Chanel var hennes namn

Med ett liv i lyx, ett blondt hår som fick den uppmärksamhet det krävde… Den lilla flickan som knappt hade hunnit bli myndig, så oskyldig, men busig ändå. En sommarnatt. När allt stod still och stadens trafik hade tystnat, trots allt men ändå hördes ljudet ifrån klubbarnas väsen, där kärlek och tunga kyssar blandades med drinkar.

Hon gick där, kände sig friast i världen, ensam men ändå med så många vänner, med så många som visste vem hon var fast hon egentligen knappt kände någon. Hon älskade livet, men oroade sig för något ändå. Den rastlöshet som så ofta lyste igenom, som fick henne att fly vardagen som den var…

Blunda, se det vackra, bubblan spricker och verkligheten visar sig vad den är. Det kanske är svårt att förstå, men vi ska alla gå igenom olika episoder i livet.

Bara tankar som flyger upp…
goshitless

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Mariam maj 14, 2013 at 8:16 e m

  Om det är du som har skrivit texten så måste jag bara säga att du är sjukt duktig! Du borde skriva flera såna texter, eller skriva en bok eller något. Du har ju talang!

  Reply
 2. Simone maj 14, 2013 at 8:19 e m

  Det var fint skrivet Paow!

  Reply
 3. amanda maj 15, 2013 at 10:45 f m

  Jätte fin klänning! var är den ifrån? 🙂

  Reply
 4. hanna maj 15, 2013 at 12:14 e m

  Hej Paulina! Du kanske ska börja skriva en novell eller ngt. Gillar din äkthet i hur du skriver och ja tror att det inte skulle vara någon dum idé att börja skriva ner tankar, känslor upplevelser och framförallt minnen och kanske binda ihop det till någon sorts novell men kanske bara för dig själv.. Jag tror att man kan frigöra sig själv på de viset och att det är som själv terapi du vet. Samtidigt som man ser sitt liv ur en annan vinkel mer än den vinkeln som man befinner sig i stunden. Bara ett tips sådär!
  Ha de nice ! / läsare från Blekinge

  Reply
 5. Isabell maj 15, 2013 at 7:23 e m

  Jag älskar dom här inläggen!

  Reply
 6. elin maj 15, 2013 at 10:17 e m

  Du är en förebild. Du står upp för dig själv, för vem du är & för vem du ha varit. För vad du tycker och tänker. Precis så som jag också ska lära mig att göra. Du är grym

  Reply
 7. Mona maj 16, 2013 at 12:59 e m

  Supersnygga skor!!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *