In city!

Igår hade jag en jätte rolig party kväll med mina vänner, vi dansade och drack drinkar ni vet precis som det ska vara! Och jag fick jätte mycket beröm för mitt rosa hår! Det gäller ju att våga som man säger. Sov hemma hos en killkompis och hade det lite mys, thihi.

Efter tacobar en liten vistelse på stan och en gruppträff av massa vänner på ett fik så är jag done. Ganska trött men vi får väl se vad som händer ikväll! Mycket att tänka på, lever livet och mår gott. Tänkte tipsa om lite kläder och smink som ni tjatat på mig så länge om.

Love you babes!

paow2

paow12

aaa

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. olivia mars 26, 2013 at 5:16 e m

    kan du aldrig typ ta bilder med en riktig kamera nångång?

    Reply
  2. Sabina mars 26, 2013 at 7:14 e m

    Jag är inte den som brukar kommentera men kände bara att jag var tvungen. Har hör att du har fått mycket negativ kritik nu det sista och jag förstår inte varför om jag ska vara helt ärlig. Jag gillar att du inte är som alla andra och kör på ditt egna race. Varför ska inte du få vara dig själv bara för att du är en offentlig person? Får själv mycket kommentarer för att jag kör mitt eget och inte bryr mig. Nu flög jag bara iväg men det jag ville få fram var att jag tycker att du är fantastisk precis som du är och att det är underbart att du på något sätt uppmuntrar människor att vara sig själva och inte ta någon skit. Keep it up!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *