Brown eyed men.

Alltså jag har aldrig i hela mitt liv brytt mig om ögon. Eller jo brytt mig har jag väl. Men nu för tiden så kollar jag BARA efter bruna ögon. Jag älskar killar med bruna ögon, tjejer också för den delen. Och jag har bestämt mig för att min man ska ha bruna ögon, inte svarta. Hazel eyes går bra. Det känns sjukt att det första jag kollar på hos en kille. Är hans ögon bruna så fallar jag direkt..

Sen så är det ju som dom säger. Brown eyed men är mer dominata.. Sen så sägs det att män med bruna ögon är med trovärdiga. Samma sak när det gäller kvinnor. Att tjejer med blåa ögon är mer lättfotade än brunögda(haha fast den informationen vet jag inte vad dom fick ifrån)

Fast ett par riktigt blåa ögon är också vackert… Men jag gillar att vara brunögod 🙂 Och bruna ögon tilltalar mig mer..

 

brown-eyes-1 fb9043d1741dc56e_Bella_Swanpic10 r-BROWNEYED-MEN-large570

Mina ögon 🙂

plopp2 20120406-11111020127221357299160810246_sbig

Mina ögon är väl mer ljusbruna/gröna.. Fast ibland så är det riktigt bruna. Me like!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (11)
 • cornelia

  Hej Paulina! Vart gör du dina läppar och vad kostar det :)?

 • Nells

  Jag ratar alla män med bruna ögon. Jag har blå själv och min kille har också blå. Vill ha så stora chanser som möjligt att få blåögda ungar! Vill aldrig i livet ha en unge med bruna ögon haha. Det är bara djur som har bruna ögon. Gröna ögon däremot är riktigt fint, inte brun-gröna utan smaragdgröna.

 • Lina

  Du är så söt!!!

 • Lina

  Hahah alltså de man menar när man säger att man är mer dominant med bruna menar man ju att bruna dominerar över blåa så när du får barn är de med störst sannolikhet att de blir brunt för färgen är dominant inte personligheten ..

 • Johanna

  Om man får fråga: på den näst sista bilden, vad använder du för ögonbrynspenna? Så jäkla snyggt målar du dina ögonbryn där + perfekt färg på pennan. Är själv blond och har svårt för att hitta en passande färg på ögonbrynspennan som ändå ska matcha håret utan att vara för stark. Hoppas på svar snygging 😀

 • Ulls

  ang. bilden på dig …
  så har du ljusat upp högra ögat. Redigerat det ljusare.
  Det ser man eftersom ena ögonbrynet är ljusare än det andra.
  vf har du gjort det?

 • information

  Det här var just vad jag sökte efter! Har surfat länge ändock nu upptäckte jag äntligen, tack!

 • Duvethon

  Håller med Paow! Killar med bruna ögon, långa, brunhåriga, och lite skägg är nog det finaste som finns! Har dock svårt för blondiner med blåa ögon då det ser barnsligt o feminint ut… Tycker inte det ser manligt ut någonstans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *