Sommaren…

Nu är det sommar. På riktigt. Snart ska jag tillbaka till Mallis och nu försöker jag hinna med allt det som man gör på en vanliga svensk sommar. På några få dagar. Förstår inte hur jag ska hinna med allt som jag inte hunnit hittills…

lulu1

lulu2
Träning höll jag på med mycket ett tag, men nu känns det som om jag inte har tid för det… Men jag ska försöka igen nu. Det är ju på sommaren man brukar ha extra mycket tid. det är då det är härligt att vara ute och röra på sig, extra härligt.

Hur hinner ni med allt på sommaren?

lulu3
Mitt nya favoritplagg! Perfekt när man ger sig ut på en löprunda eller om man bara vill ha något varmt och värmande på sig en kylig sommarkväll!

lulu4

lulu5
Lululemon Athletica från hoodiehoodie.se

Sommaren här i Sverige är så kort. Egentligen borde jag ju vara smart och förlänga den med att åka till Mallis på vår och höst (ja, eller någonstans i alla fall), men nu är det ju så att det är som roligast på Mallis mitt under den svenska sommaren. Så vad gör man? Njuter av den lilla tid man har.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *