Liten.

Jag läste på Dessies blogg att många blir förvånade att hon är så lång. För mig så är det faktiskt tvärtom. Folk blir alltid förvånade över hur liten jag är. När jag hängde i Uppsala så kallade dom mig för pygme.

Det är ju inte det att jag är jättesmal när jag står själv på bild kanske. Men när jag står bredvid någon så kan man se hur liten jag faktiskt är. Och när jag säger att jag bara väger 46 kg så blir folk paffa speciellt på internet. Men jag är ju proportionerlig till min kropp. Är ca 1.63 lång också.

Även om jag kanske inte är så jäääättee liten så är det kanske att folk förväntar sig att jag är större?

20130324-064129.jpg
Kraftfullare och effektivare än någonsin tidigare – Fat Burner Extreme – Köp fler spara mer

20130324-064136.jpg en bild på mig och Anna. Anna är ju normalt byggd. Och så lilla lilla jag,

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *