9 Comments

 1. Josefine mars 21, 2013 at 12:15 f m

  Glöm inte nattskenan!

  Reply
 2. Susanne mars 21, 2013 at 8:03 f m

  SÅ HIMLA FINA!

  Reply
 3. Linda mars 21, 2013 at 8:25 f m

  shit ni ser inte kloka ut! Annie ser ut som en jävla transa! hahahah

  Reply
  1. Sara22 mars 21, 2013 at 10:42 f m

   Det du tycker och tänker och säger om andra säger mer om dig själv – tänk på det innan du häver ur dig patetiska kommentarer.

   Reply
  2. Wilma mars 21, 2013 at 11:35 f m

   Skulle vilja se dig då slyna

   Reply
 4. Tony mars 21, 2013 at 9:07 f m

  Hej där Paulina.

  Jag är en kille som inte hänger med allt för mycket i bloggvärlden, läser lite här och där bara, om jag ska va ärlig så kollade jag väll in din blogg från början för att jag tycker du är fin, har dock inte läst den så mycket men jag har fått en ofattning, som man inte måste va någon raketforskare för att få, att du mår och har mått väldigt dåligt, varit med om mycket skit, fått sitt hjärta stampat på och stampat på folks hjärta så skuldkänslorna bet sig fast. Jag vet inte varför jag skriver detta men antar att det är som en klapp på axeln, för jag tycker du verkar va en riktigt fin tjej i grund och botten, livet är ju inte lätt att leva och det är lätt att göra fel, och tyvär lätt att bli felbehandlad, det jag vill säga är att oavsett vad som har hänt, och vad som kommer hända, sätt ditt välmående först, tänk för dig själv är jag värd att utsätta mig för det här, och är det rättvist mot andra som bryr sig om mig. Det känns som att du alltid är dig själv iallafall, även fast det nog är svårt i din sits som offentlig person på nätet när allt man gör bedömms.

  Känner inte dig men tycker inte om att se dig må dåligt i onödan för det, jag tror du är stark nog att kämpa på här i livet och gå din väg, och på den vägen förtjänar du att må bra för det mesta, eftersom du är en fin och god person med humor som har gett andra glädje.

  Än en gång ta hand om dig på det sett du förtjänar, alltid.

  Everythings gonna be alright, everythings gonna be okay…

  Reply
 5. Tony mars 21, 2013 at 9:08 f m

  uppfattning*

  Reply
 6. Nikolina mars 21, 2013 at 9:44 f m

  Ni är så fina 🙂
  Från ankpung. Bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *