Dåligt väder vi har idag.

God morgon på er! Vaknade för någon timma sen och har räknat ut att jag fått 11 timmars sömn. Om jag sover ca 6-8 timmar så är jag inte människa dagen efter. Måste ligga på ca 9-10 timmar för att må bra. Visste ni btw att tjejer behöver sova mycket mer än killar – så brudar, nästa gång eran pojke/pappa/bror bråkar om att ni måste gå upp eller klagar på att ni sover länge. Skyll på det! 😉

Juste. Jag tror att jag fått mykoplasma… Det är en bakterie (eller mikroorganism) som lever i cellväggarna i lungorna *blablabla* och som utvecklar lunginflammation. Varför jag tror att jag har det – för att min mamma hade det förut… Jag har torrhosta och svårigheter att andas. Så nu ska pappa ta med mig till doktorn (det finns en könssjukdom som heter likadant för att det är samma typ av bakterier, men det är alltså INTE det vi pratar om nu)… Hoppas bara att det är en vanlig förkylning.

20130514-084955.jpg

(Visited 5 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Sandra maj 14, 2013 at 9:05 f m

  Var glad för att du inte har några barn än om du behöver så mycket sömn. Kommer inte ihåg sist jag fick sova så länge

  Reply
 2. Sofie maj 14, 2013 at 11:28 f m

  Se hit!
  Kolla in min blogg för att följa mig och min häst! Jag skriver om allt från mode, lägger upp outfit bilder, mina resor, inspirations inlägg och mycket mer!
  Kika in och lämna en kommentar så kollar jag in din blog också. Kram!!

  Har även skrivit ett inlägg om skönhetsoperationer. Vad tycker du om det? Kommentera gärna!:)

  Reply
 3. Boe maj 14, 2013 at 1:31 e m

  Kolla också om du har toxoplasma. Nästan alla kattägare får det (var femtr svensk har det), och även om alla inte får symptomen så kan de göra att man blir allmänt seg, försvagat immunsystem osv.

  Reply
 4. Lina maj 14, 2013 at 4:34 e m

  Jag har haft mycoplasma i två månader nu och det går inte bort även fast jag ätit penicillin.. jätteirriterande!

  Reply
 5. Wilma maj 14, 2013 at 7:16 e m

  Åh vad söt du ser uut!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *