I morse åkte jag förbi min älskade Paris och åt en mysig frukost innan han skulle iväg…vi pratade lite och sen la jag mig faktiskt och sov lite. Att överraska med frukost är roligt i praktiken men i verkligheten blir man vääääldigt trött. Särskilt i mitt fall och mina sömnproblem…Men så jag ligger och sover och så ringer min telefon och Daniel skriker ”VI SKA PÅ ONE DIRECTION IKVÄLL, UPP OCH FIXA DIG NU, NU NUUUU!” så ja, då är det bara att gå upp och fixa sig…

Ibland undrar jag vem av oss det är som är den 18 åriga tjejen liksom. Men det ska såklart bli skitkul! Hade inte tänkt att göra så mycket men en sån här konsert säger man inte nej till.

Tänkte komma igång lite så har ni några låttips med dem? Nåt som gör en lite sådär extra sugen på 1D? Skulle vara kul med lite tips!

one-direction-The-Official-Annual-2013-one-direction-32588427-1600-1003

Kraftfullare och effektivare än någonsin tidigare – Fat Burner Extreme – Köp fler spara mer

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *