Mitt nya hår.

Har ju glömt er att berätta att jag färgat håret, men det har ni säkert sett? Och dom enda som får röra mitt hår är ju Salong Headzone, blir alltid så himla nöjd hos dom. Dom är seriöst dom ENDA som jag någonsin gått till som jag faktiskt är nöjd hos, dom kunde liksom göra mig från brunett till blond på EN FÄRGNING. Tröttnade på det blonda och fick panik och färgade det mörk/rödblont istället och jag trivs superbra i det!

Håret köpte jag på Headzone.se.. Så om man vill köpa löshår med bra kvalite så rekommederar jag det (på riktigt, jag står för det håret till 110% eftersom jag använt mig av deras hår i ungefär ett år nu). Klicka här för att kolla på löshåret

Gå in HÄR: http://www.salongheadzone.se/ för att boka tid!

Så här ser håret ut när jag har fixat det (på inläggen nedan så har jag typ inte tvättat håret på 1 vecka.. Snusk! men ville låta det vila, hehe).

P1020181-600x450

(Visited 5 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. ellen april 18, 2013 at 3:32 e m

  Hej! Vad betalade du för din hårförlägning? kram

  Reply
 2. Nikolina april 18, 2013 at 4:21 e m

  Jag tvättar alltid mitt hår en gång i veckan 🙂 Speciellt nu när jag har löshår. Är ju vidrigt i början, men sen vänjer håret sig. Sista dagarna kör jag bara torrshampoo 🙂
  SKulle du kunna göra mig en liten tjänst ? 🙂 in på min blogg och rösta fram min söta bebis ? 🙂
  ankpung.blogg.se Tack på förhand

  Reply
 3. Sofia april 18, 2013 at 7:58 e m

  Du passar i alla hårfärger så den färgen du har nu klär dig jättefint. 🙂
  Jag tycker dock att blont matchar din personlighet bäst 😉

  Reply
 4. Lollo april 18, 2013 at 10:14 e m

  Vad xfin du är

  Reply
 5. Jennie april 18, 2013 at 10:34 e m

  Fin du blev i håret , snyggt ! 🙂
  Kram.

  Reply
 6. Michelle april 19, 2013 at 12:24 f m

  du är riktigt snygg här paow! när du fått fixat håret, naturlig sminkning, och det enkla linnet till dina snygga tattoos! Tummen upp! XOXO

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *