Psoriasis..

Alltså fyfan i helvetes jävla hor skit. Just nu hatar jag Annie för att hon smittat mig med halsfluss. Jag får alltid psoriais när jag har det. så jag kommer väl ligga inne hela jävla sommaren nu och gå runt i mjukiskläder eller naken för att det gör så jävla ont.. :((((((((((((((

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. victoria maj 28, 2013 at 12:17 f m

  Krya på dig!! 🙂 <3

  Reply
 2. Linn maj 28, 2013 at 12:19 f m

  Det är jätte bra att sola när man har psoriasis ! o:

  Reply
 3. mimmi maj 28, 2013 at 12:46 f m

  Köp mästersalvan från Klockargårdens. Många som har haft psoriasis eller liknande har blivit av med den. Värt att prova!!
  Finns på http://www.justfairgoods.se

  Reply
 4. Anna maj 28, 2013 at 12:12 e m

  Jag har psoriasis året runt, bara å gilla läget 😉 Men som du nu, så fort man har en infektion i kroppen blir det genast värre :/ Ut i solen med dig, men va noga med å smörja in dig med solskyddsfaktor 🙂

  Reply
 5. Jossan maj 28, 2013 at 1:20 e m

  Gå ut i solen istället, själv ligger jag i grekland å solar bort min skit psoriasis 🙂

  Reply
 6. Linda maj 28, 2013 at 5:40 e m

  Min jobbarkompis har psoriasis och han har fått höra på flera håll att man ska sluta dricka mjölk (pga. ämnen som bildas vid pastoriseringen) om man har det. 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *