En rolig kväll på Stureplan =)

Haha såg att Viktor lagt upp bilder ifrån igår, och jag tänkte dela med mig av dem jag också, vilket drag det var alltså och det hotshots och det var drinkar och det var bara så jävla kul för engångskull! Tappade bort varann, hittade varann.

När kvällen var slut så stog vi där med en förstörd iPhone, brutna klackar men vi mådde bra och det är det som är det viktigaste, prylar är bara shit. En iphone kan man leva utan några dagar om man har bra vänner 🙂

IMG_1459

IMG_1491_edited-1

IMG_1463

IMG_0345

IMG_1504

IMG_1549_edited-1
Beställ Bust-Up Nano Gold Plus här, det nya skonsamma sättet att få ny bröststorlek!

IMG_1522

IMG_1456

(Visited 38 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. nathalie björklund april 5, 2013 at 2:49 e m

  Mitt namn är nathalie björklund och jag fyller 18 år om några månader! Jag lever i stort sätt som en vanlig tonåring, med en underbar pojkvän som betyder väldigt mycket!
  I min blogg kommer man finna allt från tankar, tips, skönhetstips och en hel del andra saker!
  Ibland djupa inlägg, ibland väldigt ytliga. Jag har 16 riktiga syskon och har varit med i en del tidningar, då min familj är en utav sveriges största.
  Jag hoppas att ni väljer att följa mig, skulle bli sjukt glad! (jag har även startat en youtube-kanal som jag kommer att videoblogga ifrån) så där kommer skönhetstips, sminkvvideosar, och en hel del andra saker dyka upp när jag väl kommit igång med den!

  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund
  MIN BLOGG: http://nattstad.se/nathaliebjorklund

  😀 😀 😀

  Reply
 2. En liten flicka april 5, 2013 at 4:25 e m

  Umgås du med Steffi igen, för på Viktors blogg fanns det bild på henne också..?

  Reply
 3. Nikolina april 5, 2013 at 10:15 e m

  Oooh , jag vill oxå 🙂
  Fan va fin du är 🙂
  Från the one and only Ankpung

  Reply
 4. Jennifer april 6, 2013 at 6:16 e m

  Shit ni måste verkligen haft kul 😀
  Har precis kommit tillbaka till lilla Dalarna efter att ha spenderat 2 månader på stureplan dock hindra mitt schema mig från att gå ut något, menmen har hela livet framför mig o festa i sthlm 😉
  Ha en bra helg nu o festa inte för hårt 😛

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *