Vill du vinna 10 000 kronor att shoppa loss för?!

Min älskade vän Daniel  är med i en tävling där man ska rösta på hans bidrag i en souvenirtävling som Arlanda har med olika bloggare och bland dem som röstar är det en person som vinner 10 000 spänn att handla vad dem vill för i alla arlandas butiker.

Tänkte tipsa om det för att jag såg det nu på hans blogg och för att jag inte har så mycket annat att skriva om idag…Alla gillar ju att shoppa också 🙂 Det här priset är dessutom ganska sjukt och sjukt fett! Jag är också med och tävlar och hoppas att jag vinner!!! Man kan öka sina chanser genom att skriva om det också på bloggen/insta

Det är superlätt att tävla. Ni gör såhär.

1. Klicka häääääär för att komma till tävlingssidan

2. Scrolla ner och fyll i ruta 5 som är Daniels bidrag

3. Motivera kort varför du valt det och skriv in dina uppgifter!

4. Klart!

daniel2
oooh, fashion!

(Visited 31 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Frida mars 15, 2013 at 8:43 f m

    Jag ska gå in och rösta! Men jag tyckte bidrag 1 var mycket snyggare än Daniels bidrag så jag röstar på det istället! =D

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *