Man måste kolla på majbrasan på Valborg.

Alltså Valborg har aldrig varit något bra för mig. Jo, kanske när jag var liten, men jag är ju lite av en otursknuse så jag ska ju alltid råka ut för det värsta.

Kommer ihåg när jag var runt 11-12 och jag fick för mig att spruta hårspray på den vackra majbrasan, schuup sa det så var alla ögonfransar och ögonbryn borta. Jag gjorde inte illa mig, men såg extremt rolig ut, var svart i ansiktet i säkert två dar eftersom det inte gick borta. Så ja, damer och herrar, spruta inte hårspray på majbrasor.

När jag var 15 år så hade jag en kalasfylla på Valborg, vilket slutade med att jag låg och spydde i vassen. Ja, sen för några år sedan så tappade jag telefonen i vattnet på Valborg 🙁 Hoppas den här blir bättre, haha!

Fast förra Valborg var ganska bra, då var jag med Ellen ute i Vingåker och grillade. Jag har aldrig riktigt varit en sån person som tycker att man måste supa bara för att det är Valborg. Så därför så dissade jag dagsfyllan i Uppsala i år 🙂

IMG_1135

IMG_1142

Valborg när jag var 17 🙂

(Visited 64 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Alexandra maj 11, 2013 at 11:39 e m

    Du är väl hemma hos din vän Tove där, om jag inte har fel?

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *