Nu är våren här! (Not.)

Nu borde våren ha varit här, så kanske jag skulle ha skrivit?

Jag satt i alla fall och tittade på lite saker jag vill ha nu till våren och som kan funka till sommaren också.

Jag gissar att jag inte är ensam om att älska skor? Har kollat in Fashion by C och tycker dom har riktigt snygga skor!

4_9618-500x500
Dom här vill jag ha

Every20day20sneaker4-500x500
Och dom här

Vilka skulle ni välja på Fashion by C. Hjälp mig välja!

Just får man också ett presentkort på 100 kronor om man anmäler sig till deras nyhetsbrev också!

(Visited 23 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. a mars 20, 2013 at 11:34 f m

  Jag är 24 bast och tar aldrig min tid på småungar som dig men jag är illa tvungen att säga det, kan inte ens beskriva med ord hur mkt jag stör mig på dig. Skiter fullständigt i om ni kallar detta för ”avundsjuka”. Gick in på hot gossips och läste lite om dig och gud vilken low personality du har. Äckliga snetands hoe

  Reply
 2. Olivia mars 20, 2013 at 11:45 f m

  Hej Paow! Jag tänkte fråga dig om du kunde lägga upp lite förslag på snygga studentklänningar! Tar studenten nu 5 Juni, och börjar få lite smått panik då jag inte har hittat någon snygg klänning!
  tack på förhand!
  Diggar din sleeve btw, sjukt snyggt!
  Älskar att du vågar vara dig själv, you go girl!

  Reply
 3. Anna mars 20, 2013 at 12:31 e m

  Hej paow! Tycker du borde ha en frågesport, så himla kul o läsa frågor och svar!

  Reply
 4. MaryCaroline mars 20, 2013 at 12:44 e m

  Det går inte att kommentera ditt kattbajsinlägg, så jag kommenterar det här istället…

  Det är faktiskt sant. Det finns studier på att det finns en koppling mellan kattbajs och psykiska sjukdomar. Det handlar om en parasit som kan finnas i kattbajset som kan överföras till människan. Det handlar om toxoplasmos. Parasiten kan förändra beteendet hos en människa och om en kvinna är gravid kan fostret påverkas. Man ska alltid vara försiktig när man rensar kattlådan och vara supernoga med hygienen.

  Reply
 5. Jennie mars 20, 2013 at 2:17 e m

  Jäklar vad snygga! 😉

  Jag skulle välja dom svarta direkt, visst olika stil och så, men svarta är snyggast!

  Kram – du är bäst!

  Reply
 6. Anna P mars 20, 2013 at 2:23 e m

  Skit i alla idioter och dom som gör dig illa!

  Skit i alla blåsta kommentarer.

  Alla är bara avundsjuka.

  Stå på dig – du är bäst!

  Reply
 7. Ebbs mars 20, 2013 at 3:11 e m

  Hej! Är du intresserad av att börja träna? Kanske inte riktigt har motivationen till de? Besök min blogg och se om den kan hjälpa dig till att få din dream body! 🙂 kram

  Reply
 8. Alex mars 20, 2013 at 3:28 e m

  Av någon anledning så kan man inte kommentera inlägget om kattbajs, så jag skriver väl här då!

  Japp, det stämmer att man kan utveckla schizofreni av kattbajs. De flesta katter bär på en parasit som kan överföras till människan. Det är jättevanligt och de flesta kattägare har den faktiskt, men det är få som utvecklar schizofreni.

  http://www.news-medical.net/news/2006/01/18/42/Swedish.aspx
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15901434.ab

  /fd. Djurvårdare

  Reply
 9. Astrid mars 20, 2013 at 3:49 e m

  Hej. Jag ville bara säga att det var jätte taskigt av dig att lägga ut en sådan bild på kissie på fb så att alla kan se. Och sen skratta åt den! Trodde inte att du var en sån person. Trodde specielt inte att du kunde sjunka till en sån nivå!!

  Reply
 10. Fredrik mars 20, 2013 at 4:49 e m

  Jag älskar skorna ifrån Fashion By C! Min fina väninna Camilla som har skapat skorna! 🙂

  Reply
 11. Sara mars 23, 2013 at 3:20 f m

  Snygga!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *