Fixardagen!

Jag vet att det kanske inte är så jätteroligt att läsa om allt jag fixar i min lägenhet men den här bloggen handlar ju om mitt liv och ja, just nu flyttar jag. Det går riktigt bra…jag och Daniel har varit och fixat massa smågrejer som jag behöver till lägenheten som man inte tänker på, blev massa köksgrejer och sånt så man kan laga mat. Jag gav även Daniel en nyckel hit…det är ordning på honom och jag litar på honom till max. Sen så vet jag ju att jag kan komma till honom och hämta nyckeln om jag skulle tappa min egen 🙂 Skönt!

Det är så himla fint här! Jag är så himla glad, ikväll blir det mat och hemmamys! I min alldeles egna lägenhet!!

P1010575
Kraftfullare och effektivare än någonsin tidigare – Fat Burner Extreme – Köp fler spara mer

P1010579

P1010583
Öka din bröststorlek lagom till sommaren! Naturlig bröstförstoring från Bust-Up, klicka här!

(Visited 15 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Anna maj 13, 2013 at 8:11 e m

  Hej! Jag skulle varit as glad om du svarar, vart har du flyttat?
  Och så älskar jag verkligen dig, kan du göra fler inlägg på vfm?
  FÖRESTEN super fina tatueringar.❤❤❤

  Reply
 2. Lotten maj 13, 2013 at 10:04 e m

  Åååh, Paow! Du har BALKONG!! <3

  Tänkte skriva under "Flyttar" att du har ju balkong! 😮 Och vilka snygga golv den har! Tjusigt minsann, är det en tvåa? Och vilken otrolig utsikt du verkar ha från balkongen dessutom! Tallskog? Det som luktar så gott.

  Fina blommor på bordet också och har du mycket sol måste du skaffa en solstol du kan ligga och jäsa i. Du skulle klart haft en sån baden baden i rosa från Maxi (men inte den i helrosa med rosa rör och allt, huvva..tacky, nej, ska vara den de hade förra året i neonrosa med svarta rör. Har de gröna själv faktiskt, två stycken och ett kafébord i glas mellan dem. Och har gjort som du med en blomma o värmeljus i kopp bredvid)…okej, kanske inte passar in i färgerna men.. Du är ju en sån liten prinsessa i rosa, din lilla fnutt så det hade passat bra. Jag säger dig; det enda som skingrar min angst är när man sätter sig på balkongen med en riktigt intressant bok. Glöm inte solkrämer bara. :p Inte förstöra hyn.

  Du måste visa oss er av lägenheten och ge oss inredningstips? Möblerna ser ju också helt nya och jättefina ut! Kan tänka mig du får många avundsjuka kommentaer nu. 😀

  Reply
 3. Lotten maj 13, 2013 at 10:05 e m

  Glömde säga att det inte gick att kommentera under flytta och att man får felmeddelandet ”bad gateway”. Kör Firefox webbläsare, vet ej om samma sker i Explorer. Lite joxigt när det ofta strular med kommentarerna men bra blogg i övrigt. 🙂

  Reply
 4. Evelin & Alexandra maj 13, 2013 at 10:20 e m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *