Mitt nya hår.

Har ju glömt er att berätta att jag färgat håret, men det har ni säkert sett? Och dom enda som får röra mitt hår är ju Salong Headzone, blir alltid så himla nöjd hos dom. Dom är seriöst dom ENDA som jag någonsin gått till som jag faktiskt är nöjd hos, dom kunde liksom göra mig från brunett till blond på EN FÄRGNING. Tröttnade på det blonda och fick panik och färgade det mörk/rödblont istället och jag trivs superbra i det!

Håret köpte jag på Headzone.se.. Så om man vill köpa löshår med bra kvalite så rekommederar jag det (på riktigt, jag står för det håret till 110% eftersom jag använt mig av deras hår i ungefär ett år nu). Klicka här för att kolla på löshåret

Gå in HÄR: http://www.salongheadzone.se/ för att boka tid!

Så här ser håret ut när jag har fixat det (på inläggen nedan så har jag typ inte tvättat håret på 1 vecka.. Snusk! men ville låta det vila, hehe).

P1020181-600x450

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *