Mani/pedi idag!

Det finns INGENTING så fräscht som fina händer och fötter… Det lärde jag mig för ett år sedan och efter det har jag gått på pedikyr och manikyr regelbundet. Jag och min älskade Daniel går ju till Stockholms bästa ställe när det gäller sådant, Fingers and toes, både på Stureplan men nu på deras nyrenoverade salong på Sveavägen. 

Man känner sig verkligen omhändertagen från början till slut när man kommer in där och man blir så fin 🙂 Vi brukar göra den klassiska pedikyren men idag gjorde jag även en shellac behandling på mina fingrar som är som nagellack som kommer hålla i flera veckor. Övertalade Daniel att göra en manikyr också, ibland är han faktiskt förvånasvärt manlig, haha! Men lyckades 🙂 Känner mig så himla fräsch!

1823383
Jag i heta stolen
1823382
Såhär ser det ut, man sitter högt och får massage under behandlingen!
1823379
Fina Daniel!

(Visited 67 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. cara april 2, 2013 at 10:52 e m

    hugo rosas er sååååå deilig!!!! det skulle aldri blitt slutt med dere. dama hans er vakker,men dere passet bdre sammen

    Reply
  2. louise april 3, 2013 at 10:19 f m

    Brukar aldrig komentera men måste säga att du ser superfräsch och fin ut!! 🙂 gilla

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *