Världens bästa dag igår!

Igår hade vi en riktig dröm dag först gick vi och mötte DP och åt på Tures, ska lägga in bilder ifrån de sen. Sen gick vi vidare till Gröna Lund där vi mötte upp Ted & Atte två riktigt sköna polare. Så mycket folk på Grönan men vi lyssnade på ansiktet, åt mjukglass och hade det mysigt!

Efter det drog vi till Josefinas, drack drinkar och bara laddade upp inför kvällen. Drog hem till Atte och lagade mysig middag och sen gick vi ut på klubben Sommar, aldrig varit där förut, mycket folk, sen drog vi vidare till Amba och jag var så sugen på Whiteroom men ”någon” var lite ranglig på benen. Gissa vem 😉 Så vi drog hem istället.

dagen1 dagen2 dagen3 dagen4 dagen5 dagen6 dagen7

=)

(Visited 14 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. anonym juli 22, 2013 at 7:31 e m

    är du o viktor ett par?

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *