Var kommer din självsäkerhet ifrån? Jag tycker du är cool som vågar lägga upp osmickrande bilder, berätta ”privata” saker och så, man ser liksom i dina ögon att du är trygg i dig själv!

Svar: Jag vet faktiskt inte. Jag har alltid gjort lite som jag själv vill och försökt att se bort från allt ”borde” och istället skapat mig mitt ”eget”… Sen efter jag blivit känd, eller vad man nu ska kalla det, hehe, så har jag helt enkelt inte haft något val. Trots alla dalar så har jag varit tvungen att resa mig upp. Sen så tycker jag att man ska stå för att man inte är perfekt.

Och man ska stå för att alla drag man gör är faktiskt inte smarta, och alla bilder man tar blir inte alltid speciellt smickrande. Det är väl så det är? Eller hur 🙂

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Höstlistan Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Urban Deli Caroline Roxy - Acai bowl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *