Drömtydning någon?

Alltså inatt så kan jag ha drömt den absolut vidrigaste drömmen i hela mitt liv. Jag kommer typ ihåg allt i detalj också..

Började med att jag och mitt gamla gäng åkte på en kryssning. Och allting bara ändrade på sig jag sprang och sprang. Sen så hamnade jag till slut i en hytt, vi låg tre pers i soffan och killen som jag är intresserad av ligger också i soffan. Men istället så har jag sex med den ena killen, fast slutar efter en minut och killen jag är intresserad av blir ledsen och låtsas som ingenting. Sen så blir han arg så jag skäms och springer därifrån. Och medans jag springer så hamnar jag i ett blått rum där det sitter en tjej och gör naglar. Och då är min vän Annie med. Jag ville fixa till dom( mina är as risiga nu på riktigt ) men hon ville inte det. Annie alltså och blir skit arg och ropar en massa saker på mig. Sen så får jag en black out och vaknar upp i ett blått rum. Typ med en massa dörrar som är hytter till båten..

Och nu börjar det läskiga. Jag ser, helt klart. En liten flicka med tunt axellångt lockigt hår, gul klänning och vita skor. Jag tycker mig känna igen så jag springer efter. Då ber hon mig stanna och jag ser vem det är. Det är jag, som 4-5-6-7 åring. Hon tittar på mig med stora bruna ögon, med den lilla gluggen. Och berättar för mig att allt är bra och hon frågar mig ”vem vill du vara” .. Sen så säger hon att hon är orolig för mig. Hon är läskig. Och jag saknar henne. Hon låter mig ta bilder med min iPhone och säger att ”Visa inte för nån. Det är våran hemlighet” .. Men det första jag gör när jag kommer hem är att jag vill visa. Så jag ringer min pappa, men han hör inte vad jag säger i telefonen. Då ska jag visa bilderna för mamma men då är det bara frågetecken och när jag ska berätta för mamma så dyker en liten Paulina upp. Som en bild framför mina ögon. Jag vaknar till (på riktigt tror jag) och stänger och öppnar ögonen igen. Hon säger nåt som jag hör så tydligt i vaket tillstånd… Usch. Fick typ panik.

Läste nåt på internet om drömmar, att det känns som att man faller hela tiden, att du skriker men inget ljud kommer ut. Det var typ att din astral kropp försöker komma ut. Och ja, eftersom jag såg mig själv så stämmer det nog.. Usch och fy kan inte sluta tänka på det…

20130508-080627.jpg

20130508-080631.jpg

(Visited 111 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. fridis maj 8, 2013 at 7:44 f m

  Du kanske borde ta det som ett tecken, annars kanske hon kommer tillbaka. Drömmar är oftast någonting som ligger i bakhuvudet som väntar på att komma ut.

  Reply
 2. N maj 8, 2013 at 8:52 f m

  Jag tror att drömmen du drömde gick ut på att du ska hitta dig själv mer…
  (jag vet ju såklart inte om du är dig själv 100 % elr inte.

  Jag har också fått ord och sånna drömmar för några år sedan. Ta råden skulle jag verkligen rekommendera dig.

  Du kanske inte tror på gud och allt sånt men jag tror det är något den lilla tjejen (du) ville ”varna” dig.

  Du borde kanske tänka på dig mer? Att ta det lungt osv .
  Iaf tror jag att hon menade att hon är rädd om dig och du måste ändra på dig med något så att inget ska hända dig. Förresten, vad var det hon sa till dig när du vaknade upp?

  Reply
 3. Madeleine Norden maj 8, 2013 at 9:02 f m

  Av olika skäl så drömmer jag sånna där drömmar hela tiden. Som är vrickade, stressiga, läskiga men ändå går att relatera till sin egen verklighet.

  Om jag förstått det rätt så har du ändå varit med om så himla mycket som nog sätter spår på ditt sinne. Vissa saker du valt själv som kanske blivit väldigt fel och vissa saker som bara hänt. Drömmen är nog en viss ånger och ångest, att försöka vara den du vill men som känd bloggerska har du ett otroligt krav på dig att vara den som ”publiken” vill att du ska vara.

  Reply
 4. Elin maj 8, 2013 at 9:21 f m

  När det känns som att man faller i en ”dröm” och vaknar med ett ryck, innebär de att du är så jävla slut, att din kropp stänger av…. Rycker maningen till,alltså om kroppen inte skulle väckt sej själv, kan man dö….
  Detta har jag iaf hört och läst om 🙂

  Reply
 5. Cecilia maj 8, 2013 at 10:19 f m

  Jag tror att din dröm handlar om du känner att du inte uppnår till dina drömmar, eller att du inte känner dig rättfärdigad. Ditt sanna jag vill göra intråg,men det är motsägelsefullt mot det liv du lever nu. Du vill bli sedd för vem du e, inte för vad du gör ellerhur du ser ut. Tror även att barnet i dig symboliserar dina riktiga tankar,ditt riktiga jag, som inte är svärtat av oro eller rädsla.

  Reply
 6. denise maj 8, 2013 at 11:47 f m

  att ha konstiga och läskiga drömmar vid denna årstiden är normalt. oftast är det något man minns, eller inte minns från sitt förflutna. kanske är det något traumatiskt du varit med om, i ett blått rum? eller det kan tillochmed vara att din favoriklänning som var blå gick sönder. bara något exempel, som varit så litet kan bli så stort. men anledningen till att folk har så konstiga drömmar just nu är pga vädret och årstiden. mycket ställs om. fullmånen kan vara en bra anledning. hoppas det blir lättare <3

  Reply
  1. ida maj 9, 2013 at 10:10 f m

   årstiden har ingenting med drömmar att göra!

   Reply
   1. denise maj 9, 2013 at 2:17 e m

    jo det har det. eftersom att mycket ställs om i naturen, träden får knoppar, det blir varmare så påverkar det vårat omedvetna. du kanske har märkt av att man vill förändra sig/sitt liv när det skiftar årstid? kanske färga håret, ändra stil. det påverkar inte på samma sätt som månen påverkar oss, utan vårat omedvetna. puss!

    Reply
 7. Camy maj 10, 2013 at 7:31 f m

  Den drömmer förklarar ditt liv helt och hållet. Inte många får såna klara drömmar där de pratar med sig själv som barn, lilla Paulina känner dej och vet vem du borde vara. Släpp alla krav och gör inte saker du inte vill eller känner att det inte är du. Annars kommer du längre ifrån dej själv!
  Drömmar är vägledningar i livet, lyssna! Undvik att hantera psykiska situationer med fysiska. Reagera inte impulsivt och gör saker du efter ångrar.

  Reply
 8. Pauline maj 12, 2013 at 12:44 e m

  Om du såg din kropp sovandes, dvs att du ”svävade” oavnför din kropp så har du kommit in i något man ibland kallar för ”zonen”, vid ditt fall en OBE (out-pf-body-experience). Det är alltså inte en astral projektion, så länge du inte når till det ”astrala rummet” eller astralvärlden.

  Gällande drömmen så tycker jag att du bör tala med någon om detta, som har erfarenhet ifall drömmen stör dig eller blir återkommande. Du kan också gå till botten med drömtydningen själv, genom att läsa böcker ( det finns ett väldigt stort urval) och börja utforska och arbeta med din själ. Det finns många olika sätt. Du hittar nog ett alternativ som passar för dig.

  Kom ihåg att dina drömmar inte på något sätt vill skada dig.
  ”Mörkret är en spegel av själens inre. På mörkret projicerar vi vad som döljer sig i vårt inre, vår längtan och vår rädsla”.

  Reply
 9. Anna maj 21, 2013 at 5:57 e m

  Kort och gott betyder detta att ditt undermedvetna har något viktigt att säga dig.
  Skit i dröm böcker och analysera själv, vad betyder den lilla flickan för dig? Vad
  betyder dessa budskap som flickan gav dig? osv ..
  Jag tror faktiskt att du vet vad som behöver göras, dock är det lätt att smita undan..
  Lycka till !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *