God morgon!

Hej hej hesmkt mycket hej. Igår kväll så råkade jag göra något extremt impulsivt. Jag bokade en resa till Mallorca. Så imorgon så åker jag. Jag åker med en av mina bästa killkompisars flickvän. Hur länge jag blir borta? Det är liiite oklart… Wööp så taggad.

Jag tror att jag behöver chilla och varva ner lite. Ska även knega också. Ska bli så kul att jobba bar igen! 😀

P1000288 P1000557 P1000398 P1000465

(Visited 18 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. HANNA AHNSKOG maj 29, 2013 at 1:14 e m

  Hejsan! Älskar verkligen din blogg, den är verkligen inspirerande! 🙂
  Jag tänkte egentligen bara fråga om du kanske skulle kunna ha någon slags tävling, inte där du lottar ut saker, men som att du kanske länkar en blogg i veckan? För de flesta av oss som kommenterar har väldigt små bloggar jämfört med din, och det är svårt att få fler läsare, så lite hjälp på traven skulle nog alla uppskatta ibland!

  Vill inte att du ska känna dig tvingad, för du är absolut inte skyldig oss något!
  Tack för en underbar blogg! / Hanna

  Reply
 2. Josefin maj 29, 2013 at 1:36 e m

  Hej,
  ville bara säga att jag tycker att det är jätte roligt att läsa din blogg. Hoppas att du får det roligt på Mallorca!
  Kolla gärna in på min blogg, skulle betyda jätte mycket!

  Reply
 3. Elinen maj 29, 2013 at 1:51 e m

  Du e la för go du!!!;)
  Ha det allra bästast!! Puss!

  Reply
 4. Johanna maj 29, 2013 at 3:55 e m

  Åhh, jag hoppas innerligt att du är kvar i Magaluf i början av Juli för då kommer jag och ska jobba. Jag har följt din blogg i flera år, och JAG VILL VERKLIGEN TRÄFFA DIG- DU VERKAR VARA SÅ JÄVLA SKÖN & BRA PÅ ALLA SÄTT! så stanna där för i helvete, tills jag kommer den 3e iaf :):):)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *