TBT I love cats. Teorier plz?

Jag tycker det är sjukt vilken dragning jag har till katter. Jag älskar dom på alla sätt. Jag tycker dom är världens finaste djur, dom mest intelligenta djuren som finns. Så självständigt sexiga..

Men jag känner inte någon som helst dragning till hundar. Om jag ser en hundvalp så vill jag inte klappa den. Jag tycker hundar luktar illa och är irriterande och passar bäst som päls. Dock är en riktig stor rashund riktig vacker, men klumpig.

Vet att folk blir arga när jag säger att jag inte gillar hundar speciellt mycket. Varför är det så? Jag är ändå uppvuxen med hund (Akita, snygg päls).

Är det därför man skojar om att kattmänniskor dör ensamma? Att dom brändes på bål? Någon som har någon teori om det?

20120930-160546.jpg
Testa din pojkvän!

20120930-160240.jpg

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Evelina juli 12, 2013 at 12:14 e m

  Du behöver inte tycka om hundar, man kan inte tycka om alla djur. Men gillar inte när du säger att dom passar bäst som päls, även om jag vet att du kan vara ironisk så gillar jag inte att du säger så.. Kram

  Reply
 2. Linnea juli 12, 2013 at 12:21 e m

  Irronin i att du skriver ett inlägg om att djurplågeri inte borde få förekomma för att sedan timmar senare skriva att hundar passar bäst som päls. Pälsindustrin om något är djurplågeri oavsett djur.

  Reply
 3. Josefine Nilsson juli 12, 2013 at 12:26 e m

  Bara undrar en sak.. Vad tänker du med egentligen med när du skriver att hundar passar bäst som päls? Du sjönk så sjukt mycket i mina ögon när jag läste det..

  Reply
 4. Sara juli 12, 2013 at 12:43 e m

  Haha jag är EXAKT likadan när det gäller katter och hundar. Hundar är bara så jäkla äckliga, luktar och klappar du dem så stinker handen efter. Kräks nästan när jag ser folk vars hundar slickar dem i ansiktet, vidrigt.

  Har själv två katter och de är fan mina gudar alltså, skulle jag bo på en gård hade jag utan tvekan haft hur många katter som helst.

  Vart hittar man denna fantastiska tröja?

  Puss på dig kloka Paow

  Reply
 5. Fia juli 12, 2013 at 1:10 e m

  Hur kan du säga att du hatar islam för att dom nedvärderar djur, när du säger att hundar passar som päls? Fyfan, vad hemskt. Dubbelmoral.

  Reply
 6. Tuva juli 12, 2013 at 2:03 e m

  Varför ens skriva så?
  Självklart får du tycka som du vill, och anser du att hundar passar bäst som päls på fine, men det är väl ändå oerhört onödigt att skriva då det kan vara stötande och känsligt för dom som faktiskt tycker om hundar.
  Du framstår känslokall och det tror jag inte att du är, men blir faktiskt upprörd. Det här inlägget var onödigt. Eller så kunde du hålla dig till att du älskar katter, varför ens gå in på hur mycket du ogillar hundar när det uppenbarligen inte var vad inlägget handlade om?
  Ska inte ens tala om hur du säger emot dig själv, när du förut skrev flera inlägg om er Rottweiler i Thailand som du saknar hit och dit.
  Tycker om dig och av alla bloggare är du den jag lätt skulle vilja hänga med, du verkar helskön! Men blir så frustrerad, för djur är faktiskt levande varelser och man säger inte sånt som anses stötande. Att du tycker hundar passar bäst som päls innebär ju att du tycker det är helt ok att skinnflå dem och att dom inte är värda ett skit. Inte ens att leva?
  Jag älskar hundar, dom är lojala och tillgivna och gör allt för sin matte/husse. Men jag tycker om djur i allmänhet och har en katt själv. Gosigaste lilla grisen i världen.
  Men tänk för guds skull på vad du skriver…

  Reply
 7. S juli 12, 2013 at 3:20 e m

  Du har rätt att tycka vad du vill men jag blir ledsen när du säger att hundar borde bli päls, min hund är mitt allt för mig och min bästa vän. Förstår inte hur man kan tycka att man är mer värd än någon annan.

  Reply
 8. vrtgrt juli 12, 2013 at 4:30 e m

  lol du har ju en egen hund, rolex i thailand (?)

  Reply
 9. bebbe juli 12, 2013 at 7:25 e m

  Du passar bäst i en jävla SPYA din äckliga Hora! Snacka fan inte om att hundar passar bäst i päls vidriga fula fjortis slyna! OCH SLUTA SÄTT PÅ ALLA MED SNOPP I MALLIS! DU BORDE SANERA DIN SMUTSIGA MUTTA!

  Reply
 10. Ida juli 13, 2013 at 11:41 f m

  Jag håller helt med dig, förutom att jag INTE tycker hundar passar som päls.. (Hoppas du var ironisk). Hundar är lika mycket värda som katter, men jag älskar katter lika mycket som du och har ingen dragning till hundar. Vill inte klappa dom då jag ser dom. Men katter kan jag jaga för att få klappa haha! Har 2 katter själv, fick dom i födelsedagspresent för några år sedan, när jag fick dom då kände jag att jag aldrig mer behöver få någon present, dom var det bästa jag kunde och kan få, någonsin 🙂

  Reply
 11. Helena juli 13, 2013 at 12:31 e m

  Det jag tror provocerar folk med dina uttalanden om att du skulle tycka illa om hundar är nog att du tidigare pratat om ”din” hund i Thailand. En Rottweiler som du skulle älska över allt på jorden, och sen så säger du att hundar bara duger till att göra päls av. Först säger du en sak, och sen en annan. Går emot dig själv. Du får såklart tycka bättre om katter, det finns det många som gör. Men att säga att hundar skulle vara äckliga och bara duga till päls kanske är att ta i lite?

  Reply
 12. Amanda juli 24, 2013 at 12:12 e m

  Jag blir inte arg när du säger att du inte gillar hundar – vad som gör mig FÖRBANNAD är att du säger att de passar bättre som päls?? Är inte det väldigt respektlös och okänsligt att säga? Skulle aldrig säga så om katter eller NÅGOT annat djur! Du är hemsk! Och jag som hade massa respekt för dig..

  Reply
 13. Hanna augusti 27, 2013 at 12:34 f m

  Haha, jag tycker mer att du verkar vara en trevlig människa, eftersom du gillar katter. Man kan inte vara annat än bra man gillar dom, det är mitt motto =D Har inte läst din blogg så mkt förut, du verkar rätt smart jämfört med många andra bloggerskor.. Reko liksom. Ha det =D

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *