Tant.

I vissa perioder så får jag ont i lederna. Det värsta jag får är i vänsterhanden och kan inte ens ta på mig skorna, och jävlar vad ont jag har i mina handleder, i benen. Är jätte jobbigt att resa sig upp… Känner mig som en gammal tant.

Jag har ju som sagt psoriasis.. Men hade gikt när jag var yngre. Det låter ganska äckligt då man har för mycket urinkristaller i kroppen. Vet inte vad det beror på just nu. Ja, så blir det ibland. Nä, men nu ska jag släpa mig upp från soffan. Det blir bättre när jag rör på mig…

20130329-174733.jpgBeställ pormaskdödaren Blackhead Killer idag! 5 förpackningar för 99 kronor. Glöm acne och pormaskar.

20130329-174739.jpg
Mitt påsk godis

(Visited 59 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. Johanna mars 29, 2013 at 6:25 e m

  Hur och vad tränade du när du gymmade? Hur tränade du benen och armarna? Ska du börja gymma igen? 🙂 kraaaam!

  Reply
 2. Sundare nu! mars 29, 2013 at 6:41 e m

  Det låter ungefär som min fibromyalgi ibland… Jobbigt värre!

  Reply
 3. Evelin & Alexandra mars 29, 2013 at 6:53 e m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  PS. Glöm inte kolla in frågestunden!

  Reply
 4. POOS mars 29, 2013 at 7:38 e m

  Jag har också psoriasis men en blandning mellan det och atopisk.. Suger riktigt mycket 🙁
  Vart har du dina eksem?

  Reply
 5. Linnea mars 29, 2013 at 7:42 e m

  Det finns flera orsaker till att kroppen antingen ökar produktionen av urinsyra eller får en försämrad förmåga att via njurarna utsöndra bildad urinsyra:
  Bland annat:
  överkonsumtion av alkohol, särskilt öl.

  Kanske ta det lite lugnt ett tag? Öl gör även så att man kan få svamp i tarmarna och underlivet…

  Så drick vin tjejer!

  Reply
 6. Fanny Sahlin mars 29, 2013 at 8:08 e m

  Du hade ju urinvägsinfektion förut/nu (?) men kan det vara så att du nu kanske har fått en infektion? Känne du dig febrig? Såfall är det ett tecken. Med tanke på din kroppssmärta! Jag är också den personen som har urinvägsinfektion ganska ofta. Jag hade det så ofta att till sist blev ”läckaget” svart pga att det slets ut till sist. Sorry fall jag äcklar dig haha! Hoppas du mår bättre snart.

  Reply
 7. Ellinor mars 29, 2013 at 10:34 e m

  Hej hej!
  Har du kollat upp om du möjligvis har fibromyalgi?? Enligt det du beskriver så låter det som så. Det kommer i så kallade skov och man har ont i leder och muskler. Själv fick jag diagnosen för ett år sedan (vid 25 års ålder) efter minst 4 år med smärta i kroppen, leder (då framförallt handlederna) och trötthet i kroppen. Dessutom vaknade jag säkert 10-20 gånger per natt vilket gjorde att kroppen inte fick ordentligt med vila och det ledde till ännu mera smärta… Det är värt att kolla upp.

  Kram

  Reply
 8. Cissi mars 29, 2013 at 11:34 e m

  Man kan ju faktiskt ha psoriasis inne i kroppen också, på lederna så du kanske skulle ta prover, bättre att veta och kunna få ev medicin och anpassa sitt liv lite. Förhoppningsvis är det väl inte så, äter du förresten ngn annan medicin, typ antidepressiv, lugnande osv, kan ju vara biverkningar av sådant också. Dom kanske bör kolla upp njurfunktionen också med tanke på alla infektioner, funkar inte dom som de ska ger ju det också symptom.

  Reply
 9. Lotta mars 30, 2013 at 7:24 e m

  Beror på att kroppen är för sur, man behöver äta stora mängder mineraler och ändra kosten till basisk mat för att få ordning på kroppen. Försurning ger inflammationer och alla sjukdomar trivs. Samma som med en sur sjö där alla fiskar dör för det inte finns syre.

  Reply
 10. En tjej mars 31, 2013 at 12:59 f m

  Hej jag har oxå psoriasis men jag har även reumatiskt så jag har oxå ledvärk, du kanske har de oxå? Du borde kolla upp de, vet hur de känns kram

  Reply
 11. Cizzi april 7, 2013 at 12:04 e m

  ” psoriasisartrit, inflammatorisk ledsjukdom som förekommer hos omkring en tredjedel av dem som har psoriasis. Ofta förekommer inflammation i en eller flera leder i händer och fötter samt i större leder i armar och ben samt i ryggens leder. ”

  Prova med en glutenfri kost, mycket grönsaker och vitt kött 🙂 undvik onödigt socker , som läsk, godis osv.

  Jag har psoriasis jag med, och haft det sen jag var 4 (19 nu), så jag ändrade kosten för ca ett halvår sen, mina problem har i alla fall minskat 🙂 sen är det ju olika från person till person, men kanske vore något !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *