Läs: Jag mår bra!

Bara för att jag inte bloggar på lika aktivt som när jag är hemma i Sverige, och ibland lägger ut bilder på min Instagram där jag precis har vaknat så betyder inte det att jag mår dåligt, eller inte känner mig glad. För sanningen är den att jag har aldrig mått så här bra. Jag har gått igenom mer än många av er aldrig kommer gå igenom under hela eran livslängd. Jag har så kul att jag glömmer bort tiden och dagarna bara går, min blogg är till stor en anledning och inte pga av att jag uppdaterar mest. Det här är ingen jävla tävling, det här är en blogg som jag startade för många år sedan och som jag skrivit på under alla dagar varje dag under flera års tid, ibland är det roligare och ibland tråkigare.

Jag tycker helt ärligt bloggen är rolig, jag gillar att läsa era kommentarer och dela med mig av mina egna livserfarenheter och det som inte alltid är lika fint, för är världen verkligen så fin som vi framställer oss den? Ett perfekt liv finns inte, och en rak framgång är bara något vi tror att det är så det går till. Att jag jobbar i baren i Magaluf och lär känna nya männsikor, gamla människor och läs. JAG HAR KUL! Jag är inte mer äcklig än någon annan, när alla blonda tjejer åker ner och är så fina i kanten hemma i Sverige eller inför sin pojkvän, men när dom är här nere, ja ni fattar själva att jag inte ens behöver sätta ord på det jag just tänkte skriva. Men döm ingen, för det här är något jag och alla ni andra också får mer erfarenhet av, det jag inte dör av har alltid gjort mig starkare. Ett sjukt liv där kontraster är många är inte fel, kanske inte rätt heller. Men det viktigaste är att jag får göra det jag själv känner är kul och varje dag kunna leva som det vore den sista dagen jag har kvar.

Bloggen kommer leva vidare, och Paow har aldrig varit starkare än idag! Jag är absolut INTE på väg ner, snarare tvärtom! Sluta tänk så mycket, sluta döm människor och höj blicken, livet är ljust för oss alla, och det blir exakt vad vi gör det till!

Skärmavbild 2013-06-09 kl. 13.14.49
Ni vet att jag älskar er, vi har lixom följt varann sedan dag 1, sen det blonda håret var ännu blondare och hjärnan inte fullt så mogen, föresten mogen eller inte, jag är inte klar här men nu måste jag gå och ta en p(a)owerwalk med en grym killkompis!

(Visited 18 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Eveline juni 9, 2013 at 5:54 e m

  Fin bild på dig, kransen var underbar 🙂

  Reply
 2. Anna Katana juni 9, 2013 at 7:17 e m

  Mycket bra skrivet. Har själv sett det när jag varit på partyresor, vissa ändrar sig totalt. Varför inte vara sig själv hela tiden?
  Ha en fortsatt bra resa!

  Reply
 3. Matilda juni 9, 2013 at 7:44 e m

  Hej! Va kul att du mår så bra nu. Tycker att din sleve är as snygg och den passar verkligen dig!
  Ha det bra, kram

  Reply
 4. Elvira juni 9, 2013 at 9:29 e m

  Vår veckans blogg avgörs på onsdag så det finns mycket tid kvar att anmäla sej! Anmälningsinlägget finns på vår kategori ”tävlingar” nu så är det väl dags för mej att säga GOOD LUCK!

  Reply
 5. mao juni 9, 2013 at 9:32 e m

  Bra skrivet. Tycker det är fascinerande att se hur du som människa har växt under det senaste året. Det märks att du är i mognadsfasen men vad fan – om man inte får göra misstag som ung, när ska man då få göra dem?

  Reply
 6. Ellinor juni 10, 2013 at 4:25 e m

  Var har du köpt den fina kransen du har i håret? 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *