Alltså hur KAN MAN VARA SÅ BESATT AV EN MÄNNISKA?

20120614-210713-685686justinbieber-new-tiger-tattoo

Justin tatuerade sig även i Stockholm… Dock så vet jag inte om det är sant.

 

Visst sjunger han bra och gör bra musik. Men vart kommer besattheten ifrån? Någon som kan länka nåt till mig?

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. malin april 24, 2013 at 6:14 e m

  Det är sant. Det var min vän Olle Alm på East Street Tattoo som tatuerade Justin på hans svit på Grand Hotell.

  Reply
 2. ellen april 24, 2013 at 6:35 e m

  Han tatuerade sig här, var i köpenhamn och såg han då hade han inte de tatueringarna 🙂

  Reply
 3. jenny april 24, 2013 at 11:29 e m

  Har frågat samma fråga,, jag fattar inte, det är skrämmande..

  Ps. hans bodyguard till vänster ser ju inte så dum ut 🙂

  Reply
 4. my april 25, 2013 at 2:15 e m

  han kommer bli söndertatuerad!! haha
  hahaha ”fjortis” tjejerna kommer skämmas så mycket när dom blir äldre!
  inget konstigt me att dom älskar justin, men come on..

  Reply
 5. Ellen april 27, 2013 at 9:29 f m

  Jag vet inte hur det är för andra men i mitt fall så började det med att jag gillade hans musik. Jag lyssnade på honom så fort jag hade tid. Sen så ville jag veta mer och började läsa bloggar och allt annat skvaller om honom.
  Det känns falskt att älska någon man faktiskt inte känner. Men jag älskar honom. Mer än någon annan.
  Hans musik har alltid betytt mycket för mig och den har alltid tagit mig igenom svåra perioder. När jag stod där i globen den 22 april för fem dagar sedan så fick han mig att inse saker om mig och mitt liv. Vissa val jag har gjort och val jag vet att jag kommer vara tvungen att ta i framtiden.
  Tänk dig att han är som min bästa vän, fast han inte har någon aning om vem jag är. Han får mig att må så jävla bra och hjälper mig alltid. Inte hans musik utan han. Jag försöker att få mig själv att förstå att jag bara är ett fan av en duktig musikalisk kille. Men det är fullkomligt omöjligt.
  Det känns helt ärligt pinsamt att vara så beroende av en människa,men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag älskar Justin för han är den finaste som finns. #bieberfeverforever

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *