Äre så?

Haha, jag har fått en sjukt dryg vana. Jag säger ”Äre så” till allt?? Det började med att jag sa det till min syster när hon berättade om något i skolan när jag satt framför datorn. Hon bara ”vet du vad, idag så…” och jag bah ”är det så?”… Och hon blev galen, haha. Sen nu säger jag det till och med till butiksbiträden.

Jag har en tendens att fastna för jobbiga ord. Förut så sa jag ”oppa”, men nu har tydligen ”äre så” tagit över. Sjukt störande och låter sjukt drygt, haha!


Kraftfullare och effektivare än någonsin tidigare – Fat Burner Extreme – prova, det fungerar!

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Maja april 25, 2013 at 12:21 e m

    Hahah! Precis sådär är det för mig också! Om min lillebror börjar prata om något och jag inte orkar lyssna så svarar jag bara ”Är det så?”
    Det är lite irriterande 😉

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *