tagut mig ur mitt missbruk. Jag hade klarat mig och överlevt mina destruktiva tonår. Jag var faktskt vid liv och för första gången någonsin kunde jag känna kärlek till mig själv. Tatueringen var ett sätt att visa det. Min tatuering är min hyllning till mig själv och en kärleksförklaring till den fucking fantastiska människan jag är idag!

  Reply
 22. Emelie mars 22, 2013 at 9:33 e m

  FInt namn 😉 Men jag håller absolut med! Vet flera som har tatuerat sitt eget namn. Upp till
  vardera person, men jag skulle inte göra det. . .

  Reply
 23. Julia mars 22, 2013 at 10:08 e m

  Är väl mer nån slags påminnelse om att alltid komma ihåg vem man är, själsligt alltså, inte vad man är döpt till. Ungefär som att din blogg alltid kommer heta paow, för att det är du för dig.

  Reply
 24. johanna mars 22, 2013 at 10:22 e m

  det undrar då fan jag med, OCH då har jag själv tatuerat in mitt namn i nacken. för x antal år sedan dock! vad fan tänkte jag?! 😀

  Reply
 25. Belle mars 22, 2013 at 10:24 e m

  bra skrivet ! håller me helt , skitlöjligt !! att tatuera in sitt namn bara skriker ”jag vill såå gärna tatuera mig men kommer inte på nåt bra motiv så jag tar mitt namn för d kommer jag alltid kunna stå för !” SUCK !!!!

  Reply
 26. rebecca ahlm mars 22, 2013 at 10:40 e m

  hahaha håller helt med dig paow, det kallas självkär!

  Reply
 27. AA mars 22, 2013 at 11:12 e m

  har tatuerat mitt namn 😉 men ska fortsätta med 3 namn till, min familj under då. det kan jag stå för så ja. de kommer ju ha betydelse för mig för de som nu tjatar ” eh vad är meningen me de ? ”

  Reply
 28. Nat mars 23, 2013 at 1:34 f m

  Varför tatuerade du in ”Steffi”? Var du rädd att glömma in (fd) bästis namn? Fast iofs, du verkar ju byta vänner som en annan byter trosor, så lika bra utifall att…

  Reply
 29. Lina mars 23, 2013 at 1:42 f m

  Jag har tatuerat in mitt namn, men det var min egna autograf så den blir väl rätt så personlig? Hellre det en en ”bästis” namn man vill tatuera över eller lasra bort 🙂 vad betyder den?

  Reply
 30. Stina mars 23, 2013 at 8:05 f m

  Jag tatuerade mitt namn för några år sedan och är supernöjd!

  Folk tatuerar in sina person nr i olika stilar, många med romersk typsnitt, sina stjärntecken mm!

  När folk frågar mig varför jag gjort det, svarar jag bara: varför inte? Folk gör mer sjuka tatueringar!

  Ja skulle aldrig tatuera in någon annans namn, för man vet inte hur den vänskapen ser ut om 2-4 år! No offense…

  Reply
 31. sanna mars 23, 2013 at 9:31 f m

  Fast varför skriva steffis namn? Du bet väll vad hon heter?
  Och den varade ju inte så länge, och jag tror dom som tatuerat sitt namn ångrar det mindre än vad du kommer att göra med dina!

  Reply
 32. Nina mars 23, 2013 at 11:01 f m

  Kan väl ha en betydelse, jag har mitt för-/mellan-/efternamn tatuerat på handen men bara för att jag ärligt talat är stolt över mitt namn och att jag vet att jag aldrig kommer byta. Sen har mitt efternamn en stor betydelse för det står för min familj och släkt. Man tatuerar väl fan inte sitt namn för att man glömmer bort det? Hur dumt låter inte det?….

  Reply
 33. Tjabba mars 23, 2013 at 11:04 f m

  På handledarn?
  Får hoppas att handledaren inte har för många att handleda då.

  Hahaha!

  Eller menade du handleden?
  Jösses.

  Reply
 34. E mars 23, 2013 at 11:05 f m

  Många tatuerar nog in sitt namn som första tatuering för att det är nått man aldrig kan ånga och nått som aldrig kommer att ändras. Det är inte bara att göra en första tatuering för många. Sen är det ju bara personer i personens närhet som vet om att det är hans eller hennes namn. Andra som ser det kan det ju vara vilken person som helst man han tatuerat in namnet på.-

  Reply
 35. Celle mars 23, 2013 at 11:56 f m

  Idiot. Många tatuerar in sina barns namn t.ex. för att man älskar dem och de betyder mycket osv. Knappast för att man ska minnas vad dem heter?

  Reply
 36. amandastaar mars 23, 2013 at 12:39 e m

  haha håller med! Känns lite… ”Hmm måste tatuera mig, vaaaaad ska jag göra”

  Reply
 37. Lisa mars 23, 2013 at 3:17 e m

  Jag tatuerade in mitt namn för att jag ville. Enkelt.

  Reply
 38. Evah - En av Karlstads största bloggar mars 23, 2013 at 3:44 e m

  Du har ju tatuerat in Paow både på insidan av läppen och vid din fjäril? 😛
  Även om det är ditt smeknamn för bloggen så borde du ju minnas att du kallats för Paow eller hur?

  Reply
 39. sandra mars 23, 2013 at 5:10 e m

  det är för killen ska veta vad man heter när man har doggystyle

  Reply
 40. Sandra mars 23, 2013 at 5:49 e m

  Då undrar jag varför du valt att tatuera paow? Du vet väl själv vad du kallas eller?

  Reply
 41. Emelie :) mars 23, 2013 at 6:14 e m

  Haha har också tänkt på det, det känns som att personen är så korkad att den brukar glömma sitt namn och skriver upp det ^^ sååå weird

  Reply
 42. A mars 23, 2013 at 6:21 e m

  Hej Paowie! Ja har läst din blogg från o till under ett jävla tag nu.. Jag är nog ingen typisk blogg läsare då ja tycker sånt oftast är waste of time.. men ändå har ja kikat in här då o då.. I början (om ja nu ska va ärlig) så digga jag inte riktigt ditt flow men det spela ingen roll för det är inte min business.. Men nu har ja fått en annan bild av dig.. Jag älskar hur du är dig själv no matter what.. Du har fått gå igenom mycket skit.. Men man märker att du innerst inne är en söt tjej.. och ibland har ja känt trots att ja ej känner dig att ja vill banka skiten ur vissa bloggare som klankar ner o snackar.. För ja kan tyda endast av att läst din blogg ett par gånger att du är en fin människa.. Du förtjänar fina vänner och vägledning. Paowie stay strong.. du är fin! Fokusera på dig själv! Hatare finns alltid.. Plus vet du vad.. du är redan en kämpe.. att du kämpat igenom allt är bara wow. Iaf trots att vi inte känner varandra o kanske aldrig stöter på varandra.. I believe in u! Och ja.. I got your back även om ja ej känner dig.. Vissa människor behöver man ej känna för att veta att de är genuina. Du är en av de! Holla back if u want to.. Annars må bäst i alla lägen!

  Reply
 43. Malin mars 23, 2013 at 7:18 e m

  Jag har inte heller fattar det där. Tycker det är skittöntigt! Men det var en som förklarade det som en påminnelse att alltid vara den man är och inte ändra på sig för andra.
  Men jag tvivlar på att alla med sitt namn intatuerat tänker så.

  Reply
 44. Malin mars 23, 2013 at 7:39 e m

  att tauera in sitt namn førstod hon inte då man bør veta vad man heter. Men varfør då taueraq in sin bæsta væns namn eller man, pojkvæn osv vet van inte vad dom heter heller :S bara resonomanget hennes var lika patetisk som hon sjælv. Vad man æn gør før tatuering så kommer den alltid bæra med sig en mening. Kanske ær det en man gjorde på fyllan som inte betyder ett skit men man kommer alltid minas den kvællen kanske skrev man in sitt namn før man kænde sig stolt øver sig sjælv kanske man gillar sitt namn. och nær man tittar på den om 20 år så tænker man tillbaka och har en historia att shit då var jag så och så och hade dom och dom åsikterna. FØRSTÅR! Dessutom ær det væll mer førståligt att skriva in sitt namn æn att gøra en trabel som alla havde i svanken.

  Reply
 45. bella mars 23, 2013 at 7:50 e m

  Och vem säger att ens namn inte kan ha en stor betydelse för en? 🙂 herregud, det är väl upp till var och en. Känner man att ens namn har en stor betydelse och vill tatuera in det så får man väl göra det. Varför ska du tycka till om vad andra människor väljer att göra med sin kroppar? 😛 du hatar ju när folk dömer dig, så varför ska du göra samma sak. Dubbelmoral.se

  Reply
 46. Vivi mars 23, 2013 at 10:08 e m

  Jag håller med!!

  Reply
 47. a. mars 23, 2013 at 10:22 e m

  Har ingen tatuering men kan tänka mig att man tatuerar sitt namn som en hyllning till sig själv, precis som man gör när man tatuerar in namnet på någon man älskar. Tycker det är rätt fint att hylla sig själv sådär! Dessutom tycker jag inte att du är rätt person att klaga på tatueringar…

  Reply
  1. Jessica mars 26, 2013 at 10:09 f m

   Klagade hon eller?

   Reply
 48. emma mars 23, 2013 at 10:29 e m

  håller med dig!! onödigt bara …

  Reply
 49. Sara mars 23, 2013 at 11:51 e m

  HAHAHAHAHAHAHA, du säger exakt det min kusin sa xD

  Reply
 50. Sabina mars 24, 2013 at 2:37 f m

  handledarn? handleden…

  Reply
 51. Love mars 24, 2013 at 10:07 f m

  Jag har väl tur som heter Love och har just ”Love” på handleden. Uppenbarligen så tänker folk inte på att det är mitt namn utan att det är ”kärlek” jag har tatuerat in. För mej va och är det en rolig grej eftersom det automatiskt blir dubbel betydelse 🙂 Två flugor i en smäll så att säga!

  Reply
 52. Julia hård mars 24, 2013 at 10:43 f m

  Grejen att tatuera in sin kompis namn…?

  Reply
 53. Evelina mars 24, 2013 at 10:58 f m

  fråga din vän Dessie ? hon har ju det 😛 hon borde kunna svara på det.

  Reply
 54. Helene mars 25, 2013 at 12:22 e m

  Jag har mitt namn i typ ljumsken, o det är bara för att killen ska komma ihåg vad jag heter när han gått ner på mig

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *