Jag stödjer dom till 100000 % vem håller med mej?

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (45)
 • Arg

  Vad har ”femen” med moskén att göra?? Detta gör mig så jävla förbannad, visst de vill att kvinnor ska ha jämställdhet& sånna grejer,vilket jag respekterar då jag är en kvinna själv, men blanda för fan inte in moskén eller andra heliga platser i sånt här. Och vadå Tack Paulina? vilken förebild du är asså, fy skäms på dig som tkr att sånt är OK. men som sagt du e ju lite rasse av dig eller hur ;)? Är sååå glad att underbare hugo inte e tsm me en sån falsk tjej som du är. USCH på dig

 • Adla

  För det första kan du inget om eller förstår inte islam (inte vad du har hört eller vet från folk eller sociala medier utan vad som egentligen står i koraanen) så öppna inte din mun och håll den stängd, du ser bara dum it. För det andra så är folk bara duktiga att kritisera och okej vill man kritisera kan man göra det med respekt och efter man har gjort lite ”forskning”, inte genom att se ut som billiga horor som vet inte ens vad dem säger.

  • Elin

   Fin kvinnosyn. Kalla tjejer horor.. Säger så mycket om islam. Okunniga eller inte så är det aldrig ok, kvinnor är inte horor bara för att de inte har kunskap om islam.

  • Emma

   I koranen (som jag själv har läst vissa delar av i utbildningssyfte) står det att kvinnor måste skyla sig, vilket bara det i sig är helt sinnessjukt att en bok ska bestämma hur man ska klä sig.
   Du är bäst, Paow! Vi måste hänga 🙂

   • Josephine

    Skäms Paulina, bojkottar din blogg nu

   • Julia

    Har för mig att det någonstans står i Bibeln att en kvinna inte får vistas bland andra när hon har mens eftersom att hon då är ”oren”, allt hon rör vid, sitter/ligger på blir orent med henne fram tills kvällen. Människor som rör vid saker den menstruerande kvinnan rört vid blir också orena fram tills kvällen.

    Om det är så sjukt att koranen ska avgöra hur kvinnor ska klä sig, så är det väl minst lika sjukt att menstruerande kvinnor (mens som ändå nästan alla kvinnor har) ska ses som orena enligt bibeln.

    Och jag är inte religiös, varken kristen, muslim eller något. Men tycker att bibelns ganska kassa kvinnosyn också ska poängteras! 🙂 Håller för övrigt med om att det är sjukt att kvinnors klädsel och kroppar ska vara så himla kontroversiellt hela jäkla tiden! 🙂

    • INVANDRAREN

     Läs på lite innan du yttrar dig, det där angående mensen står i gamla testamentet och mkt från gamla testamentet ska man ej följa då prästerna för tusen år sen ändrade själv på gamla testamentet det var därför jesus kom till jorden för att förnya bibeln och det är nya testamentet man ska utgå ifrån, som bara är reeen kärlek…

     /Invandraren

 • Nathalie

  Faktiskt ganska klockrent !

 • felicia

  Det är ju förfan bara äckligt, har ni inte respekt för folks tro eller? Idioter

 • EM

  Fan vad skönt att det finns såna här kvinnor! Att det ens finns människor som påstår att Islam INTE är en kvinnoförnedrande religion, ljuger så dom själva tror på det. Alla men två ögon kan se att kvinnan inte är värd ett skit. En stenålders religion som inte hör hemma i ett modernt samhälle. När minoriteten av muslimer i Sverige blir majoriteten, well… Vågar inte ens tänka på det.

 • sanna

  Oyes jag gillar det dom gör!
  Ni som inte förstår det kanske ska läsa lite sharia lagarna? Och kolla om det är nått ni vill ha i sverige.

 • Svenska Fria Nöjes

  Rätt kul aktion, särskilt då den riktas mot kvinnoförtryckande islam. Men FEMEN själva är heller inget att hänga i granen – de är extremister och jämställdhet är det sista de vill ha. Ta en titt på deras hemsida.

 • Lina

  Så himla bra gjort, alla kvinnoförtryckande muslimer måste stoppas NU!

 • Linn

  Så jäävla bra!! Jag är ateist rakt igenom men känner många kristna troende, håller inte med dem på många punkter men de är iaf väldigt rara människor som inte skulle skada en människa. Islam för mig är så sjukt mycket stenålder och hjärntvätt, jag kommer aldrig kunna acceptera islam, än fast jag är väldigt tollerant till de mesta. Man förnedrar inte kvinnor och låter djur förblöda till döds riktat mot mekka medans vi har datorer smartare än oss. Det rimmar inte med utvecklingen, så att säga.

  En eloge till tjejerna, skönt att det finns dem som vågar göra sin röst hörd i detta land än fast det är en känslig punkt!!

 • ass

  Jag fattar inte, dem kommer aldrig kunna göra nåt åt saken ändå?????????

 • Emmy

  Så jäääävla bra gjort! Är så less på sånt där smutsfolk. Usch speciellt deras syn på djur. Såg ett klipp där en sån där äcklig muslim kastade ner en hund från en jättehög byggnad & garvade. Mitt hjärta föll i bitar. Hade ont i magen i tre dagar. Jag skiter i vilket land du kommer ifrån men muslimer är smutsfolk & de borde alla utrotas.

  • Till Emmy

   Du är dum i huvudet! Du är smuts om du ska kalla oss muslimer smuts, när ska ni tröga människor som klagar på oss muslimer och våran religion islam fatta att alla människor är olika precis som ni, och du idioten Emmy lär dig att Islam/muslim är en religion och har inget med att människan att göra om det är nu så att människan är elak o dum, tro mig finns lika många svenskar och allt annat folk och alla andra religioner som dödar t.ex djur. Sådan som du borde utrotas, läs på innan du börjar döma religionen ISLAM för det är ej religionen det är fel på utan människan din efterblivna idiot!

  • Daoud

   Så du ser dig själv så mycket bättre än andra människor som tillhör en annan religion än dig? Undra egentligen vem som borde utrotas, människor med åsikter och tankar som dig eller en hel folkgrupp som tillhör en och samma religion oavsett hur de är som personer. Hehe.

  • Karin

   En vettig människa med hjärna borde ju för fan förstå att alla muslimer inte är samma. Bara för att en idiot gjorde så mot stackars hunden betyder ju förfan inte att plötsligt alla muslimer gör så mot djur! Har också sett ett klipp där det var kristna som kastade stackars kattungar i en sjö och skrattade…Så ska jag nu dra alla kristna över en kam? Samma sak som jag säger ni kristna är rasister och våldtar kvinnor! Alla kristna är heller inte samma! Blir så jävla förbannad att folk ska alltid dra muslimer över en kam. ”Deras syn på djur”..? Jag är muslim, älskar djur, har t.o.m 3 katter och 1 kanin och jag har alldrig gjort något ont mot något djur så snälla ha lite respekt mot folk. Ingen MÅSTE gilla något/någon men ni bör åtmistonde ha respekt.

  • Sofia

   HÖR DU ENS DIG SJÄLV? förstår du inte hur idiotisk du låter? Ditt hjärta faller i bitar av att se en hund dö, men kan utan några som helst problem säga att du tycker att mer än 1 MILJARD människor ska utrotas? VIlken jävla logik följer du?
   Och dessutom, det var en enda individ som gjorde detta, man kan inte döma alla människor efter en enda individ, gör man det kan man lika gärna döma alla kristna efter Hitler och alla ateister efter Stalin. Det blir inte många människor kvar på jorden…

 • Sofie

  Varför stödjer du dem? Vad ger dem rätt att skända en annan religion? Är så trött på dem som skriker och gnäller ( böhöhöh ta seden dit du kommer, man ska respektera alla) Är detta respekt? man behöver inte dela åsikter men det ger dig fan inte rätt att förnedra och smutskasta andra. En så oerhörd dubbelmoral så att jag Spyr!!!! // Sofie // 100% Svensk. Men låter ändå alla vara som dem själva önska och inte som jag vill att dem ska vara //

 • Lolita

  Jag ser inget klipp , någon som kan länka?

 • annelie

  så jävla rätt! 😀

 • Märta

  Jag tycker inte det är okej någonstans att gå in i Guds hus utan kläder. Jag är inte muslim så jag kommer aldrig fullt ut kunna förstå varför deras liv ser ut som de gör, men jag respekterar det faktumet att de lever annorlunda än mig. De har levt så under en så himla lång tid att det förmodligen inte är något konstigt med det för dem. Låt folk leva som dom vill. Man kan inte bara gå in i någons liv och säga: ”Nej, det här är fel. JAG tycker inte det är okej.” ingen har någon talan om hur andra vill leva sina liv så länge det inte påverkar någon annan än individen själv. Jag har flera religiösa vänner och hur dom lever påverkar inte mig det minsta.

 • erko

  asso vad fan kan du om islam igentlig? kvinnan er den som mest elskas, respekteras och verderas, du visar ingen respekt du uttrycker dig rakt av genom att formulera dig po detta viset. ska du som hoppade av skolan ska beretta for oss, de svenska folket, vad som er rett och fel inom islam och huruvida det passar in i olika lender????
  paulinda vex upp, les en bok och fo i dig lite kunskap innan du uttrycker dina resektlosa osikter. du er den sista som ens SKA tycka nogot. vilken forebild… och sen undra varfor det uppstor nethat??

 • harez

  Äckliga kvinnor som blottar sig för skojs skull . Det är en sak att vara äcklig o respektlöst men att hora sig på en moske . En helig plats . De inte ok. Det är i sig sinnessjukt !! Inte vi musliner 🙂 ciao

 • ▲ J0Z

  haha hade gärna gjort de själv!!!

 • Lisa

  Det finns en anledning till varje 1 miljon människor idag skulle rösta på SD. Den dagen vi har fler muslimer i Sverige än kristna så kan vi säga adjö till vårt kära Sverige. Islam skiljer sig så oerhört mycket från hur vi lever här, att de konflikter som börjar ske nästan gör mig mörkrädd.

  Jag avskyr flera religioner, bl.a. Islam. Men det har inget med hudfärg att göra. Skulle inte gilla Islam mer ifall det var min svenska, vita granne Gunilla som konverterat.

 • Emmy

  JA jag ser mig själv som MYCKET bättre än muslimer. Jag skulle tycka det var bra om muslimerna blev utrotade, gud vad glad jag skulle bli. De kanske är gulligulliga & puttinuttiga en del men i längden är det mer smutsfolk än puttinuttfolk & därför vore det värt att utrota alla. För att vara snäll skulle de kunna få bo allesammans på en ö & där kunde de få döda varandra & våldta varandras fruar & ja varför inte döda lite djur också.

  & säga att svenskar kan göra likadant, javisst. Men förhelvete läs på lita själv, kollar du inte på efterlyst? De finns ju förfan till&med en STATISTIK på att svenskar inte är lika smustiga & sjuka som dom. Vi svenskar är inte ens i närheten av den siffran. & dessutom kommer det där packet hit & dödar våra djur, våldtar våra kvinnor & smutskastar Sverige fast dom får jättehöga socbidrag (då de inte vet hur man jobbar till sig sina pengar). Usch stick bara, vilket PACK.

  • INVANDRAREN

   Bra skrivet!! Och du jag själv är en KRISTEN invandrare som kan prata arabiska, ochdet du skrev är rätt, det är inte människorna det är fel på utan deras Kuran, där står det massa hat som jag har läst själv, de står att man ska döda icke muslimer osv. O kvinnan är en djävul så står det!!
   Så om man är äkta muslim och läser den ARABISKA kuranen så är man dålig eftersom man följer lagarna och boken som är hatiskt!!
   Tur att dom flesta invandrare i sverige är kristna och bygger massa med kyrkor!

   /Invandraren

 • blatteee

  Asså menar du f-ucking allvar ?? Jag är nt ens muslim men mina bästa vänner är det och dom har inget problem bara för dom är tjejer?? Asså du är nt ens muslim så tänk dig för innan du ska
  öppna din falska k-uk sugande mun …..plus du Emmy vem fan är du att snacka? Asså ni svenskar måste bara erkänna att ni är lite rassar av er, jag läste igenom kommentarerna och alla dom svenska namnen är emot kuranen och muslimerna, ahah asså ni hatar inte bara dom utan ni hatar alla invandrare, jag är serb och vet hur ni ser ner på oss men ni vågar aldrig göra något mot oss, invandrare kommer snart ta över landet p.g.a såna f-ittor ni är…

 • förbannad.se

  hahaha åh snälla, vilken förebild du är då paow? är du helt jävla pantad eller vad, du behöver verkligen inte gilla islam eller så men snälla ha lite respekt iaf, bara för att en muslim gjorde som han/hon gjorde så ta fan inte förgivet att resten av ungefär 1 miljard är precis likadan, vad fan har hänt egentligen med Sveriges befolkning? och du stöttar dom här tjejerna är bara helt jävla fel, de är så fel att dom går in halvnakna i HELIG plats där man inte SKA visa det dom visade, och de här är fan inte acceptabelt, och varför ska alltid vi svenska människor dra en hel religion över samma kant? och du emmy, snälla håll bara käft okej? du är säkert själv från nått jävla Rinkeby…och vem fan är du och säga att muslimer är smuts folk? du är smuts, dina föräldrar ångrar nog hur dom uppfostrade dig, haha ”totalt utrotad” du är fan helt jävla sjuk…kanske dags att börja besöka psyket lilla vännen? ”inte lika smutsiga och sjuka som dom” nä men ungefär halva Sverige bor i förorten och är inte dom smutsfolk då? ” & dessutom kommer det där packet hit & dödar våra djur, våldtar våra kvinnor & smutskastar Sverige fast dom får jättehöga socbidrag” lilla vännen det finns så jävla många SVENSKAR som våldtar kvinnor,dödar djur och får JÄVLIGT höga socbidrag, så innan du säger nått om nån annan religion och att dom förstör vårt land och bla bla bla så ta en titt på vår egen befolkning

  kommer säker få en massa hate för det här men det skiter jag i!

 • Emmy

  ”Vi kommer snart att ta över detta landet” hahahahah de är precis det här jag menar. Fyfan ut med PACKET, jävla luffarfolk.

  Nästa år hoppas jag på att få se SD nå toppen för det här måste få ett slut.

  • d

   haha kolla bara hur du skriver människa, man märker att du är muslim genom att kommentera många svordomar och hoppas på att en människa ska utrotas. fyfan riggat

 • semina

  sjuka tjejer precis som du sinnes sjuk !

  Svar: Säger du det för att du tycker så eller för att du inte vågar inse de problem som finns och att de är värda att uppmärksammas?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *