Sommartecken

Hörde det ösregnar och åskar hemma i Stockholm. Härligt. Jag menar det! Det kan vara hur härligt som helst att sitta och titta på ett sommaråskväder (om man är under tak), men tror i alla fall det är härligare att sitta i solskenet är på Mallis!

Det finns olika saker som är typiska sommartecken och ett är förstås att ha en härligt fin solbränna. Jag tycker att till solbrännan passar gnistrande vita tänder extra bra (det är ju alltid snyggt förstås) och nu tror jag ni alla sett hur vita tänder jag har! Det har blivit hur bra som helst sedan jag började använd Blue Illumes blåljustandborste och deras skum som ersätter tandkräm!

bluuuuuuuuuus
Coolt ljus, men ännu coolare är att det funkar ju!

bluuuuuuuuu
Skummet som hjälper till!

Jag har använt Blue Illume regelbundet ett tag och är sååå nöjd med resultatet!

Nå, vad för andra sommartecken kan man se en dag som denna då? Kanske är regnet ett tecken på det, jag menar ett riktigt svenskt sommartecken 😉

Nu är det dags för skolavslutningar också – är inte det ett bra sommartecken?

Eller vad ska ni göra på midsommar, för midsommar är ju somrigt det bara kan bli, om ni hunnit planera det? Själv är jag kanske kvar här på Mallis, även om det skulle vara kul med svensk midsommar hemma.

svensk midsommar

Kom igen och berätta! 😀

(Visited 70 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Annelie juni 9, 2013 at 3:05 e m

  Midsommarafton… Ja.. Vad ska man göra. Skattepengarna som kom har man (läs: jag) lagt undan. Sparar till bil. Så det blir inget direkt röj på midsommarafton. Men man får göra det bästa av situationen! Jag har planerat o pratat med killen om att köpa en engångsgrill, koka potatis, steka köttbullar, lägga i en mattermos o ta med resten som kan grillas ner till stranden så sitter vi där o myser o har det gott en stund. Om vädret tillåter, annars lagar vi mat bara jag o han här hemma i lägenheten. O på onsdag (nu på ons) skickar jag iväg mina elever på sommarlov. 🙂 Mer har jag inte planerat ;D
  (You wanted to know) ^^

  Reply
 2. Mikaela juni 9, 2013 at 7:29 e m

  Kommer ner till magaluf nu i veckan och kommer vara där över midsommar. Hur är midsommar där nere? Kan du inte skriva lite om hur en normal dag ser ut för dig?

  Reply
 3. Miranda Englund juni 9, 2013 at 9:38 e m

  Har också fått superfina resultat med tandbleknings paketet ;D

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *