3 Comments

 1. Felicia april 5, 2013 at 11:18 f m

  Helt rätt paow, det är riktigt äckligt att folk kan vara så outbildade att de inte anser att alla människor har samma rättigheter till att gifta sig bara för att de älskar någon av samma kön. Eller de idioterna som på fullt allvar tror att homosexualitet är en medicinsk sjukdom som cancer. De är inte riktigt kloka. Go paow! Du äger!

  Reply
 2. Rebecca april 5, 2013 at 12:59 e m

  Hej! Jag är en 16-årig tjej som älskar mode, så det är till största del det jag bloggar om! Gillar även att fota 🙂 kolla gärna in, kram!

  Reply
 3. Jodu april 6, 2013 at 2:13 e m

  I samma sektion kommer det stå om invandrare som kämpade för sina rättigheter till ett normalt liv i Sverige, eller det hoppas jag. Människa som människa, oavsett sexuell läggning, hudfärg, ursprung och tro.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *