En bakisdag i juli som jag aldrig glömmer – ”Trosor i håret.”

Jag vaknar upp och inser att klockan är på tok för mycket, det är nästan mörkt ut. Jag har alltså sovit av mig bakfyllan eller ja, nästan i alla fall. Jag låg där i sängen, ensam och naken och började fundera på vart fan mina trosor var. Vad kunde klockan vara? Fiskade upp iphonen, som på något sätt hade hamnat under sängen – urladdad. Fan också.

Jag går upp och snubblar över gårdagens kläder och stör mig på att min lite för långa snedlugg piskar mig i ansiktet när jag sitter på alla fyra och letar efter min mobilladdare. Sen så uppenbarar det sig, jag har alltså mina trosor i håret… Jag skrattar lite för mig själv. Jag vet om att jag brukade sätta upp håret med mina string när jag inte hittade någon toffs, men att ta av mig trosorna och sätta upp dom i håret? Ett par använda trosor dessutom – vad äcklig jag är.

Jag går mot köket för att dricka vatten och när jag står där och spolar med vattnet så kan jag inte låta bli att bli irriterad eftersom vattnet aldrig blir kallt. Jag öppnar kylskåpet och kommer på att i fyllans härliga rus när jag kom hem så hade jag lagt fram ett par paket kräftor. Mums. Jag sliter av trosorna från huvudet och sätter på mig dom och går till min garderob. Det är kaos i den. Kvällen innan, innan jag skulle gå ut så hade jag prövat hela min garderob och ringt Samir och sagt ”alltså jag har ingenting att ha på mig”. Men jag kom på nåt att ha på mig. Tur fan det. Annars hade jag väl gått ut med trosorna i håret.

Jag sliter fram ett gammalt linne och donar klart med kräftorna. Mina fingrar gör ont för att jag har skalat så många kräftor, så jag har sår under naglarna. När kräftspadet rinner längst mina händer så svider det, men det är så värt det, de är ju kräftsäsong. Maddiken kommer inspringades till mig när hon märker att jag börjar skala kräftorna. Hon börjar mjaua och mjaua, och jag lägger upp mat till henne. Sen när jag ätit klart så går jag och lägger mig och sover igen.

Intressant va?

IMG_7716-600x400

(Visited 74 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Carolina april 24, 2013 at 5:15 e m

  Du är ganska duktig på att skriva, en skrivarkurs kanske vore nåt för dig för att utveckla ditt skönlitterära skrivande!

  Reply
 2. Lina april 24, 2013 at 5:52 e m

  Hahaha fick verkligen upp en bild i huvudet. Kan se mig det ögonblicket från en film 😉

  Reply
 3. ellen april 24, 2013 at 6:09 e m

  Mer sånthär Paulina!! Sjukt bra och så roligt att känna igen sig i saker du skriver 🙂

  Reply
 4. Linus april 24, 2013 at 6:39 e m

  Tja! Ge den här låten en chans, den är värd att få en view eller två. Gjort den själv då jag satsar sjukt mycket på musik. Kommentera gärna också! Både ris och ros uppskattas!

  http://soundcloud.com/proddlinzu/in-my-house

  Reply
 5. Emelie april 24, 2013 at 7:58 e m

  okej.

  Reply
 6. Anna april 24, 2013 at 8:05 e m

  Eeeeh BRA skrivet. Mer sånt häääär. Palla att du är så bra

  Reply
 7. maria april 24, 2013 at 8:55 e m

  haha skönnnn

  Reply
 8. Ida Andersson april 24, 2013 at 9:27 e m

  Mer sånt här Paowie!

  Reply
 9. Elina april 24, 2013 at 10:45 e m

  SKRIV EN BOK! snälla!

  Reply
 10. sara april 24, 2013 at 11:13 e m

  Jätte bra skrivet!

  Reply
 11. Linnea april 25, 2013 at 9:54 f m

  Du är bra på att skriva!

  Reply
 12. Lanja april 26, 2013 at 10:06 f m

  Sann historia?

  Reply
 13. tina april 27, 2013 at 8:24 e m

  jävlar vad bra du är på att skriva. Väntade bara på att det skulle stå något annat namn där nere men icket. Duktigt:) Btw så sågs vi aldrig ute i stockhooolm ju

  Reply
 14. Vera april 28, 2013 at 12:49 f m

  Jag älskar det här inlälgget! (håller även med tina, du är väldigt bra på att skriva paulina)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *