God morgon!

Nu tänker ni säkert att jag inte somnat än. Fast jo det har jag! Var ute i fredags och gick upp supertidigt igår. Så ja jag skulle egentligen gått på middag igår men jag somnade, och vaknade nyss. Måste ringa Daniel och be om ursäkt. Har typ 50 missade samtal.

Jag velar hela tiden. Men kropp känns trött och mitt bröst känns tomt. Det finns liksom ingenting där och jag är livrädd. Men jag vet inte för vad. Jag försöker hela tiden att komma i underfund med det.

Men idag så kommer jag att blogga bra i alla fall.

20130324-062828.jpg

20130324-062842.jpg

20130324-062852.jpg haha wtf. Fyllekäkade blåbär.

(Visited 33 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Thessan mars 24, 2013 at 7:06 f m

  Bara en ledtråd som vem som helst borde kunna lista ut:

  För ett bra, lyckligt liv:

  -kröka inte ofta, max var tredje helg
  -ät normalt, inte sallad/kräftor/kebab, utan normalt
  -rök bara när du festar, dvs var tredje helg 🙂
  -blogga inte
  -sluta dramatisera
  -hitta ett arbete med dagtider, och slarva inte med det
  -umgås inte med fjantar som tatuerat halva kroppen, dom är bara fåntrattar som folk garvar åt, jag menar de ser ut som fjorton bast och har just upptäckt tattöeringspännan. Herregud vad de kommer ångra sig när de fattar.

  Reply
  1. Nikolina mars 25, 2013 at 4:32 e m

   HAHAHA, Jag hoppas du driver ??
   Paulina har garanterat ett bättre liv än dig, moraltant !
   Från Ankpung. Bloggar om skyddad idenitiet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.
   Plåtning och intervju för SOLO i morrn 🙂

   Reply
 2. Lisa mars 24, 2013 at 11:46 f m

  Sjukt snygg klänning! Vart kommer den ifrån? 🙂

  Reply
 3. Louise mars 24, 2013 at 12:34 e m

  Vart är toppen ifrån? 🙂

  Reply
 4. isabelle mars 24, 2013 at 4:46 e m

  Jag tycker det är så sjukt inspirerande att se att du kan ha håret sådär. Att ha det lite tillbaka draget, jag har själv lite större propertionellt panna än vad dem flesta har men har aldrig vågat att ha det så som du! Du verkligen rockar det som inte är idealet och det gör att du blir såå mycket snyggare!!! (än vad du redan är)

  Det är sååå snyggt på dig och inspirerande somfan! You fucking go girl! 🙂

  Reply
 5. Hanna mars 24, 2013 at 7:24 e m

  Superfin klänning! Vart har du köpt den? 🙂

  Reply
 6. M mars 24, 2013 at 11:13 e m

  Oroa dig inte. Det är tungt just nu, men jag lovar att det blir bättre! Du är ung och livet har precis börja, även om det känns som du redan gjort allt å lite till. Du kommer få fylla ditt lilla hjärta med kärlek igen, och du kommer hitta en inre ro så småningom. Så håll ut!

  Reply
 7. Lisen mars 26, 2013 at 7:09 e m

  känner typ samma

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *