Mani/pedi idag!

Det finns INGENTING så fräscht som fina händer och fötter… Det lärde jag mig för ett år sedan och efter det har jag gått på pedikyr och manikyr regelbundet. Jag och min älskade Daniel går ju till Stockholms bästa ställe när det gäller sådant, Fingers and toes, både på Stureplan men nu på deras nyrenoverade salong på Sveavägen. 

Man känner sig verkligen omhändertagen från början till slut när man kommer in där och man blir så fin 🙂 Vi brukar göra den klassiska pedikyren men idag gjorde jag även en shellac behandling på mina fingrar som är som nagellack som kommer hålla i flera veckor. Övertalade Daniel att göra en manikyr också, ibland är han faktiskt förvånasvärt manlig, haha! Men lyckades 🙂 Känner mig så himla fräsch!

1823383
Jag i heta stolen
1823382
Såhär ser det ut, man sitter högt och får massage under behandlingen!
1823379
Fina Daniel!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *