Vinmys med Jasmine!

20130322-200652.jpg

20130322-200724.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (11)
 • Johanna

  Hej Paulina! Jag ville bara säga att jag från och med nu aldrig mer kommer att läsa din blogg. Anledningen är på grund av ditt näthat mot Alexandra! Du är en monster!

 • Nikolina

  Mmm, Jag är så sugen på ett glas rött . Måste nog fan damma av klackarna här hemma och bege mig ut snart igen 🙂 Snygga du ! Mer tatueringar och du kommer bli min dröm brud 🙂
  Från Ankpung, bloggar om skyddad identitet, att förlora båda sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.

 • Ebba

  Hur kommer det sig att du har blivit så ”yolo” på sistonde? Menar tauteringarna, topless osv.

 • S

  Är 18 år och vill tatuera en text på revbenen, är det för tidigt nu att göra en sådan tatuering som syns så väl? Dina är jättefina!

 • felicia

  Spana gärna in min blogg – tips på vart du hittar vårens trender

 • Camilla

  du är sjukt vacker paulina !

 • Smilla o Ella

  Kolla gärna in våran blogg så är ni bäst :*

 • A

  Hej Paowie! Ja har läst din blogg från o till under ett jävla tag nu.. Jag är nog ingen typisk blogg läsare då ja tycker sånt oftast är waste of time.. men ändå har ja kikat in här då o då.. I början (om ja nu ska va ärlig) så digga jag inte riktigt ditt flow men det spela ingen roll för det är inte min business.. Men nu har ja fått en annan bild av dig.. Jag älskar hur du är dig själv no matter what.. Du har fått gå igenom mycket skit.. Men man märker att du innerst inne är en söt tjej.. och ibland har ja känt trots att ja ej känner dig att ja vill banka skiten ur vissa bloggare som klankar ner o snackar.. För ja kan tyda endast av att läst din blogg ett par gånger att du är en fin människa.. Du förtjänar fina vänner och vägledning. Paowie stay strong.. du är fin! Fokusera på dig själv! Hatare finns alltid.. Plus vet du vad.. du är redan en kämpe.. att du kämpat igenom allt är bara wow. Iaf trots att vi inte känner varandra o kanske aldrig stöter på varandra.. I believe in u! Och ja.. I got your back även om ja ej känner dig.. Vissa människor behöver man ej känna för att veta att de är genuina. Du är en av de! Holla back if u want to.. Annars må bäst i alla lägen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *