De här suger…

Jag hatar psoriasis :'( jag känner hur det kryper i fötterna,under fötterna och i händerna. Det kliar på bröstet och klättrar sig upp mot halsen. Det är bara utslag, jag vet. Dom smittar inte men det känns som dom fötgiftar mitt psyke också. Ibland så tänker man att man är lyckligt jävla lottad som är helt frisk. Men ibland så påminns jag om att jag inte är helt frisk. Att det ibland tar emot när jag går i trapporna. Att jag inte kan knipa ordentligt med vänsterhanden. För det synliga är jobbigast. Jag önskar att det kunde hålla sig i lederna så jag iallfall kan låtsas må bra iallfall. Blä. Säger som Mackes kompis. SUG MIN RÖV

20130528-230308.jpg

(Visited 42 times, 2 visits today)

12 Comments

 1. Katja maj 29, 2013 at 12:37 f m

  Åh, jag lider verkligen med dig! Min pappa har också psoriasis & jag vet hur jobbigt han har det periodvis 🙁 jag hoppas för mitt liv att jag inte får det!
  Men det blir bättre!!

  Reply
 2. carro maj 29, 2013 at 1:12 f m

  är det där du? tycker synd om dig Paulina, aldrig kul med utslag över huvudtaget 🙁
  men du är vacker ändå oavsett kom ihåg det! <3

  Reply
 3. Lisa maj 29, 2013 at 5:40 f m

  Jag har också psoriasis. Inte sådär hemsk som du har, men det var sådär när jag var yngre. Hade till och med i hårbotten och i ansiktet. Testade alla sorters olika smörjor men ingenting hjälpte. Men nu har jag börjat köpa aloe vera salvor och min hud har aldrig någonsin varit så bra som den är just nu. Du borde testa 🙂

  Reply
 4. Evelin & Alexandra maj 29, 2013 at 7:12 f m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 5. Daniela maj 29, 2013 at 7:51 f m

  Köp mandelolja på tex apoteket det är ett naturligt hjälpmedel mot psoreasis! Det funkar verkligen så testa 🙂

  Reply
  1. Boe maj 29, 2013 at 4:45 e m

   Det går inte att bota, det går bara att lindra symptomen. Det här är en genetisk åkomma och det går inte att förhindra det helt och hållet. Man för gära det bästa av situationen helt enkelt:)

   Reply
 6. louise maj 29, 2013 at 11:07 f m

  Min pojkvän solar solarium ibland, vilket gör att det försvinner för honom.

  Reply
 7. Boe maj 29, 2013 at 11:09 f m

  Heej Paulina!
  Jag har också psoriasis och jag håller med dig om att det är jobbigt! När utslagen är som värst så vill jag bara gömma mig. Även om det inte smittar så är det jobbigt då andra tycker det är både konstigt och äckligt.
  Allas ”triggers” är olika, det kan ju vara något du äter som du är allergisk mot som får utslagen att breda ut sig, eller att du inte smörjer in dig tillräckligt. Om du vill veta exakt vad det är så kan du gå till en hudläkare så gör de allergitester. Det kanske är din katt?
  Iallafall, annars så brukar också kortisonkräm hjälpa, eller att badda eksemen i saltvatten (hjälper sjukt mkt, om det svider så betyder det bara att du har öppna sår och saltet dödar alla bakterier).
  Psoriasis i hårbottnen är nog det VÄRSTA som finns, och det är det jag kämpar med just nu. Fy alltså. Men saltvatten, bad och sol hjälper ska du få se!:)
  Kram och lycka till!

  Reply
 8. Catta maj 29, 2013 at 3:39 e m

  Testa ät matjesill.. Låter skumt men min mormor äter det och blir av med det direkt, testa även alovera.

  Reply
 9. Diana maj 29, 2013 at 5:17 e m

  prova äta ”jättenattljusolja”, det är en kapsel med en sorts olja i. Har hört att den har hjälpt folk som har psoriasis, eksem, torr hud osv. Jag åt den mot min torra hud och jag vart väldigt mycket bättre. 🙂

  Reply
 10. Josefine maj 29, 2013 at 9:40 e m

  Haha, älska Mackes kompis!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *