Nu händer det grejer – sneak a peak

Nu händer grejer, idag har jag hundra möten att springa på, jag har så mycket att göra ojojoj! Haha, nu låter man som en del hel andra bloggerskor nej men äntligen så är det bra saker påväg! Som jag har väntat!

Nu ska jag möta upp Viktor Frisk sen ska vi till bobby och fixa håret på honom, oopa! Bilder kommer därifrån såklart sen. Puss

Skärmavbild 2013-03-15 kl. 12.27.36

Och även en sneak a peak som Pavel tog på mig i Miami, ska bli kul att se vad ni säger sen hehe, puss!

(Visited 25 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Sanna mars 15, 2013 at 2:12 e m

  Din blogg är så gyyymt bra! Är du medlem på en gay sida som heter qruiser.com? Om det inte är du så är det nån som fejkar dig:(

  Reply
  1. tjo mars 15, 2013 at 6:53 e m

   Ja det är hon. Det har hon ju redan talat om. Och det är ingen ”gay sida” som du så fint uttrycker det, det är en sida för HBT-personer (homo, bi- och transpersoner), samt deras vänner.

   Reply
  2. tess mars 15, 2013 at 8:31 e m

   läsa hennes tidigare inlägg.
   ”följer” du henne borde du läst det.

   MVH

   Reply
 2. V mars 15, 2013 at 5:41 e m

  Hon är medlem där, hon har ju själv skrivit de 😉

  Reply
 3. milla mars 15, 2013 at 9:15 e m

  Haha gillar verkligen att du inte är som alla andra, du är verkligen speciell. Många bloggares inlägg låter alltid ” åh gud vad jag har mycket att göra idag,naglar,massage blablabla” och verkligen visar ytligt vilket ”lyxliv” det lever..Medans du inte alls är lika märkvärdig och kan gott säga att du käka på burger king och inte värsta lyxlunchen på viola på Stureplan.. haha riktigt dåligt ex men ja tror att du fattar vad jag menar. Det här är bara en utav många saker som gör dig till en speciell tjej & bloggare.. keep it up ! du är grym paow.

  http://www.millagronstrand.blogg.se

  Reply
 4. anonym mars 17, 2013 at 2:25 e m

  ”ska bli kul att se vad ni säger sen” är det verkligen säkert det? Jag menar du brukar ju bli så arg, barnslig, omogen och dryg tillbaka när läsare ifrågasätter/kritiserar dig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.