Ett litet svar på tal om angående inlägget från igår.

När dessa tjejer som går in i en moské. Och visar brösten. Jag kan säga att jag är väldigt liberal på det sättet. Men är det någon religon som jag inte accepterar så är det islam i de fall man inte tar avstånd från de illdåd som genomförs i religionens namn. Vi lever i ett modernt samhälle där hedersmord, kvinnoförnedring och djurplågeri inte borde finnas. Vi lever i 2013.

Ni som inte förstår det kanske ska läsa lite sharia lagarna? Och kolla om det är nått ni vill ha i sverige.

Jag accepterar alla typer av tro så länge det inte påverkar oss icke troende. Och speciellt inte vi som väljer att inte gilla just den tillämpning som sker av islam (stening, kvinnoförnedring osv) då. Så ni som skriver tycker det är okej och att dom tjejerna från femen går in i en moské för att förnedra och skrämma dom människorna som då är islam för att dom tycker det är okej att att stena sina fruar till döds, hedersmord, att djur är mindre värda osv. Har jag rätt eller har jag rätt?

Och SJÄLVKLART så tycker jag att all form av förnedring av kvinnor är vedervärdigt. GIRLPAOWER.

Säger bara såhär! how can you know about the human history and not be a feminist

69cd5d4ff4fd1fef869acdaa62c2421a_800px_femen____paris_3femen_islamism

(Visited 200 times, 1 visits today)

87 Comments

 1. A. juli 12, 2013 at 9:45 f m

  Paow, förlåt men lär dig mer om islam än bara det lilla du vet om sharialagarna och hur ”illa” islam är enligt dig. Du sprider dåliga åsikter om saker du inte har en aning om så pls tänk efter innan du drar alla muslim och religionen under samma sträck 🙂 thnx!

  Reply
  1. sophie juli 12, 2013 at 10:30 f m

   Word

   Reply
 2. bläääääää juli 12, 2013 at 10:13 f m

  ingen bryr sig om vad du tycket, gå och stoppa in en massa snoppar i magaluf istället! gör det du är bäst på 🙂

  Reply
  1. Micho juli 12, 2013 at 1:20 e m

   Hahha så klockren. Hon leker sån YOLO därför blev hon en riktig slampa.

   Reply
  2. Henna juli 12, 2013 at 7:05 e m

   Vad har hennes sexliv med detta inlägg och religion att göra? Kan du inte läsa? 🙂

   Reply
 3. Amanda :-)))))) juli 12, 2013 at 10:19 f m

  Alla muslimer är olika precis som andra religioner. Läs bibeln eller vilken religiös bok du vill så kommer du se lika dåliga texter där med, allt beror på hur man som människa vill följa det. Dålig förebild som lägger ut något sånt speciellt när du har unga läsare.

  Reply
  1. sara juli 13, 2013 at 3:54 f m

   håller med dig till hundra ! men men vissa människorna lär sig aldrig precis som paow 🙂 paow hade du gått till skolan så hade du väl lärt dig lite och sen tror jag inte du varit med om mycket förutom att du legat runt.

   Reply
 4. H juli 12, 2013 at 10:46 f m

  Förlåt men är du pantad i huvudet eller leker du det?
  Ordet/religionen HAR INGET MED VÅLD ATT GÖRA läs fakta innan du tror på vad media säger lilla du. Stening är en kultur dem har som hedermord i Iran/Afghanistan o säkert fler länder, det är en skrift shia muslimerna hittat på. Så som omskärelse bland kvinna, religionen har inget med de o göra. I Koranen så hedras kvinnan alla mammor. Så vart i detta är kvinnoförtryckning? Jag själv är religiös muslim men aldrig har en man sagt till mig vad jag ska göra o inte göra. Eller lagt en hand på mig. Men kolla bara på dig själv man hör ju bara hur du ligger runt i magaluf orenlighet ohygienisk 😉

  Reply
  1. Melinda juli 12, 2013 at 4:13 e m

   ”H” varför är man oren och ohygienisk för att man som kvinna haft sex?
   Det är såna åsikter som bevisar att Paows åsikt har en poäng.

   Reply
  2. Sarah juli 12, 2013 at 6:51 e m

   Det är därför jag inte tål muslimska kvinnor. Där sitter ni och leker så jävla fina medan ni dömer andra kvinnor.

   Reply
   1. Hatar Paow december 15, 2013 at 6:35 e m

    Du är verkligen osäker på dig själv!! Bara för att de väljer att klä sig på ett visst sätt betyder det inte att de dömer dig, uuuh!!!!

    Reply
 5. Ena juli 12, 2013 at 11:18 f m

  Det som du säger med kvinnoförnedring och stenkastning osv har ingenting med Islam att göra! Det står ingenstans att en kvinna är mindre värd, tvärtom! Men sen att det i vissa muslimska länder är så har inget med islam att göra! Iran t.ex. Det är talibaner som styr där! Mina föräldrar är muslimer och alla i min släkt. Jag är Atheist av den anledningen av att i mina ögon är religion någonting fint, men sen kommer vissa precis som du säger och gör oacceptabla saker, sen det här med att alla kallar sig religiösa och kan inte leva upp till religionen som den borde vara! Men det gäller ALLA religioner!

  Alla religioner är fina/perfekta! Sen är det människan som är ett monster. Oavsett religion

  Reply
 6. Pa juli 12, 2013 at 11:22 f m

  En religion som tillåter stenkastning är inte lätt att försvara. Och detta har inget att göra med att dra alla muslimer under en kam. Att stoppa in massa snoppar är ändå frivilligt (om ens sant i alla fall).

  Reply
  1. Amanda :-)))))) juli 12, 2013 at 3:58 e m

   Kristendomen har också med stening i bibeln

   Reply
  2. Maja Hedin juli 14, 2013 at 4:44 f m

   Du är ju hjärndöd. Det står INGENSTANS i koranen att man ska stena kvinnor. Detta med stenkastning är traditionella kulturella grejer som har med landet att göra och inte med religionen! yttra dig inte om du inte vet. läs koranen så ser du själv. Du kommer inte hitta någonstans att islam tillåter stenkastning.

   Reply
 7. V juli 12, 2013 at 11:33 f m

  Du skriver jätte luddigt, jätte svårt att läsa dina inlägg ibland.
  Men hedersmord ligger hos kristna också. det har mycket med kultur att göra eller att man är fanatiker. grejen är att när du skriver såna texter så blir det automatiskt respektlöst för att din budskap med detta är att skapa hat. det enda du säger att du ogillar islam.

  Reply
 8. Anne juli 12, 2013 at 11:41 f m

  Undrar om du någonsin kommer växa upp och inse hur patetiskt du betedde dig när du var yngre.. Eller om du bara ska gå genom hela livet och vara så naiv och korkad.

  Det märks att du läst för mycket på avpixlat och upplevt för lite. Du verkar inte veta vad islam innebär i praktiken. Vad det innebär för alla svenska muslimer. Och muslimer över huvud taget. Du verkar bara veta vad islam innebär för rasister och andra dumma människor som aldrig stuckit näsan utanför dörren. Jag hoppas att du en dag växer upp och lär dig skillnaden.

  Reply
  1. Islam juli 12, 2013 at 8:58 e m

   Håller med dig till 100 %.

   Reply
 9. Caroliin juli 12, 2013 at 11:44 f m

  Helvete va trött jag blir!!!
  Alla muslimer är inte samma..!! Och i alla religioner finns det extremister.

  Visst att vi har yttrandefrihet här men ibland asså!!! Urk!!!

  Reply
  1. Anna juli 12, 2013 at 8:12 e m

   en intelligent människa kan skriva det du skriver! Grattis

   Reply
 10. Ilma juli 12, 2013 at 12:01 e m

  Det går inte att prata vett med någon som sov igenom hela högstadiet och valde att inte gå på gymnasiet. Det bevisar bara hur outbildad du är och att dina så kallade åsikter saknar grund pga att du aldrig ens varit med på en religon lektion i ditt korta liv.. Men det som är mest skrämmande är att du har en ”röst” som gör att du når ut till så många läsare med denna skeva bild om vad islam står för och smutskastar en religion som inte har något med herdersmord, stening av kvinnor eller kvinnoförnedring i allra största synnerhet att göra. Du blandar ihop olika folkgrupper och deras föråldrade traditioner. Kuranen manar inte till något av detta som du har nämnt. Vore det inte bättre att läsa på lite så att du har en riktig grund bakom dina ”åsikter”?

  Reply
 11. Maya juli 12, 2013 at 12:34 e m

  Jag förstår hur du resonerar o att media påverkar din bild med många andras. Nu är det så att islam i grunden inte är värre en någon annan religion. Tyvärr är det så att man låter extremisterna vara ansiktet utåt för islam vilket är fel då deras tolkning är långt ifrån den korrekta. For the record..även inom kristendomen föregick stenkast etc i historien. Detta har inte heller med islam/Koranen att göra utav även då extremister. Jagarnas inte att jag supportrar det beteendet men snälla du, se till att du klandrar rätt människor och inte en religion. Du kan inte dra en liknelse att alla är lika. Vi är alla individer.

  Reply
 12. a juli 12, 2013 at 12:49 e m

  Inget fel med att ha en åsikt men du gör som att din åsikt är det som är rätt och det är det inte. Hade du läst på om islam eller fått höra från en riktig muslim om det så är jag ganska säker på att du hade ändrat din bild på islam. Kvinnoförtryck och allt det du pratar om har ingenting med islam att göra utan individer som är pantade i huvudet och gör dumma val helt enkelt. Sen om dom är muslim, kristen, jude osv det har inte med saken att göra alls.

  Du beter dig som en äcklig slyna och har gjort det i jävligt många år, ska jag ta för givet nu att alla är äckliga horor som är… vad du nu än är? kom igen.

  Reply
 13. liv juli 12, 2013 at 1:02 e m

  Som sagt du är ingen feminist. Det är en skam att du ens diskuterar femen.. med tanke på vad du har för åsyn på aborter. Hur kan du som kvinnan tycka att abort inte borde vara lagligt? Att få bestämma över sin egen kropp.. det är en del de femen arbetar mest för.. och du anser att abort inte ens ska vara lagligt efter en våldtäkt nä fy skäms. Hade femen vetat dina åsikter hade de inte velat vara med på din sida kan jag lungt säga.. och du kan fortsätta ta bort mina inlägg men du vet hur sant det är..

  Reply
 14. nina juli 12, 2013 at 1:03 e m

  HEJA DIG PAOW!!!! HÅLLER MED DIG UPP TILL 100 %

  Reply
 15. L juli 12, 2013 at 1:06 e m

  Du är långt ifrån emot all kvinnoförnedring.. kvinnoförnedring är att inte tillåta kvinnan bestämma över sin egen kropp! Du är emot abort, du är till och med emot abort efter en våldtäkt..

  Reply
 16. micho juli 12, 2013 at 1:18 e m

  du är en riktigt dum subba. I Koranen står det att varje djur har en själ därefter ska man behandla den snällt precis som en annan människa som har själ. Kvinnoförnedring? din återigen blåsta subba I Koranen så fårman ALDRIG lägga hand på NÅGON oavsett man eller kvinna. det VISSA muslimer gör det är att dem tolkar Koranen på EGET sätt och därför är dem idioter som dig tex. Dra inte alla över en kant. finns flera tusen svenskar som blivit muslimer, varför?! jo googla och kolla och läs om det. För Islam har hjälpt MÅNGA svenska kvinnor. Du är inget annat än en subba som särar på benen och bytar still 24/7 . Förstår nu varför Hugo såg dig bara som ett patetiskt ligg.

  Reply
 17. Lovisa juli 12, 2013 at 1:37 e m

  HAHHAHAHHAHHA fattar inte hur alla kan skriva att du har fel! Är så JÄVLA trött på alla som säger att muslimer inte är på det sättet! Jävla skit religion. OCH ni som skriver att de skulle finnas hedersmord inom kristendom är ju dum i huvudet. Skulle gärna låta er visa en artikel från när det senast hände.. så kan ja visa 100 artiklar på när någon muslims senaste gjorde det.

  FYFAN säger jag bara. Vi behöver inte religion längre!

  Reply
  1. Elin juli 15, 2013 at 12:02 f m

   TACK, Lovisa !

   / Ytterligare en som anser att det är hög tid att sluta tro på sagor.

   Reply
 18. Linda juli 12, 2013 at 2:03 e m

  Men du tycker det är ok att göra päls av hundar, så hundar ingår alltså inte i kategorin ”djur” du pratar om ovan;), uppenbarligen inte! Sen kan man inte jämföra hundar och katters intelligens de är olika, det är inte så att katter är smartare än hundar på något sätt, det är ju bevisat. Sen luktar inte alla hundar, du har aldrig träffat på en yorkshireterrier det hör jag 😉

  Reply
 19. Liss juli 12, 2013 at 2:08 e m

  Finns ett flertal grenar inom kristendomen som också är riktigt kvinnoförnedrande.

  Reply
 20. emilia juli 12, 2013 at 2:22 e m

  så du tycker att kristendom är bättre då eller? Har du ens läst bibeln? den är inte så jävla jämställd heller kan jag ju säga. Men du kanske tycker att tredje moseboken (som bla. uppmanar folket att döda både kvinnan och mannen om de ligger med varandra när kvinnan har mens, plus en hel del annat hedersmord) är bättre än hela koranen? Följande citat kommer från bibeln, som du då hellre vill ha i sverige än sharia lagarna. Du kan ju själv slå upp dem, om du vet hur man gör för du verkar ju inte överdrivet bra på att kolla upp fakta innan du skriver massa ointelligent skitsnack.

  ”En man behöver ju inte ha något på huvudet eftersom han är en avbild och avglans av Gud. Men kvinnan är en avglans av mannen, ty mannen kommer inte från kvinnan utan kvinnan från mannen, och mannen skapades inte för kvinnan utan kvinnan för mannen. Därför måste kvinnan på huvudet bära ett tecken på sin rätt för änglarnas skull.” 1 kor 11:7-12

  ”Underordna er varandra i Kristi fruktan. Ni hustrur, underordna er era män, så som ni underordnar er Herren. Ty en man är sin hustrus huvud, liksom Kristus är församlingens huvud – han som är Frälsare för sin kropp. Som församlingen underordnar sig Kristus, skall hustrun i allt underordna sig sin man.” Ef 5:21-23

  ”En kvinna skall i stillhet ta emot undervisning och helt underordna sig. Jag tillåter inte att en kvinna undervisar eller gör sig till herre över mannen, utan hon skall leva i stillhet, eftersom Adam skapades först och sedan Eva.” 1 Tim 2:11-13

  ”Liksom överallt i de heligas församlingar skall kvinnorna tiga vid sammankomsterna: de har inte lov att tala utan skall underordna sig, som också lagen säger. Om de vill ha reda på något skall de fråga sina män när de har kommit hem, för det passar sig inte för en kvinna att tala vid sammankomsten. Är det kanske från er som Guds ord har utgått, och är det bara till er som det har kommit?” 1 Kor 14:34-36

  Reply
 21. chi juli 12, 2013 at 2:37 e m

  Hej Paow! Jag är en muslims tjej o GILLADE din blogg väldigt mycket! Jag läste den nästan varje dag!
  Jag vill inte skriva en hel j’vla tidning just nu men du ska veta en ENDA JÄVLA SAK!! Islam säger inte att man ska göra se o så!! Att man får döda de o de!! Islam säger att den största respekten som en ska ha är KVINNA!!! Och dödar du någon så är de som att ha dödat hela världen!!!! Paow ha lite respekt för de som är muslimer och du har inget rätt att kränka deras religion när du själv inte har en jävla aning om vad ISLAM innebär!!! Ta o gå till en läkare, jag är rädd att du är psykisksjuk PÅ MÅNGA SÄTT!!!! Hatar dig ska du veta!!!!!

  Reply
 22. Helenah juli 12, 2013 at 2:46 e m

  Paulina, du måste lära dig skillnaden på islam och kultur. Det är vissa kulturer som tillåter sådant och även om de skyller på islam så är det inte korrekt. En äkta muslim är inte ond. Men det finns onda människor inom alla religioner som skyller sina galenskaper på den. Tyvärr.
  Du lär dig säkert detta när du blir vuxen du också. Ta hand om dig.

  /kristen och vuxen

  Reply
 23. Haha juli 12, 2013 at 4:35 e m

  Herregud uttala dig aldrig igen om något du inte har en aning om hahaha!! Man märker att du bara lyssnar på media! Du kanske inte visste att kvinnan kommer FÖRST i islam? Har du läst koranen? Neej exat. Håll dig till spriten o luffar livet ist.

  Reply
 24. saury juli 12, 2013 at 4:43 e m

  Kunde inte hålla med dig mer! GIRLPOWER!

  Reply
 25. anna juli 12, 2013 at 4:50 e m

  Min systers man är muslim, och jag frågade precis honom angående kvinnoslakteri och djurplågeri. Svaret från honom var ” allt levande är lika mycket värda, att behandla något annat levande dåligt är en synd som man en dag kommer att straffas av” läs boken ”heder” eller ”tusen strålande solstrålar” budskapet med böckerna är att allt sådant om att kvinnor ska stenas osv är missförstått av så kallade ”muslimer” det är bara en massa normer som sjuka cp störda männ. Åhh!! Blir så irriterad av de sjuka iranerna och afganerna som slår sina kvinnor och behandlar dem med kukar som kungar medans de med fittor lever inom ständig misshandel. ” för så säger islam” -hahahha. Det står INGENSTANS i Koranen att män är mer värda än kvinnor. Eller att kvinnor ska behandlas dåligt. Och det där med djuren paow.. vad har du fått det där ifrån? Påhitt?

  Reply
  1. anna juli 12, 2013 at 5:00 e m

   Sen så är du paow just nu bara pinsam som säger att kvinnomisshandel osv har med religionen att göra..
   Exakt samma magkänsla kommer när en ettåring ska lära en 20 åring om vad som är fel o rätt, då tycker man det endast är roligt och sött av barnet.
   Och detsamma med dig som inte ens vet vad skillnaden mellan religion och kultur/norm är & ska börja snacka om feminism. Kan du berätta för oss läsare vad feminism egentligen betyder? Och varför det finns? 😉

   Reply
 26. lars juli 12, 2013 at 5:00 e m

  din lilla horunge när du skriver om islam så kolla upp det riktigt noga, fatta att det finns två typer av muslimer shia och sunni. det är shia muslimer som har gjort sin egen uppfattning om religionen. SÅ FUCK YOU DID MISSFOSTER

  Reply
  1. nathalie juli 15, 2013 at 12:58 e m

   asså gud pleaseeeee kill yourself. hatar ointilligenta människo! du har ju inte koll själv. DU BORDE DÖ

   Svar: Så du tycker man ska döda människor för deras åsikter? Nice attitude girl…

   Reply
 27. EM juli 12, 2013 at 5:36 e m

  Islam är en hjärntvättande religion. Därför man ser alla dessa ”fria” muslimska kvinnor som talar ut om fredens religion. Sverige inte är ett muslimskt land, så det är klart att kvinnorna som lever här inte är lika hårt tillbakahållna. Det gör fort inte religionen rätt. Skillnad på RELIGION och MÄNNISKOR. Sagor ska aldrig få styra ett samhälle före sunt förnuft.

  Reply
 28. STOLT MUSLIM juli 12, 2013 at 6:00 e m

  Är du så trög på riktigt din blondin! ISLAM och hedersmord och sådan shit har inget met att religionen att göra idiot! ISLAM är en bra religion, sen om människan är dålig som är muslim så har det inget med att religionen att göra! Jag är stolt muslim ska jag säga dig! Jag har ingen slöja! Jag är ej förtryckt, jag dödar ej djur eller någon av mina vänner eller familj som är muslimer. SÅ FATTA DIN TRÖGA BLONDIN ISLAM HAR INGET MED MÄNNISKAN ATT GÖRA, ALLA ÄR EJ LIKA DIN IDIOT! LÄS på innan du börjar döma folk!

  Reply
 29. my juli 12, 2013 at 6:11 e m

  ni som skriver här och är för islam är ju helt jävla pantade i huvudet, erat fel vårt land blivit som de blivit. Ni kan ju själva flytta till deras land så får ni se hur ni kommer bli behandlade och hur ni kommer få leva

  Reply
 30. Sabin juli 12, 2013 at 6:16 e m

  Sen är det väldigt naivt av dig att dra alla över en kam. Inom islam är många av männen väldigt mån om sina fruar och vill ta hand om dem på allra bästa sätt. Att det finns en marginell siffra av extremister har inget med religionen att göra. Det skulle i såna fall betyda att alla kristna är pedofiler då man sett det bland vissa katolska präster 🙂

  Reply
 31. Emelie juli 12, 2013 at 6:41 e m

  Religioner över huvudtaget kan göra människor sjuka i huvudet, inte bara islam. I dom flesta religioner finns det människor som gör helt störda saker för det dom ”tror” på.
  Jag gillar inte religion speciellt mycket på grund av det, för det skapar väldigt mycket konflikter världen över.
  Men sedan finns det människor som behöver någto att tro på och som inte gör illa någon med sin tro.
  Så jämför man så är det nog ungefär lika som med personer som inte tror…. En del gör störda saker och en del gör det inte.
  Vill dom där kvinnorna få en förändring är nog inte det där bästa sättet att göra det på, det får nog bara många muslimer som redan har vidriga åsikter om kvinnor och tycka ännu värre om dom.
  Plus att det är väldigt respektlöst att göra så där vid/på en helig plats.
  Självklart är förtryckarna av kvinnor extremt respektlösa och äckliga människor men då ska ju dessa kvinnor i videon inte sjunka till en sådan nivå så att dom också är respektlösa!
  Man ska alltid vara den bättre och vara den som gör saker på ett bättre sätt, det här var inte på ett bättre sätt….
  Det är bättre att dom då startar en organisation där förtryckta kvinnor kan komma och prata och känna sig trygga och få hjälp. Eller något liknande, som verkligen hjälper för jag tror deras metod mest stjälper.

  Reply
 32. Henna juli 12, 2013 at 7:03 e m

  Religion är skit! Religioner är till för att kontrollera och styra människor som inte kan tänka för sig själva! ”Men du verkar inte veta ett skit!” Joo för jag har själv varit kristen troende men anser mig inte vara det längre eftersom att jag anser att min egen tro på mig själv är större än någon annan tro. Fler människor borde se till sig själv, tro på sig själv och se sig själv mer än att trycka in sitt huvud i arslet på sin tro. Och att alla blir så jävla sura kom igen! Hela Sverige skiter på sig om man yttrar sig om religion! Jag tycker att du kör hårt Paow!! Det behövs mer uppriktiga människor i det här fega jävla jantelag -Sverige. Lyft inte din jävla religion, lyft dig själv!

  Reply
 33. klara juli 12, 2013 at 7:51 e m

  Jag är emot allt det som du nämner också men alla muslimer är inte likadana, dra inte alla över en kamm.

  Reply
 34. LindaF juli 12, 2013 at 7:59 e m

  Du är precis som alla andra som inte vet någonting om religionen, det finns olika slags muslimer och att dra hela religionen över en kant är väll lite väl mycket? Istället kan du väll ha respekt som att dom som är muslimer respekterar att du är icke troende.

  Dra inte alla över en kant Paulina

  Reply
 35. Anna juli 12, 2013 at 8:10 e m

  Du har inte tillräckligt med kunskap för att kommentera sådana här saker, Islam är absolut inte dem saker du räknar upp i ditt efterblivna inlägg, Islam är något helt annat, men sedan finns det människor som tolkar islam på olika sätt, på sätt som kanske gynnar dem,, men du har absolut ingen rätt till att säga att islam innebär ditten och datten,, du borde läsa på lite innan du står och berättar vad Islam innebär,
  Men du bevisar hur jävla blåst du är varje gång du gör ett sådan här inlägg,, riktigt efterbliven och IQ befriad är vad du är!

  Reply
 36. Roger juli 12, 2013 at 8:39 e m

  ISLAM , religion !?! , Islam är en politisk ideologi med religiösa inslag.

  Reply
 37. marian juli 12, 2013 at 9:23 e m

  Först och främst vet du inget om islam så DU borde läsa om sharia lagarna. Det står ingenstans att kvinnor eller djur är mindre värda än män, Islam är en religion av peace och jämställdighet.

  Reply
 38. im juli 12, 2013 at 10:35 e m

  Du är helt fel ute, jag är själv inte muslim men jag kan mycket om islam.
  ingenstans i quranen står det att kvinnan ska stenas.
  Kvinnor ska respekteras av sina män osv osv. hedervåld EXISTERAR inte inom islam.
  UTAN DET ÄR KULTUREN i från vart dessa människor nu kommer som har gjort att hedersvåld finns. Det är inte islam, utan kultur. Det är HELT OLIKA SAKER. D borde läsa på innan du skriver något sådant som DU INTE har en aning om.

  jag är också icke troende, men ville lära dig lite om Religion och kultur.

  Reply
 39. Alex juli 12, 2013 at 11:02 e m

  Vänta, det finns olika muslimer ditt tröga fanskap. Suni och shia. Är du och jag likadana då? Du är en kristen omogen fjortis som tycker sex är det skönaste som finns, tänder på katter, osäker som en groda, liten som en myra och stor i munnen som påseskit, hatar människor(dig själv tom) ligg hemma och gråt varannan dag av smärtor, skriver som om att du aldrig lärt dig svenska, hallå, du kan för fasiken inte ens stava tös. Är jag också sämst, ful, dålig och mycket mer bara för att du är det på diverse saker? För att jag är kristen? Du är trögare än en sten. Om man nu kan vara trög som en sten:)

  Reply
 40. A juli 13, 2013 at 12:26 f m

  Jag håller med dig, Paulina! Vi i Sverige går emot sig själva när det t.ex gäller djurplågeri. Vi tillåter Halal kött som är det mest hemska sett att dö på. Fast ändå har vi lag mot djurplågeri!! Detta måste vi sätta ett stopp på. Du lyfter även fram andra bra punkter! Go girl!

  Reply
 41. Malin juli 13, 2013 at 12:47 f m

  Lär dig något innan du kommer med åsikter din okunniga slampa.

  Reply
 42. Madina juli 13, 2013 at 1:54 f m

  Du kommer få fler haters än mer fans. Du är en monster som skrämmer iväg läsare. Islam är min religion och det du skrev om islam… Inget var sant om det du skrev. Skäms Paow! Du pratar skit (har du tråkigt elr?) Pratar skit om saker som betyder guld för oss. Visst det finns tjejer som går till mosken men vissar tuttar men DU då? Du säger att du är förebild för många unga men så gör du saker som unga inte ens ska veta. Du är så slampig! Hade jag kunnat prata med dig face to face hade jag gett dig dåligt samvete men tyvärr så har jag inte chansen att prata med en kvinna som inte vet vad islam betyder. Vad vet du ens om islam? Sök inte på Wiki utan prata med någon i moske! Väx upp Paow!

  Reply
 43. aurela juli 13, 2013 at 10:19 f m

  Väldigt patetiskt vännen. Jag är själv muslim och är emot alla sorters kränkningar! Jag tycker att du borde först läsa Koranen o se vad som står där o sen kan du uttrycka dig hur mycket du än vill! Att se o höra på vad media säger om islam är väldigt lätt, men du som en bloggerska borde veta att media ljuger (kanske inte alltid) men för det mesta. En riktig muslim är godhjärtat och kör sitt eget race och bryr sig inte om andra. Fan, lär dig något vettigt någon gång Paulina, du e så fruktansvärt dum ibland. Diggar dig inte alls längre

  Reply
 44. Sara juli 13, 2013 at 12:17 e m

  Haha, nu förstår jag varför Hugo tappa all respekt för dig, och Paula också för den delen. Du är så okunnig och bitter som
  Man kan bli. Det märks att du inte gått i gymnasiet och Haft positivt folk runt omkring dig. Kolla på hugo och paula, sedan kan du ta en titt på dig 🙂

  Svar: vilken tur att jag har hela 4a år på mig att bli som dom. Puss

  Reply
 45. Sussi juli 13, 2013 at 12:34 e m

  Du kanske borde gått ut skolan innan du började uttala dig om saker för du har tydligen ingen koll alls på det här med religion. Läs en kurs i religionskunskap så kanske du förstår bättre vad det handlar om. Så himla tråkigt att läsa sånt här från dig för i övrigt så är du en så himla söt person verkar det som.. Men dina åsikter om detta gör att man tappar varenda gnutta respekt man hade för dig. Tyvärr.

  Reply
 46. Ma juli 13, 2013 at 1:00 e m

  Alltså vad är det man läser.. Visst paow verkar ju inte ha sten koll på islam men man fattar ju vad hon menar bara att hon skriver så att det är lätt att misstolka. Men vad har magaluf och ”stoppa i dig en massa snoppar, gör det du är bäst på” med saken att göra. Det är bara så jävla onödigt rent utsagt, du som skrev det har förmodligen ingen koll alls på vad paow gör och inte gör där, du sitter väl och läser och tror på vad skvallerbloggen skriver. Jag vet inte hur mycket paow bryr sig men om någon hade skrivit så till mig hade jag blivit jätte ledsen. Det är såna som du som får tjejer att må dåligt.. Jävla nätmobbare

  Reply
  1. Vitttttneeee juli 13, 2013 at 9:04 e m

   Fast jag såg henne själv hångla med flera killar och tjejer (ca 8-10 st på en kväll) och ta på dom och vara allmänt dräggig. Om man gör så ute så vad gör man då INTE bakom stängda dörrar? 🙂
   Och precis som hon ANTAR saker om islam utan någon som helst FAKTA så får man göra samma sak om henne 🙂

   Reply
 47. Elena Hildan juli 13, 2013 at 5:20 e m

  Hade du avslutat dina studier hade du inte skrivit bland de mest korkade inlägg jag någonsin har läst. Åh herregud.

  Reply
 48. nathalie juli 13, 2013 at 5:20 e m

  jag håller med tjejen som skrev gör de du e bäst på, sära på benen och öppna munnen. för de inte din grej när det gäller kunskap. vad det än handlar om. jag är en kristen tjej som har studerat muslim och det största fel hos de e djurplågeri, skada en människa osv, va e de för dumma slynor som gör så? trogna muslimer skiter fullständigt i om vad folk gör, så länge dem e trogna. de dem slynorna gjorde har ingenting med feminist o göra. de brist på självrespekt och de äckliga människor. OCH VEM FAN FÖRBJUDER DEM OM DE VILL HORA SIG OCH GÅ NAKNA? INGEN.

  Reply
 49. meniharry juli 13, 2013 at 6:51 e m

  Jag vill verkligen inte låta elak eller nåt!!! Men du säger att om det finns en religion som du inte accepterar så är det Islam, Hur dum kan man vara och tro att det är Islam som har kommit på all sharia lagarna, detta pågatt innan islam grundades, är du verkligen så du i huvudet!!! Dessutom så finns det ingen skillnad alls mellan judendomen , kristendomen och islam, jag som läser i universitet om kring religion vet nog mycket mer än dig!! när man läser vidare i universitetet om kring religionerna då vet man sanningen om ALLT, men det skulle du självklart inte ha förstått, du vet säker inte ens vad ordet Islam betyder, för annars så skulle du inte ens ha sagt detta alls!!

  Reply
 50. meniharry juli 13, 2013 at 6:54 e m

  Dessutom så har hedersomod, kvinnoförteyck med kultur att göra inte religion, det finns en STOR skillnad!!

  Reply
 51. K juli 13, 2013 at 9:46 e m

  Är det något som är puckat och helt åt helvete så är det hur alla stämplar muslimska kvinnor. Vi är inte förnedrande av Islam. Jag känner många muslimska kvinnor som studerar och har jobb. Mina förebilder är kvinnor som tagit examen på Universitetet och är självständiga, de tjänar sina pengar och klär sig som DE vill. Ja vet en som tagit examen i ekonomi och lyckats ”trots” att hon bär niqab. Vi är starkare än folk tror! Vi täcker våra kroppar, inte våra personligheter eller intelligens.

  Vadå förtryckta? Jag känner unga tjejer som självmant vill bära niqab. Som artikulerar perfekt och aldrig är rädda för att försvara sig och sin klädstil. De VILL och då ska vi andra acceptera det! Och det är klart att vi är feminister. Vi vill ju att varenda kvinna ska ha sin egen vilja att bära vad hon vill, oavsett om det handlar om att klä av sig eller klä på sig.

  Varför sviker feminister oss som självmant väljer att täcka oss? Är det inte paradoxalt eftersom de kämpar för kvinnors rättigheter? Så varför attackera oss istället för att inkludera oss?! Herregud kan det bli mer absurt?

  Reply
 52. Maja Hedin juli 14, 2013 at 4:38 f m

  Alltså du är ju så korkad så det finns inte. Har DU läst koranen för det första? nej exakt för om du hade det så skulle du vetat att i självaste koranen så står det att kvinnor är en av de viktigaste sakerna att respektera bland annat för att det är kvinnor som föder barn osv. Du kan inte yttra dig om saker du inte har en aning om. Problemet är inte att du ogillar en religion. Visst ogilla så mycket du vill men då får du faktiskt ogilla med lite kunskap också! du kan inte bara säga saker hur som helst NÄR DU INTE VET! läs koranen. SEN kan du komma med dina åsikter hur mycket du vill men tills dess,nej. Du behöver mer fakta innan du snackar för du låter bara dum. och när det kommer till att stena kvinnor osv ja det stämmer faktiskt i vissa arab länder. MEN det är KULTURELLA grejer. alltså TRADITION som har funnits i landet sen flera tusen år tillbaka det har alltså med LANDET att göra och inte RELIGION. Jag är inte ens muslim men blir SÅ frustrerad när en osmart människa som du snackar om saker du inte vet ett skvatt om.

  Reply
 53. Sara juli 14, 2013 at 5:38 e m

  Snälla Paow….. shut the fuck up.
  Hedersmord har ingenting med religion att göra det är kulturellt. Svensk media är största rassarna och vinklar allt rasistiskt men om man tror på allt man läser i tidningar/bloggar/ser på tv förstår jag att du är så pass trångsynt som du är.

  Jag har hellre tusen muslimer här än tusen såna som dig.
  Btw, kristendomen och islam är i princip same shit.

  Svar: Ja, kristendom och islam, likväl som judendomen, är olika varianter av samma religion, men tillämpningen är ganska ordentligt olika och religionen används som vapen mot befolkningen av makteliten… Det gör att det är stor skillnad i alla fall.

  Reply
 54. Roger juli 14, 2013 at 7:43 e m

  Ni muslimer som säger att det är bara en *liten klick extrema som har dom åsikterna , men det är dom som syns i världen när dom går omkring på gatorna och hatar alla icke religiösa. England är ett bra exempel . Om ni inte tycker som denna *lilla klick som ni säger då kan ni vell dra ihop en *jättestor folksamling å demonstrera mot dom samtidigt som dom . Och visa att ni inte står för dom dära åsikterna . Men gör ni det ..?? Nej ni sitter hemma och säger * så tycker inte vi , gör nånting istället , fega kräk !!!!!

  Reply
  1. SF juli 15, 2013 at 12:13 f m

   Syrien hallå? Rebeller som slås mot tyranen Assads hemska shia arme! Dra inte alla över en kam! Om alla satt hemma Roger så skulle det inte finnas krig.

   Reply
 55. Fredrika juli 14, 2013 at 9:08 e m

  Men ifall du tycker det är hemskt med hedersmord, stening osv (Vem tycker inte det är hemskt liksom?), kämpa för att få bort det istället, inte Islam!

  Det är som att säga att ifall vi tar bort alla knivar i världen kommer folk sluta mörda varandra. Det funkar inte riktigt så.

  Reply
 56. emine juli 15, 2013 at 4:51 f m

  Paow, du är like korkad som du ser ut!

  Reply
 57. Olivia juli 15, 2013 at 3:30 e m

  Äntligen någon som har uppriktig syn på Islam som jag har. Har erfarenheter sedan tidigare om vad Islam är för religion och vad den står för. Islam är ett arabiskt ord som står för underkastelse och lydnad. Religionen Islam tillåter straff som stening mot kvinnor som brytit sin mans ord, det vill säga om hon har pratat med en okänd man, ifrågasatt sin man eller varit otrogen. En man får vara otrogen och vara gift med 6 fruar om han kan försörja dem alla men om han är otrogen händer ingenting speciellt. Detta är ju helt sjukt. Förstår mig inte alls på människor som säger att kvinnor och män behandlas lika samt lika mycket värda. Ren bullshit. Även om det inte utrycks i ord i Islam märker man stora skillnader på en kvinnas och man rätt att behandlas och samt vilket frihet de får och inte får ha. En kvinna får inte gå i skolan, en kvinna får inte ha samlag innan giftermål, en kvinna får inte välja sin egen man(oftast), en kvinnas ord tas inte på allvar och ska inte förekomma, en kvinna ska och får inte lämna hemmet utan sin mans begäran. Jag har så mycket mer att tilläga inom detta ämne men detta är redan Helt sjukt!!!! Som sagt vi lever i år 2013 och detta ska inte få förekomma och verkligen inte i vårat Sverige! Finns mycket posetivt och negativt med alla religioner men detta är allt utom förutsättningarna hur en värld ska fungera. Jag är inte rasist utan har väldigt starka åsikter som jag inte är rädd för att gömma. Nu kommer jag bli kallad förnedrande ord från er som har en motsatt syn på Islam. Men glöm inte att läsa mellan raderna. Tack för mig och starkt skrivet Paulina.

  Reply
  1. Diana juli 20, 2013 at 9:05 e m

   Du har rätt om att dina ord är starka och du ska inte behöva gömma dom. Men läs mer om islam och religionen innan du yttrar dig om saker och ting. Allt du sa står emot Koranen. Kvinnor har en STOR betydelse i vår religion. och har nämnts många gånger i Koranen. Tvång är förbjudet, samt misshandel av människor eller djur. Tycker personligt att det är sorgligt om hur folk yttrar sig om islam men när det handlar om andra människor(religioner) så går folk i taket..

   Vad har Paulina skrivit som är så starkt egentligen? Hon tycker att det är bra att ett gäng tjejer går in i en moske och visar sina bröst för gifta och troende män? Vad vill dom säga med det? Och att dom säger att det är ”vår” kropp och ingen annans, men samtidigt visar som det för andra människor? Det hänger inte riktigt ihop enligt mig. Men om en kvinna är fri att visa sin kropp varför är hon inte då fri att täcka sin kropp?

   Reply
 58. Olivia juli 15, 2013 at 3:48 e m

  Glömde att tillägga, bli så j*vla irriterad på alla dessa kommentarer som ”ligga runt i Magaluf”. VAD HAR DETTA MED SAKEN ATT GÖRA? Finns mycket åsikter kring detta med men vad är seriöst problemet? Vi är människor som är skapade med behov och självklart ska man få njutning sen väljer man väl själv hur mycket och vad man själv känner för. Snälla människor kommentera inte förnedrande saker och verkligen inte om det gäller kring ämnet, det vill säga (rubriken samt innehållet i inlägget). Alla gör vi vad vi vill när det kommer till den saken. Man gör sina val och ni skriver också, att hon ABSOLUT INTE ska skriva ett inlägg som hon inte har kunskaper inom? antagligen har man det eftersom man har en åsikt kring det ämnet? Men vad har ni då för kunskaper om hur mycket hon ”ligger runt” i Magaluf? Ni har så dåliga argument och kommentarer så man skrattar ju. Tragiskt hur människor kommenterar och själva anser att det ni skriver här är något *smart* som handlar om hennes egna behov och förutsättningar. Tycker detta är synd och framförallt synd om er.

  Reply
 59. Jasmin juli 15, 2013 at 5:08 e m

  Fucking äckel HORA SNACKA INTE SKIT OM ISLAM ASSÅ KOLLA BARA PÅ DIG ÄCKLIGA SVINIGA HORA HUR FAN UPPFOSTADE DINA FÖRÄLDRAR DIG? BÅDA FÖRÄLDRARNA PLAYBOYS ELLER? FUCKING HOOORA DÖ ASSÅ DU TROR ALLA VILL HA DIG NEJ DET VILL DOM INTE KANSKE BARA DOM NÖRDAR FUCKING ÄCKEL LEKER KISHE SEXIG O RIK MANNEN STICK FUCKING SLYNA

  Svar: Och du tycker det är okej att säga som du gör när man talar om vad man tycker? Vi har åsiktsfrihet här i vårt land, men däremot får man inte kalla folk vad man vill, så som du gör… Dags för lite hyfslektion kanske?

  Reply
  1. kiki juli 19, 2013 at 5:37 e m

   överdriv, det är en religion inte dina föräldrar hon pratar om. alla religioner är lika påhitt som tandfen eller påskharen

   Reply
 60. Jullan juli 15, 2013 at 10:43 e m

  Bara för att Paulina har en blogg och åsikter så är det OK att kalla henne ord som ”slampa”, ”hora”, ”slyna” och saker som ”du borde ta ditt liv”… VAD I HELVETE?
  Hela jävla världen är störd. Riktigt störd. USCH.

  Ibland önskar jag att man kunde börja på noll. Inga religioner, ingen teknik, ingen tro (att man bara fick tro på vad fan man ville), inget krig, ingen mobbning, inga fula påhittade skällsord… Listan kan göras lång. Men jag tror att ni fattar.

  Reply
 61. Roger juli 16, 2013 at 3:51 f m

  Muhammed profeten är en pedofil !! Och muslimerna tycker han är underbar !!!

  Muhammed gifte sig med 6-åriga Aisha och hade samlag med henne när hon var 9 (då dom flyttade ihop) är ett historiskt faktum!

  Reply
 62. Ateisten juli 16, 2013 at 6:32 f m

  Om du ska uttrycka din åsikt om något, som du har full rätt till, se då åtminstone till att vara påläst vilket du gång på gång oturligt nog inte är. Pinsamt!

  Reply
 63. Ralle juli 16, 2013 at 8:36 f m

  helt rätt paow!

  Reply
 64. Isabelle juli 17, 2013 at 1:09 e m

  typiska åsikter kommande från lågutbildade ( oj hehe.. icke utbildad) människor

  Svar: Så, om det är ditt sätt att se på det, är mina åsikter mindre värda än dina (kanske högutbildade) åsikter? Om så är fallet, varför tycker du på det viset?

  Reply
 65. Nadia juli 18, 2013 at 11:30 e m

  Du är ju så pantad och outbildad som det bara går. Trött på tjejer som dig. Väx upp någon gång, kikar in här några gånger med långa mellanrum och du verkar bara bli dummare med tiden. Sorgligt, kunskap är makt, gå och utbilda dig och yttra dig därefter.

  Reply
 66. Solin augusti 5, 2013 at 1:51 f m

  du är så jävla dum. det är sådana outbildade och okunniga människor som du som får islam att verka vara någon hemsk terroristreligion som bara plågar folk – i detta fall kvinnor. Det är sånna människor som du Paow som borde lära sig skillnaden mellan ”kultur” och ”religion”. Islam (koranen) säger att det är totaltförbjudet (haram) att tortera/skada/förodmjuka något levande (människor som djur). Koranen säger även att kvinnor ska behandlas som drottningar. Det står absolut ingenstans i koranen (=islam) att det är frittfram för kvinnomisshandel/terrorism/djurplågeri/osv. Så jag antar att du fått dina åsikter från media. Precis som alla andra ickemuslimer som ser på islam som dig, Paow. Hedersmord, kvinnoförnedring och stening kan man däremot kalla för en kulturell sak. Själv skulle säga att det är idioti saker. Hedersmord är något som kan inträffa när en kvinna/dotter går emot sin man/far på något sätt som får denne man att känna sig grovt besviken, att denne mans heder sjunkit. Då, omänskligt nog, känner denne man att denna kvinna inte längre tillhör honom och borde dö p.g.a. skammen hon utsatt honom för. Stenkastning är i princip samma sak. Detta sker överallt runtom i världen. Hos muslimer som kristna som judar som ateister som ja, vemsomhelst. Kvinnoförnedring är ett verbalt misshandel som också pågår överallt. De som utsätter kvinnor för detta är helt klart MINST sagt omänskliga idioter. Men att skylla dessa äckliga beteenden på en sån vacker religion som Islam är enligt mig mer idiotiskt.
  // En muslimsk tjej på nästan 18 höstrar som varken upplevt kvinnofönedring, stenkastning eller hedersmord.

  Svar: Okej… Det är kultur att stena människor? Men när du frågar t.ex. de religiösa ledarna i Saudiarabien, tror du att de säger att de förtrycker folket av kulturella skäl eller att de har stöd för sitt agerande i religionen?

  Reply
 67. FuckOFF augusti 6, 2013 at 4:36 f m

  det visar ju hur smart du är din nöt!
  Har du ens någonsin läst bibeln,koranen någonting under ditt liv?
  Du är verkligen den dummaste blonda bruden som finns i sverige! jag som trodde kissie var toppen av en isberg! men men du tar priset din dumma nolla!

  Svar: Du får gärna upplysa mig om vad jag missat i dessa skrifter eftersom du anser mig vara dum för att jag inte läst dem…

  Reply
 68. alladin januari 23, 2014 at 4:20 e m

  Jag har aldrig riktigt förstått det där.

  Din publik, Paulina Danielsson, är tonåringar. Fulla med liv och energi, ambitioner och drömmar vars gränser verkar vara fullkomligt oändliga. Din ridå, Paulina Danielsson, är Sveriges television, där du underhåller massvis av tittare och positivt behagat flera själar genom dina framträdanden. Detta är ett självklart faktum, och det är någonting att vara väldigt stolt över.

  Min publik, Paulina Danielsson är samma ”objektiva” åsikter om Islam, jag har hört livet ut. Fulla med liv och energi, ambitioner och drömmar vars gränser verkar vara fullkomligt oändliga. Vad blir det imorgon på bordet? Koranen förespråkar våld mot elefanter, och rekommenderar att du använder en C4 laddning? Min ridå, Paulina Danielsson är den exakta stunden jag går ut från mitt hus, ögonblicket alla vet att jag är en muslim. En muslim som ”smider sina odemokratiska och ondskefulla planer” mot mänskligheten, med sin religion som motiv. För vad hade annars inte funkat?

  Muslimen som stenar sin fru, Muslimen som bombar sig själv, Muslimen som hatar kvinnor

  Låt oss lägga dig i samma pusselspel, Självanalysera gärna sedan därefter om känslan är bekväm.

  Bimbon med luft i huvudet, Bimbon som är största slampan och har legat med alla män i hela världen, Bimbon som klär sig slampigt.

  Är nåt av detta sant? Nej

  Tror jag att du har luft i huvudet? Nej absolut inte, jag tror till och med att du är en väldigt smart person, men bara missinformeread.

  Men varför tror jag det? Varför tror jag faktiskt, trots att du har smutskastat min religion, att du faktiskt inte är en sådan illa person som alla säger? Varför det? Vill du verkligen veta varför?

  För jag vet hur det känns.

  Med all respekt Paulina, men nästa gång ett sådant uttalande ska skes så skulle jag uppskatta det hjärtsligen, tillsammans med alla andra muslimer här, att du verkligen studerade ”under ytan” när det gäller min religion, och kunde iallafall backa upp din nuvarande förståelse med gärna objektiva källor där det subjektiva bestämms av dig som läsaren. Särsklij gärna handlingar från ett kronologiskt perspektiv snarare än ett ideologiskt.

  Det är lätt att läsa rubriker, men till och med lättare att förstå innehållet. Ha en trevlig fortsatt dag 🙂

  Reply
 69. Hasse juni 7, 2015 at 11:22 e m

  Så rätt! ! Bra skrivet 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *