Så se till att göra alla misstag du kan, samtidigt som du har väldigt kul som kommer ge dig även väldigt många framgångar. Det gäller att inte bara sitta på sitt arsle och inte göra någonting. Så många som säger till mig att jag borde göra något av mitt liv, baby kolla mitt kontoutdrag så kan vi väl börja prata.

Anyway, en bra dag är ingen dålig dag direkt. Nu tar jag det lugnt och imorgon tänkte jag försöka shoppa lite och på kvällen har jag och finest en drink i min ära eftersom att jag börjat blogga där nu som ni märkt. Många som undrade angående håret och jag gjorde det hemma själv faktiskt med en hårmask från NYCE, det var inte så svårt, jag rekommenderar det inte i hela håret  tänk er en nyans skillnad, mellan blond och rosa. I love it!

Namnlöst-4

paow3

 

Världen är full av åsikter både på gott och ont! Vad gillar ni denna look av mig? Ge gärna en kommentar det ni har blivit så dåliga på, Puss!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (61)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *