5 Comments

 1. Matilda maj 8, 2013 at 10:01 e m

  Shit vad folk. xD

  Reply
 2. Amanda Björklund maj 9, 2013 at 8:47 f m

  Vill ni ha chansen att kunna vinna en e.l.f goodiebag? Isåfall så kan jag göra er glada genom att berätta att jag just nu har en tävlingen där jag kommer få välja ut någon som har chansen att vinna en!!! 🙂

  LÄNK: http://www.nattstad.se/Pandda?id=8340139

  Reply
 3. Boe maj 9, 2013 at 11:38 f m

  Haha fan vad kul! Hur var det? Såg två tjejer vid Gamla stan som stod och övade på en dans till en av One D’s låtar. Hängivna fans alltså^^ Förstår inte alla haters, borde gå och söka upp en psykolog för att prata ut om deras agressioner och problem, kan inte vara normalt.

  Reply
 4. Sofie maj 9, 2013 at 12:31 e m

  Kolla in bloggen!! Skriver om mode, resor, mina hästar, hiss&diss m.m. Kommentera vad ni tycker så kollar jag in din blogg!:)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *