Hur man sabrerar en Rotari

Okej, hur skulle jag göra om det var jag som fick möjligheten att prova (för prova skulle jag ju få göra mer än en gång, ger mig på att att jag skulle misslyckas och knäcka flaskan mitt itu ett par gånger 🙂 …?

Coolaste sättet kan man ju alltid fundera över (tips mottages tacksamt), men kanske skulle jag prova med min Macbook Air (den är ju tunn och vass som en kniv i ena änden och just nu står den inte så högt i kurs hos mig), fast kanske synd att inte kunna blogga om det efteråt om man fyller Macen med champagne, hmmm…

Om du fick chansen, hur skulle du sabrera en Rotari? Inspiration finns i videon 😉

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. jennie mars 11, 2013 at 5:44 e m

  fattade ingenting av detta 😛

  Reply
 2. Ellenor mars 11, 2013 at 7:41 e m

  haha fatta ingenting 😀

  Reply
 3. Isabella mars 11, 2013 at 9:03 e m

  Jag skulle öppna den mellan mina nyopererade bröst 😉

  Följ gärna min bröstförstoringsresa från b-kupa till d-kupa

  http://nyatuttar.blogg.se

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *