Swesia

Äntligen hemma i Sverige. Och nu sitter jag här. Med myror i benen och allt jag kan tänka på är räkor med chili. Pappa har handlat en MASSA mat(som ni säkert ser i inlägget from inatt) till mig. Lite för mycket med tanke på att jag bara är hemma en vecka(ish)

Hemma i Sverige så rör jag ju inte så mycket på mig. Men har sjukt bra ämnesomstättning så brukar typ inte gå upp i vikt. Sen så väljer jag ju ruccola med citron framför chips alla dagar i veckan. Och om jag får bestämma själv så äter jag helst kyckling, yougurt, chili räkor och ruccola. Det är något jag kan leva på! Men nu när jag vart i Mallis så har jag hållit igång 24 timmar om dyngnet. Jag jobbar ju ca 8a timmar om dagen och då blir det mycket dans, och så blir det en hel del spring fram och tillbaka också i baren. Så jag har gått ner till hela 45 kg här nere. Tror att det handlar om att jag rör på mig. För äta, ja det gör jag. Om jag gör. Men kanske skulle behöva öka mitt kaloriintag nu när jag åker tillbaka till Magaluf.

Pappa tycker nog att jag behöver äta upp mig lite. Hehe.

Tre bilder från en SJUKT rolig utekväll som jag hade när jag var ledig.

BTW: Nu så nås jag på telefonen igen!

P1010633

P1010636

IMG_7579

P1010632

P1010634

(Visited 21 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Pa juli 11, 2013 at 2:54 e m

  Jättefina bilder men vi knappt ser din kropp! 🙁

  Reply
 2. Maja juli 11, 2013 at 5:54 e m

  var är klänningen ifrån? 😀

  Reply
 3. Julia juli 12, 2013 at 4:19 e m

  vilken fin klänning! Vad har du köpt den? Vore jätte tacksam för svar 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *