Just because it burns doesn’t mean you’re gonna die…

Jag måste faktiskt erkänna att jag är lite ledsen. Tom på ord. Arg på mig själv.

När jag var yngre om nåt sånt här hade hänt så har jag gråtit, velat göra illa mig själv, och legat med lampan släckt hela dagen och svält mig själv bara för att jag vill att det ska göra ont, men nu vet jag vad det är som har hänt. Och jag vet vad jag själv har gjort. Jag orkar inte bli arg på någon annan än mig själv, även om jag är besviken på den del människor. Det är ändå mina handlingar som har förstört allting, men nu gråter jag inte även fast det känns som en elefant står på mitt bröst, som den onda anden bakom mig ritar djävlar på min rygg med en trubbig kniv. Det gör lika ont som att helvetet brinner så jag behöver inte göra illa mig själv den här gången. Jag är helt enkelt riktigt sårad. Fast den enda personen som har sårat mig är jag själv, och den personen har gjort andra ledsen också och det är den personen jag är så jävla arg på. Sen så har det hänt mycket där emellan.

Jag och min kille har gjort slut. Jag vill inte skriva ut vad som har hänt, men det mesta är väl mitt fel. Det är nog svårt att ha ett distansförhållande. Och det är jobbigt för det här är den första killen som jag verkligen tycker om på riktigt. En människa som jag avgudar och som jag faktiskt kan säga att jag älskar. Men all början har ju ett slut. Jag kan inte göra så mycket mer än att bara acceptera det. Hur svårt det än är. Jag har också en tendens att söka mig till killar som kanske inte riktigt är redo än. Även om det var så nära nu. För egentligen så är jag nog bara en vanlig tjej som vill ha ett vanligt förhållande… Fast jag är nog ganska knepig. Svår att lära känna.

Kommer inte att kommentera detta mer.

Angående den dåliga updaten idag och att jag dissat alla telefonsamtal, ja, jag har behövt lite tid för mig själv. Peace

IMG_7501

IMG_7498

(Visited 1 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. EM mars 12, 2013 at 12:24 f m

  Tråkigt att höra. Distans is a bitch. Levde 10h mellan mig och mitt x, otrologt slitsamt och det slutade på samma sätt. Stor kram!

  Reply
 2. i mars 12, 2013 at 1:07 f m

  Fan vad tråkigt. Jag och min kille gjorde slut i förra helgen efter ett 4 års långt förhållande. Även där distans. Vi läsare finns för dig Paulina! Hoppas det blir bra <3

  Reply
 3. Viktoria mars 12, 2013 at 1:55 f m

  NEJ vad tråkigt. Du som var så himla lycklig och allt.. 🙁 Jag hoppas det löser sig då han kommer tillbaka?! Och det är aldrig ens fel att det tar slut utan bådas.. Det kommer bli bra, och vi läsare finns för dig! You rock Paow!! Massa pussar och kramar!

  Reply
 4. Ps mars 12, 2013 at 5:18 f m

  Det är jobbigt nu men livet går vidare. Och du är stark. Kram!

  Reply
 5. Lotta mars 12, 2013 at 6:45 f m

  Tråkigt. =/
  Ta hand om dig nu.
  <3

  Reply
 6. J. mars 12, 2013 at 6:54 f m

  Va tråkigt 🙁

  Reply
 7. Matilda mars 12, 2013 at 7:10 f m

  Hej Paulina!
  Jag ville bara säga att jag vet hur du känner dig…Min pojkvän har precis gjort slut med mig efter 2 år tillsammans. Jag var så himla kär och kunde tänka mig att spendera lång tid tillsammans med honom. Vi kanske inte har samma orsak till varför det är slut men att förlora någon man älskar gör alltid ont. Jag vet inte hur jag ska hantera situationen för jag vill bara lägga mig i sängen och gömma mig under täcket. Men jag försöker vara stark istället och tänka på sådant som gör mig glad och håller mig sysselsatt. Men det är svårt för man saknar ju honom.
  Jag brukar inte kommentera men jag kände igen mig i dina känslor och ville bara att skriva att det är många som känner som du gör, du är inte ensam! Jag tycker du är stark som vågar berätta för andra människor om ditt förhållande.
  Du är grym och du kommer hitta en kille som aldrig kommer vilja lämna dig! <3
  Puss!

  Reply
 8. K mars 12, 2013 at 7:14 f m

  🙁 ta hand om dej. (plenty of fish in the sea,kom ihåg d)

  Reply
 9. Stilguiden mars 12, 2013 at 7:57 f m

  Vad tråkigt och höra Paulina..Ni som verkade så lyckliga tillsammans! Antar att det är det sista du vill höra just nu.. Men be strong girl, som du alltid är!

  Reply
 10. Elinen mars 12, 2013 at 9:32 f m

  Stackars fina Paow! <3
  All världens kramar, gå inte ner dig nu!
  Du har fina vänner vad jag har förstått, och dina läsare också 😉 <3

  Reply
 11. Nicole mars 12, 2013 at 9:53 f m

  Läs think like a man act like a lady. Den får dig att förstå hur killar fungerar och välja ut rätt kille som vill ha långvarigt förhållande.krya på dig

  Reply
 12. d, mars 12, 2013 at 10:36 f m

  Tråkigt Paulina, med honom verkade du må bra. På dina bilder har det varit fler ”äkta” leenden än tidigare. Jag förstår precis hur du känner angående situationen då jag varit i samma själv. Jag å andra sidan lyckades rätta mitt förhållande och ändra på mig och mina värderingar, jag började tänka mig för vad jag gjorde. Jag och min pojkvän har aldrig haft det så bra som idag, men vore det inte för att han gav mig en sista chans att visa vem jag var så hade jag förlorat honom.

  Kram

  Reply
 13. Ebba mars 12, 2013 at 12:51 e m

  Usch, när du äntligen verkade ha hittat rätt 🙁 Ta hand om dig, styrkekramar <3

  Reply
 14. Belle mars 12, 2013 at 1:51 e m

  tråkigt att de har tagit slut me din kille 🙁 men har du inte sagt att du är bisexuell? jag tkr du ska testa om de inte kan funka bättre för dig me en tjej 🙂

  Reply
 15. Anne mars 12, 2013 at 5:43 e m

  Är ledsen för din skull gumman! Ibland blir allt bara fel. Dont beat yourself up too much. Du är en bra person! Kram!

  Reply
 16. Hannah mars 12, 2013 at 7:25 e m

  Ni som var så söta tillsammans!!

  Reply
 17. Maria mars 13, 2013 at 7:25 f m

  Just always remember, we don’t meet people by accident. They are meant to cross our path for a reason. And if your love does not work with that person, it just means that someone else loves you more.
  Just remember wherever your life takes you, to never give up. There is no such a thing as an ending. Just a new beginning. So be in love with your life, every minute of it. Your worth it and will make it girl. Just keep your head up.

  Hugs xx

  Reply
 18. MR.J mars 13, 2013 at 10:18 f m

  kom till mej så ska jag göra dej lycklig på alla sätt som går!

  Reply
 19. Justina mars 13, 2013 at 4:11 e m

  Jag är verkligen ledsen att du måste gå igenom detta, det är inte lätt. Styrke kram till dig!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *