Älskar min bomberjacka!

Har fått lite kommentarer om min gröna bomberjacka som jag rockade i helgen. Den är från Indianastore.se och dem har massa olika modeller. Den som jag köpte heter MA-1 och den finns i flera olika färger, jag gillar den klassiska mest. Stilren! Daniel och jag köpte våra samtidigt…bästis-jackor liksom! Haha…dör så töntigt egentligen, men so fashion!!

P1020049P1020050

(Visited 105 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Therese april 3, 2013 at 11:52 f m

  Finns ingen jacka som är så skön som en klassisk bomberjacka!
  När jag gick runt i en sån för flera år sedan, blev jag dock kallad rasist.. 😛 Tänk att man kan bli det för en jacka, haha.

  Tack för en helgrym blogg!

  Reply
 2. Fanny april 3, 2013 at 12:57 e m

  Har inte Annie en likadan? Men fin är den iaf, du passar så bra i orange! Kram

  Sv: haha ingen aning, jag och Daniel har varit sugna på just den här jättelänge 🙂

  Reply
 3. Lotta april 3, 2013 at 3:19 e m

  Vilken storlek skall man ha om man är en Small, Medium?

  SV: hmm jag tror en small kanske? Daniel tog en medium och han är kille och brukar ha en hoodie under…så ta S!

  Reply
 4. mia april 3, 2013 at 6:00 e m

  storleken står i vänsteficka, kan du inte kolla vilken strlk du har? :D:D

  Sv: Jag har xxs!

  Reply
 5. Bella april 3, 2013 at 6:34 e m

  Jag har sett den på dina bilder och blivit såååå sugen på en så nu när du länkade den köpte jag en. Fanns dock bara xxs kvar så tog den men är nojjig över hur liten den är egentligen. Jag är som dig i kroppen så de borde väl gå eller vad har du för storlek??? Säg inte att du har typ M nu för då snear jag haha. Svaaaaraaa migggg 🙂

  Sv: Det är xxs jag har så oroa dig inte!

  Reply
 6. Rahel september 23, 2014 at 7:41 e m

  asså jävligt sen att fråga, men undrar ä detta mer en vår/höst jacka eller kan man ha den på vintern, eller blir det för kallt?

  Reply
 7. Lovisa juni 19, 2016 at 9:40 f m

  Super bra blogg du driver. Älskar att läsa alla dina inlägg

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *