Alltså är detta ett skämt?

Ni som läser skvallerbloggarna eller min vän och kollega Dessies blogg har sett att hon vart på rättegång. Hon hade varit på fest och några hade börjat bråka med henne. För att hon är just den hon är. Och tro mig, jag har fått utstå mycket mobbning. Speciellt när jag varit på stora hemmafester där man inte känt folk. Det är oftast tjejer som medvetet går in i en, snackar skit framför en. Jag har till och med tagit en käftsmäll så att jag flög i backen för att någon brud ville att jag skulle dra från en fest. Och jag vet inte, fråga mig inte varför.

Jag vet om att min kära vän Dessie kan vara extremt provocerande ibland. Dansar kanske lite för sexigt och det vet jag att många tjejer stör sig på, men nu är det så här, tjejerna som bråkade med Dessie var MYCKET större än henne. Ofta hon skulle gå fram och hota en av tjejerna med kniv bara så där. Den hade hon med sig och tog upp när dom trängde upp sig mot henne, för att försvara sig själv.

Vad hade ni gjort om det var 2-4 stora tjejer som du visste bara ville spöa skiten ur dig och att du kände dig rädd och trängd och hade tagit med dig en kniv (dumt, på fyllan)… Innan så hade dom här tjejerna hotat dig till livet. VEM FAN HADE INTE TAGIT UPP KNIVEN? Jag vet att Dessie kan vara lite dålig på att formulera sig ibland, och det här var liksom fyra stora b****ebrudar mot en blond spinkig fjortis (b****e har jag sagt många gånger att jag ser mer som en stil/gäng/speciellt sätt att leva på och gillar att bråka – inte vilket land du kommer ifrån). Utan dom äckliga h*rungarna vill bara få pengar, jag hade heller flytt landet än att ge dom tjejerna pengar.

Jag som känner Dessie vet att hon inte slåss, och är verkligen inte aggresiv av sig. Jag har däremot hamnat i en hel del bråk så det är väl jag som har slagits då i så fall. Men att bli hotad till livet och vara livrädd, och sen få straff för att man vill försvara sig själv? Vart är världen på väg? Om Dessie döms för detta så är det ungefär lika pinsamt som att Blondinbella bråkar med sin pappa offentligt. Jag slutas aldrig att förvånas. Sverige. Jag anmälde en våldtäkt för lite mer än ett år sedan. Och jag har inte ens fått ett samtal till mig. Ett papper fick jag, att jag kunde vända mig tills brotsofferjouren. Det var allt. Jag hatar åklagare också btw. Bara sossar som blir åklagare, då kan dom sitta där och bråka. Usch.

dessie_och_paow2_109272l_50910319_129360824_136815766

2013572148438630_sbig

(Visited 153 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. jen maj 8, 2013 at 11:20 f m

  jaaaaaaaaaaaa sveriges lilla rättsystem är ett skämt. hoppas de löser sig för Dig, de är du värd!!

  Reply
 2. f maj 8, 2013 at 11:27 f m

  Vet precis hur det är. Jag blev våldtagen då jag var 15, jag anmälde det direkt efter det hade hänt. Det var verkligen sjukt svårt att orka med att anmäla. Behöva åka till sjukhuset i polisbil, bli undersökt &allting. Jag hörde inte ett jävla knyst. Efter 3-4 månader fick jag åka på polisförhör igen. Berätta samma sak igen. Men i slutändan la dom ner alltihop endå. Ingen trodde mig. Jag bor liksom i en liten stad så allt sprids som en löpeld, jag tappade alla mina vänner. Folk tror fortfarande att jag ljög (är 18 nu), jag har inga vänner i den här staden. Det äcklar mig att se den killen kunna gå runt i stan och skratta med sina kompisar. Jag förstår varför folk inte anmäler, helt ärligt så ångrar jag att jag gjorde det. Det förstörde mer för mig att anmäla. För nu får jag aldrig gå vidare.

  Reply
  1. Jessica maj 8, 2013 at 4:15 e m

   Fy f*n! Kunde vart jag själv som skrev detta! Exakt, precis samma för mig som för dig, skillnaden var bara att jag var 16 då. Blev våldtagen av en utlänning, polisen kom till platsen, fick åka till stationen, vidare till sjukhuset i några timmar, fick inte behålla ett enda klädesplagg utan fick åka hem i kriminalvårdenkläder. Tiden gick och jag blev kallad på nytt förhör, älta samma skit som man jobbade på att förtränga, blev sedan veckor senare (drygt ett år) kallad igen för att peka ut gärningsmannen (polisen hade fått reda på alla som befann sig i lägenheten), ca ett och ett halvt år senare fick jag hem ett papper ”brott kan inte styrkas”, sedan blev jag kontaktad för att berätta om jag ville ha tillbaka mina sönderklippta kläder eller inte, kläderna var helt nya och ingen ersättning fick man för det heller (kanske inte hela världen, men ändå).
   Jag är idag 23 år gammal, men både sorgen och hatet ligger kvar långt inombords.

   Reply
 3. Matilda maj 8, 2013 at 11:32 f m

  Jävla idioter det finns. Stackars Dessie … <3

  Reply
 4. EM maj 8, 2013 at 11:45 f m

  Om det nu var riktiga blattar, så är det väl inte så konstigt att Dessie åkte dit. ”Rasism” blir det då, vilket är värre än allt annat här i Sveriges. Ridå.

  Reply
 5. Emma maj 8, 2013 at 12:16 e m

  Bråka aldrig med någon som är mindre än dig själv – för dom kan bära vapen

  Reply
 6. Olivia maj 8, 2013 at 1:28 e m

  Fan va bra du är Paulina

  Reply
 7. Ted maj 8, 2013 at 4:54 e m

  Jag beklagar våldtäkten. Du borde uppsökt Gynakuten så att de kunde tagit prover på dig och försökt säkra DNA från våldtäkten.
  Det är så tragiskt att det händer så mycket runt dig och Dessire. Har ni funderat lite på varför sådana saker uppstår i er närhet för det kan inte alltid vara en slump att det händer just ER…

  Reply
 8. lina maj 8, 2013 at 6:51 e m

  Jävla idioter det finns asså! Sjukt bra skrivit Paow! <3

  Och det här med våldtäkten, sjukt hemskt! Det är seriöst det värsta som finns, har varit med om det själv, så jag vet! Fan om inte svinet åker dit!

  Kämpa på Paulina, du är grym! hoppas du läser detta!

  Reply
 9. L maj 8, 2013 at 7:55 e m

  jobbigt med massa fula trynen som hatar bara för att dom är sämre än en själv hahah. & skulle dom vara en-och-en hade dom nog inte varit lika kaxiga. skicka iväg såna där bitches till madagaskar eller nånting långt här ifrån

  Reply
 10. Jes maj 8, 2013 at 8:03 e m

  Så jävla typiskt dessa äckliga, vidriga jävla blattefittor!!! Dem vågar bara när dem är i gäng, är dem själv så vågar dem inte göra ett piss! Jävla smutsiga slödder som sverige drar in! Jävla pack

  Reply
 11. ida maj 9, 2013 at 7:52 e m

  Ja, utlänningar alltså……..hörde bara där att det inte var Dessies fel. Dom ska alltid tjafsa och tro dom är nåt. Man vågar ju inte säga till utan att bli hotad.

  Reply
 12. victoria maj 9, 2013 at 9:15 e m

  Paulina! jag tycker verkligen att du är så jävla cool! Att du vågar snacka om detta öppen osv. Kan inte mer än hålla med om allt du skriver! kommer ihåg till inlägg efter du hade vart utomlands på mallorca (?) och att du berättade om att tjejer får stämpeln hora så lätt men inte killar och att du hade haft sex med några. efter dess har jag typ bara avgudat dig du är fan bäst! skit cool!! tycker synd om dessie också för att folk kan utnyttja er offentliga personer sådär!!!

  Reply
 13. Emma maj 10, 2013 at 9:32 f m

  Själva grejen med Dessie, är ju att hon sa att hon inte ens hade en kniv!
  Där går verkligen historien inte ihop.
  Vem tar upp en kniv på en fest? Blir man hotad, eller liknande så är det bäst att gå därifrån.

  Reply
 14. lenne maj 16, 2013 at 6:41 e m

  haha bara sossar som blir åklagare? det är väl snarare precis tvärtom! åklagare vill sätta dit en vettu

  Reply
 15. lenne maj 16, 2013 at 6:44 e m

  och med det menar jag att det är bittra moderatkärringar som blivit jävligt mobbad under sin uppväxt som blir åklagare och dyl

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *