Efter tandställningen

Har ni sett att jag har fått väldigt fina vita tänder? Jag hade ju tandställning i ett par år och försökte få tänderna raka (de växte lite som de ville ett tag där, men till slut så vågade jag skaffa en tandställning och tänderna vid rötterna om man får säga så)… När man haft tandställning ett tag så kan tänderna bli lite fula och det är bland det värsta jag kan tänka mig.

Har provat lite olika saker och nu kör jag med produkter från Blue Illume och är hur nöjd som helst!

blueillume white teetg

Nu har dom inte bara tandborsten utan också ett skum som man ersätter tandkrämen med och det ger resultat!

blueillumefoam-600x551

bluuuuuuu

Här på www.blueillume.se finns ett paket som jag själv använder! Vad tycker ni? Är det inte snyggt med vita tänder? 😀

(Visited 127 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Jackie maj 27, 2013 at 6:12 e m

  Men det står ju på deras hemsida att man bara får använda den i 7-dagar under 1 månad?

  Reply
  1. Madeleine maj 27, 2013 at 7:20 e m

   Ja du använder 7 dagar en gång i månaden. du kan använda den hela tiden om du vill men jag själv som har svag emajl och dåliga tänder sen tidigare så rekommenderade dem att jag ska använda den 7 dagar en gång per måndag och de funkar super bra.

   Reply
 2. N maj 27, 2013 at 6:32 e m

  Häftig tandborste! Jo, det är väldigt snyggt med vita tänder 🙂

  Reply
 3. Rosita maj 27, 2013 at 7:18 e m

  Köpte den för 3 veckor sedan och har fått mängder av komplimanger för mina fina vita tänder 🙂

  Reply
 4. nelly maj 27, 2013 at 8:22 e m

  kolla gärna in min blogg, nellysegerqvist.blogg.se

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *