Let’s live your life!

Tror inte ni fattar vilken magisk känsla det är att varje dag kunna vakna och inse att livet ger mig bättre dagar i och med tiden som går. Jag skulle nästan bli rädd om allting stannade upp nu, för oavsett hur mycket jag tycker om Sverige så är det detta livet, alla vänner är samlade och man har kul varje dag. Du skrattar från att du går upp tills att du somnar på kvällen.

Grisigt? Nej, jag skulle säga att det är mer trevligt och det är precis den stämningen som måste vill ha. Man har kul och människor uppskattar varann och visar väldigt mycket kärlek mot varann jag tycker det är fint, riktigt fint.

paow2

(Visited 24 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. amanda juli 11, 2013 at 2:03 e m

    det är det bästa som finns. finns inte en dag när jag är i sverige som jag inte tänker tillbaka på det underbara livet i teneriffa, där man bara har roligt konstant. man blir ju deppig av sverige ..

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *