På besök hos doktorn!

Sitter hos doktorn som tror jag kan ha fått urinvägsinfektion igen, inte bra! Ajaj. Ska försöka ta åt mig av vad han säger så det här blir bättre så fort som möjligt, jag uppdaterar er sen!

Puss!

20130327-090651.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Evelin & Alexandra mars 27, 2013 at 9:44 f m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 2. Malin mars 27, 2013 at 9:50 f m

  Åh du är så fin!!! Har också uvi ofta, drick ofta o håll rumpan varm 😉

  Reply
 3. cissi mars 27, 2013 at 9:55 f m

  Kan vara myset hos killkompisen som är boven i dramat :-). Har man lätt att få urinvägsinfektion (har det väl börjat brukar det lätt komma tillbaka en period i livet, jag hade också problem med urinvägsinfektioner när jag var i din ålder men det blev bättre med åren). Det triggas ofta igång av att man har sex och helst om man inte haft det på ett tag och kör intensivt när det väl blir av eller byter sexpartner (men det gör du ju så himla sällan 😉 ). Du kanske borde kolla när du ätit penicillinkuren att infektionen verkligen är 100% borta, ta test igen för även om symptomen snabbt försvinner när man får penicillin kan ju en del av infektionen ändå vara kvar (det är därför det är så viktigt att verkligen äta hela kuren och inte sluta för att man känner sig bra igen).

  Direkt jag fick känningar/trängningar drack jag flera liter vatten på en gång (satt i princip på toaletten och drack 😉 och ibland lyckades jag ”skölja” bort det och slapp penicillin, är ju inte bra att äta för mycket sånt heller så man blir resistent. Hoppas du får ordning på eländet. Kram.

  Reply
 4. R AND I mars 27, 2013 at 10:26 f m

  Bra inlägg, gillar din blogg! Vi har en story blogg på gång just och checka gärna den alla som är ett fan av fanfiction! Teaser av första kapitlet kommer ut snart! storiesbyri.blogg.se

  Reply
 5. wilma pernius mars 27, 2013 at 10:45 f m

  10/10 would bang

  Reply
  1. wilma pernius mars 27, 2013 at 10:45 f m

   haha wilma XD

   Reply
 6. Sofia mars 27, 2013 at 10:59 f m

  Gå på toa och duscha efter sex. Gör inte jag det får jag urinvägsinfektion varje gång jag haft sex. Eller använd kondom.. Om det nu beror på sex vill säga, men det vet du ju bara själv 😉

  Reply
 7. Jessica mars 27, 2013 at 11:18 f m

  var noga med att kissa efter du haft sex för att slippa det där!!!

  Reply
 8. B mars 27, 2013 at 12:07 e m

  Urinvägsinflammation får man vid partnerbyte.

  Reply
 9. ida mars 27, 2013 at 1:41 e m

  drick mkt tranbär 😛 skit äckligt men det hjälper!

  Reply
 10. sara mars 27, 2013 at 3:21 e m

  Visste du att största anledningen till varför tjejer får urinvägsinfektion
  Är att man iinte kissar efter sex! Tänk på det

  Reply
 11. Ebba mars 27, 2013 at 6:39 e m

  Jag får också urinvägsinfektion typ varannan dag, men kissa efter sex och drick tranbärsjuice (räcker med nån dl) varje dag så brukar det hålla sig borta! 🙂

  Reply
 12. F mars 27, 2013 at 10:44 e m

  Hej! Ett tips. Jag hade super mycket urinvägsinfektion ett tag, pga partnerbyte. Det som hjälpte mig var att jag tog en tablett antibiotika efter samlag. Nu när jag har sambo, så får jag inget. Men när jag var singel använde jag den metoden hela tiden!! Jag fick själv lägga fram de som förslag till läkaren.

  Kram

  Reply
 13. Moa mars 28, 2013 at 11:04 f m

  Drick citronvatten annars om du inte gillar tranbärsjuice. Sen ett tips, som möjligtvis känns väldigt konstigt, som verkligen funkar mot svedan – kissa i en bidé eller i duschen, med varmvatten på. Det låter rätt ofräscht, men så gjorde jag när jag var väldigt liten och hade urinvägsinfektion.
  Puss och kram! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *