Nätmobbning gör mig spyfärdig

20130328-160746.jpgViktpaket 199kr, Dämpa hungern, minska kroppsfettet

20130328-160823.jpg

20130328-160830.jpg

Nätmobbning. Satt och läser lite kommentarer på skvallerbloggens, och ja, det är en sån jävla nätmobbning. Kom fan inte och säg att jag nätmobbar någon när jag var ung kanske, och Kissie har jag bara gett tillbaka med samma mynt som hon ger mig. Och därför förtjänar jag det. Mår folk bättre av att klaga på min utväxt? Eller säger att jag ”betalar för mina plåtningar för att jag är för ful och fet” för att få göra något modelljobb. Om ni människor som skriver det. Om ni mår bättre av det så säger jag bara grattis! Jag är inte mer än en vanlig människa. Jag blir ledsen. Sluta mobba. Som hon lilla flickan som tog livet av sig. Förtjänade hon det ni skrev? Jag lovar att någon av dom som sitter och läser det här just nu bidrog. Ni mördade henne. Man vet aldrig.

(Visited 40 times, 1 visits today)

36 Comments

 1. POOS mars 28, 2013 at 5:27 e m

  Jag tycker att du är fin som du är.
  Bry dig inte om vad de skriver, de är bara elaka människor.

  Reply
  1. ÅsaThun mars 28, 2013 at 6:29 e m

   Hej!
   Elaka ,avunssjuka tjejer finns överallt,tyvärr. St på dig du har inte gjort något fel, tvärtom. Gillar din sida , läser den i stort sett dagligen, här action, mode o lite av varje!
   Kram från tanten 48 år ung

   Reply
 2. f mars 28, 2013 at 5:45 e m

  Så jävla sant Paulina. Dom mördade henne. Jag blir rädd för världen vi lever i då jag sett folk på facebook fortsätta kritisera henne efter hennes död. Dom skriver att det inte var synd om henne, hon fick skylla sig själv, det var ju hennes val att ta livet av sig osvosv. Jag blir så förbannad så jag vill slita av mig håret. Hon var TRETTON, man är så jävla förbannat svag i den åldern. Och att ha folk som kritiserar än konstant dag ut och dag in, man klarar inte det. Det måste få ett slut nu, vad fan ska det krävas för att få folk att förstå?! Blir helt tom på ord, så mycket man vill bara skrika ut, men sanningen är att vad fan man än säger så kommer snorungarna inte ge sig. Dom förtjänar ett kok stryk.

  Reply
 3. ÅsaThun mars 28, 2013 at 6:25 e m

  Hej!
  Stå dej du har inte gjort något fel, svensk avundssjuka finns överallt, även på nätet tyvärr!
  Jag är gammal nog att vara din mamma men en sak e säker, tjejer – unga eller gamla kan vara det urdjävligaste som finns!
  Jag gillar din sida.
  Kram från tanten 48 år ung

  Reply
 4. Rebecka mars 28, 2013 at 6:57 e m

  Du VET att du är vacker, har en helt fantastisk kropp som många skulle mörda för, och du är dig själv, unik, galen, vågar göra saker och skiter i vad folk säger, så försök skit i näthatet. Vågar du tatuera disneyfigurer på fötterna, färga håret rosa osv så kan du stå emot näthat för det viktigaste är vad du tycker om dig själv. Sen vet jag att dom som säger att du är ful/fet seriöst ljuger för INGEN kan säga så, du är allt annat än ful/fet, du är snygg och smal och det måste du veta. Folk med negativitet är bara avundsjuka och önskar att dom kunde vara dig.

  Stäng av öronen för näthat och kom ihåg att oavsett vad några fjortisar säger på internet så är du vacker och unik. LOVE!

  Reply
  1. V mars 28, 2013 at 7:53 e m

   Så om paow var fet och ful så är det ok att folk trycker ned henne lol?

   Reply
   1. V mars 28, 2013 at 8:00 e m

    nevermind, läste din kommentar fel.

    Reply
 5. Anne mars 28, 2013 at 7:00 e m

  Din parallell med flickan som tog sitt liv funkar inte riktigt. Hon tog livet av sig för att en pedofil hotade med att lägga ut nakenbilder på henne på nätet…

  Reply
  1. Hanna mars 28, 2013 at 8:38 e m

   Ja men hon var mobbad också!

   Reply
  2. Madeleine mars 28, 2013 at 8:42 e m

   Det finns inte bara en tjej som tagit självmord. Såå.. Jo, det finns tjejer som tagit självmord pga nätmobbing. Hur vet du vem hon menade? Principen finns fortfarande där

   Reply
   1. Anne mars 29, 2013 at 7:31 f m

    Good point. Jag antog automatiskt att hon menade det svenska fall som blivit mest uppmärksammat i media det senaste. Men hon kan såklart ha menat någon annan.

    Reply
 6. Anna mars 28, 2013 at 7:08 e m

  Du är så himla vacker Paulina! Det är du verkligen. Du verkar vara en sån skön och otroligt varm människa! Alla har sina brister liksom å då menar jag ALLA! Ingen är fläckfri. Men att hålla på att klanka ned på en annan människa är helt ofattbart. Jag begriper inte vad folk har emot dig. Jag tycker att folk ska sköta sig själva och fullkomligt skita i vad du gör!! Kom ihåg att det finns bara en av dig så ta vara på det och njut av livet!!

  Reply
 7. Adamn mars 28, 2013 at 7:30 e m

  WHOOOOOOOO CARES.

  Hur många människor har inte du sårat med din attityd och beteende?

  Reply
  1. Wilma mars 28, 2013 at 10:20 e m

   Håll käften. Vad har Paulina gjort dig då? Du vet inte vad som egentligen hade hänt när paow gjort något dumt, och eftersom hon inte gjort dig något så tycker jag att du ska vara tyst om du inte har något snällt att säga. Nätmobbare

   Reply
 8. Olivia :) mars 28, 2013 at 7:35 e m

  Hej Paulina 🙂 Jag vet inte om du läser alla dina kommentarer på din super blogg, men hoppas att du läser denna.
  Du har alltid varit en tjej som jag har sett upp till. Jag har läst din blogg sen du började blogga och kommer aldrig att sluta. jag läser din blogg flera gånger om dagen varje dag och det har blivit en vana liksom.
  Jag tycker och har alltid tyckt att du är den finaste av alla bloggare, snyggast, skriver dom bästa inläggen och värkar vara med avslappnad på bloggen än vad de flesta andra är. Dom andra bloggarna känns så till gjorda liksom.
  Tycker att det är sjukt tråkigt att folk ska kommentera så onödiga saker, som du skrev i det här inlägget tillexempel. Men du är en stark snygg as bra bloggare som verkligen inte ska ta åt dig! jag älskar din blogg, som så många fler. Jag antar att ”hat” kommentarerna är dom man tänker på mest, men tänk på alla tjejer och killar som diggar dig och din blogg!
  Jag har aldrig kommenterat din blogg förut så det känns så konstigt att göra det nu. Men jag hoppas att du uppskattar den. Kram din trogna läsare 🙂 <3

  Reply
 9. Ella mars 28, 2013 at 7:46 e m

  du är så himla fin paulina, bästa bloggerskan av alla. inte för att du är en bloggerska, utan eftersom du är en MÄNNISKA. så jordnära och så fin. Ta inte åt dig av skiten, försök att glömma det. Du är värd bättre. Love you <3

  Reply
 10. Evelin & Alexandra mars 28, 2013 at 8:51 e m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  PS. Glöm inte kolla in frågestunden!

  Reply
 11. ebba svanberg mars 28, 2013 at 9:49 e m

  Usch, bry dig inte om vad dom skriver! Du är så fin och vacker!
  Ditt hår, din kropp och din sleeve.. Finner inga ord för dig! Så fin!
  Är avundsjuk på hela ditt utseende!
  De människorna som skriver så är sååå patetiska och skriver anonymt på internet och är så osäkra på sig själva så dom skriver sånna idiotiska saker.. ta dig verkligen inte åt dig, dom är inte värda det!
  Låt ingen få dig att må dåligt för du är verkligen så fin och verkar vara en grymt fin och bra människa! Kämpa på! Kramar och pussar!

  Reply
 12. Lisa mars 28, 2013 at 11:03 e m

  Hej lilla söta Paow!

  Ja det är mobbning men det är INTE många av läsarna som kommenterar, ännu mindre som skriver såna elaka saker. De enda plåtningar du själv har betalt för är ju de som är till din header, och det är ju helt förståeligt, vilka fotografer vill fota gratis? Kanske finns vissa som vill fota gratis för att få erfarenheter etc men då får du ju leta upp en sån om du inte vill betala.

  Föresten så är du inte ful. Du är söt och du var särskilt söt på den bilden som lades upp på skvallerbloggen där du inte hade något smink. Du la upp den här också tror jag. Kram

  Reply
  1. Amanda mars 29, 2013 at 9:42 f m

   vadå ”det är mpbbing men det är inte många av dina läsare” WHATEVER?! mobbing är mobbing, det behöver inte vara många som mobbar för att man ska må dåligt

   Reply
 13. K mars 28, 2013 at 11:12 e m

  Fina Paulina, försök att skita i vad folk gör och säger.. folk som sitter och skriver skit bakom skärmen är ju bara folk som är så uppenbart jävla trötta på sina egna liv. Och vill därför försöka skapa typ drama.. eller jag vet inte egentligen varför man skriver sån skit, förstår inte anledningen men antar att de är så. Ville iaf bara säga att du är grym och låt aldrig någon trycka ner dig! puussssss

  Reply
 14. shalalal mars 28, 2013 at 11:36 e m

  tycker att allt dom skriver är ren bullshit, för dom skrivar bara massa onädiga och taskiga kommentarer för dom inte har ett självförtroende. Jag tyckerdu värkar hur härlig som helst och är en av dom snyggaste jag vet. Du har så cool stil och har alltis gillat din blogg. Så, Bara så du inte tror att det bara finns puckon där ute! puss

  Reply
 15. Martina mars 29, 2013 at 12:04 f m

  Jag tycker att du äger, inte svårare än så. Nätmobbning suger och det visar bara hur äckligt svaga människor är med tanke på att de aldrig skulle våga gå fram till någon de faktiskt förstör i verkligheten för de är fega. Det är såna som du Paulina, såna som vågar stå på sig, visa sig svaga och samtidigt visar hur fel det är som får näthatet att inte ta över internet helt. Tacka vet jag Dig!

  Reply
 16. frida mars 29, 2013 at 9:05 f m

  Jag läser din blogg varje dag, ibland piggar den upp mig och ibland blir jag mest orolig, så orolig för dig. Rädd att du ska göra något förhastat, känns som att du styrs av dina impulser. Det är något jag ser upp till, jag vill kunna vara så spontan som du! Men jag är också orolig att du ska göra något som inte går att reparera.

  Hmmm. Du är bra och en förebild! För du står för vad du gör även om du inser att det inte är världens bästa beslut alltid. Kraaooom

  Reply
 17. Ida mars 29, 2013 at 9:53 f m

  Hej, finaste!
  Till att börja med vill jag bara säga att hon lilla flickan blev sexuellt utnyttjad av en 43-årig man, därför tog hon livet av sig. Vill inte typ ”klaga” eller säga emot dig nu men så va det, ännu hemskare! Sånna personer förtjänar inte ens fängelse, de är för bra för dom! Mobbare förtjänar inte mat på bordet, helt allvarligt. Men tänk på hur många som skulle vilja byta utseende med dig, och byta liv helt med dig! Du är som en prinsessa! Otroligt vacker. Tänk hela tiden såhär: Vilka är dom personerna egentligen? Ska små skitungar förstöra min dag?
  Låt dom inte lyckas. Dom vill förstöra och ha uppmärksamhet, så ge dom inte det! Bara läs vidare andra kommentarer. Mobbare förtjänar inte ens att du ska läsa deras kommentarer, eller hur?:) Kram, världens vackraste! P.S Ta inte skit från någon, du är ingens toalett!

  Reply
 18. emmie mars 29, 2013 at 10:12 f m

  ÅÅÅH blir så arg!! Dom är idioter, jag vet att det kan vara svårt att inte ta åt sig så därför ska du få något att ta åt dig av här.. DU ÄR GAAALET SNYGG, JAG ÄLSKAR DIN STIL, DITT HÅR ÄR FUCKING FAB OCH MASSOR AV MÄNNISKOR SKULLE DÖDA FÖR DIN BRUTALT SNYGGA KROPP!
  dom som sitter och klagar är bara äckliga avundsjuka människor!! du är svinbra puss

  Reply
 19. hello mars 29, 2013 at 2:24 e m

  klart du inte förtjänar det! kanske svårt men ta det med en nypa salt! va ska man annars göra? 🙁
  men sen så är det faktiskt så att när du tex gör en sån sak mot kissie. de spelar ingen roll vad hon har gjort mot dig. när du gör något sånt så är du lika dum du. det är precis som när någon skriver något riktigt elakt till dig. den personen kanske anser att den här rätt att skriva så till dig så som du anser att du har rätt att skriva så om/till kissie. 2 fel gör inte 1 rätt du vet..
  hade du aldrig hållt på med massa elaka förtal o pikar mot kissie. (trots att hon börjat)
  så hade folk rasat på henne. men när du gör samma sak som henne så blir det ju lite att kasta sten i glashus. iaf ingen förtjänar att på påhoppad om sitt utessende lr va d nu kan vara.
  ha en bra helg!

  Reply
 20. Lisa mars 29, 2013 at 3:01 e m

  Folk är så otroligt kaxiga och elaka bakom skärmen, men det handlar nästan alltid bara om svartsjuka och missnöje med sina egna liv. Du är stöööört snygg, och din blogg är så jäkla rolig.
  U go girl!

  Reply
 21. L mars 29, 2013 at 3:04 e m

  vilket jävla skämt…

  Reply
 22. Lisa mars 29, 2013 at 3:39 e m

  hej

  Reply
 23. P mars 29, 2013 at 5:41 e m

  Har läst din blogg i alla år och följt dig. Har kanske kommenterat nån gång men inte mer så nu kände jag att det var på tiden 😉

  Du är så jäääävla fin! Så snygg, söt, sexig och vacker. Menar det verkligen.
  Det bästa av allt är att du är så cool också, du går din egna väg, du är speciell, unik och helt fantastisk. Du verkar vara en såndär genom go människa som sprider glad och positiv energi trots att även du mår dåligt emellanåt och går igenom mycket.

  Vet att det kan vara svårt att bara skaka av sig alla ord, hot osv som man får kastat rakt i ansiktet men du är värd så mycket mer än dom och deras ord.

  Var stark tjejen, all lycka till dig!

  Reply
 24. E mars 30, 2013 at 7:10 e m

  Du är jättefin! Ta inte åt dig av all nätmobbning

  Reply
 25. j mars 4, 2014 at 12:22 e m

  Helt rätt!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *